21

paul61

преди 2 години

Слави предложи кабинет - не го харесаха - добре . А сега вие какво искате кабинет като Орешарски , като на Попов или на царя - ти на ме аз на теб ? Появи се един принципен играч който не ще да участв в договоирки и на вас не ви харесва - Вие от крадците ли сте ? Защо не му гласуваха кбинета на Слави да се провали за 30 дни като е толкова слаб , притесняваше ги че всъщност няма да се провали ,и тогава ?

20

Анонимен

преди 2 години

Алооо кви ги дробите бе. Тези милиони дето ги хвърлят за избори можеше да се раздадат на най бедните пенсионери дето вече и хляб немогат да си купят. Тия нямат ли баби и дядовци да видят как мизеруват. На третите избори ще ми спечелите дедовия. Ще отидете в небитието където ви е мястото. Какво си мислят че ще спечелят 121 депутата ли. ДБ вечее първа сила. Дай им на сеяндури власт па им гледай сеира.

19

измама

преди 2 години

Цялото ми семейство гласувахме за ИТН. След последните събития обаче мога категорично да заява, че повече за тези няма да гласуваме. Подиграха се с хората!

18

Анонимен

преди 2 години

Докато го правите този пиар получавате ли заплати не питам колко и какви.заслужавате ли си заплатите.

17

Анонимен

преди 2 години

дано не влезете следващият път.циклофреници.

16

Анонимен

преди 2 години

Станев, що не си признаете, че искате правителство с участието на ГЕРБ!! Ми кажете си го! И за глухите е ясно какво целите. Или правителство с ГЕРБ или нови избори Е ще ги имате изборите, но няма да имате този брой избиратели! Бъдете си опозиция на самите себе си!

15

Анонимен

преди 2 години

Мнението на Ф. Станев няма никаво значение, защото решенията уж ги взема Чалгослав. Утре ще се появи с интервю в Панорама и вероятно ще изясни каква е позицията на ИТН. Но за България е важно час по-скоро да не зависи от духовно-моралната и физическа развалина Трифонов, кулата на конци на Доган и библиотекарите, задлъжнял до ушите с милионите, които е взел от тях.

14

Анонимен

преди 2 години

Едва ли някой нормален човек ще гласува за инт... Което означава че ще съберат отново доста гласове.

13

Анонимен

преди 2 години

Изгърмяха ИТН-то

12

Ситуацията

преди 2 години

след изборите ще е горе долу същата, само, че минус 100-ина милиона лева ... чалгари такива!

11

къде ви е мумията?

преди 2 години

Вървите към затвора - ти, тошко и слави доживотен, другите по 20години, за най голямата измама в историята на България

10

баба мара

преди 2 години

има такива идио-ти повече да не влизат в нс това е позор на което бяхме свидетелив последно време гледането на тяхната телевизия води до увреждане на здраветона българите

9

Радо

преди 2 години

За какво тръгнаха да влизат в политиката тогава, шефът им се крие по диваните, не искат с никого да говорят, налагат само тяхното си виждане, при положение, че суверенът, както обичат да се изразяват им е дал само 65 депутати...резултат- докараха държавата до тупик, с едни и същи действия очакват различни реултати на изборите - няма такава глупост.Хубавото от цялата тази работа е, е че стана ясно сравнително бързо, че не са годни да управляват

8

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че е време нългарският избирател най-накрая да зацепи, че тези са куци коне и да спре да залага на тях. Тези хора, дори и да дойдат на власт и да направят правителство, ще ни сцепят от популизъм, все хората ще са им виновни за некадърноста и налрая ще счупят държавата по-лошо и от Жан Виденов.И после за пореден пот ще се чудим дали сме простии и затова си избораме просто да ни управляват, или сме си откровени глупци, щом никога не си взимаме поука.

7

Диван войвода

преди 2 години

Щял утре в панорама да ни говори от друг диван

6

Анонимен

преди 2 години

Тея трябва да се начегъртат.

5

зер

преди 2 години

ИТН здраво извозиха избирателите си. 2 предложения за кабинет, и двете бяха тотал-щета. Сега дърпат чергата и на другите за да се възрви на избори. Позор!

4

Анонимен

преди 2 години

ПОД 3 %

3

Обърках се!

преди 2 години

Е то може и да го подкрепите, ПРОСТО като не влезнете в ЗАЛА....или ако сте в залата да гласувате ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ! И това е подкрепа!!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Един път със стомната на извора за вода, два пъти със стомната на извора за вода, а на третия път какво......?!