57

Анонимен

преди 2 години

Бaнкянcкuя докато беше на власт, летеше до Брюксел да се снима с Меркел, Макрон и сие. Сега откакто е в немилост обикаля незнайни селца, да се снима с местните алкохолици и бабички на площада. Какво по-голямо срам и падение от това!

56

мери

преди 2 години

Дългуча да не си мери маркуча ами да мисли за този народ дето го кръстиха електорат

55

имам една мечта...

преди 2 години

Имам една мечта да бъда БГ депутат. Да броя мухите по тавана по цял ден, да ям в столовата без пари, да се возя в скъпи коли без пари, Да вземам 7000лв заплата+още 3000 за участие в комисии в които по цял ще си бъркам в носа, ще си чеша допенцето, мечтая си да блея през прозореца като офцца а през това време заплатата да ми върви и дънакоплатеца да плаща ли плаща и да чака от мен нещо а то нищо и половина

54

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо наричат партията на Чалгара "партия на протеста" Никой от тях не е бил на протестите. Използваха негодуванието на хората, за да говорят разни неща в шоуто си и да вдигнат рейтинга си. В резултат обраха т.нар. протестен вот и получиха резултат, колкото даже и те самите не са очаквали. По тая причина сега на знаят какво да правят. И тъй като най лесно е да си опозиция и да викаш постоянно "ууу", явно сега това ще им е новото амплоа

53

Кире

преди 2 години

До българин Като гледам само ИТН заяви на Гешев в лицето, че не става. Някои дори не присъстваха. А толкова много му се съскаха. Та същите тези някои все още не признават на електората си, че смяна на Гешев може само с 75%, т.е. с Герб или ДПС. Но маркетинга върви по-добре само с лаене по телевизията, защо им е на раята да знае истината.

52

До 43

преди 2 години

Да бе виновни са, ама след десет години власт и Борисов си е виновен и ви го казваме, ама ви е двоен вашият аршин май.

51

Анонимен

преди 2 години

Голям цирк извъртяха.Признава им се.Колко струва представлението и кой го плати???Май се сещам.

50

опозиция,а

преди 2 години

Жална ни майка България!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 2 години

.....Никога повече ГЕРБ!..... Набийте си в главите, че с тоталното отричане на ГЕРБ няма да станат работите. Тази партия не е само Бойко Борисов, има и други хора там, поддържана е от стотици хиляди българи, местната власт 2/3 са кметове на партията. И по - спокойно, така ли се слага общ знаменател на такава огромна група хора и се обявяват за престъпници, за "отровни". Намалете патоса и по-малко се напъвайте, за да не се на...ете накрая.

48

ДъБъ и ИБГНИ

преди 2 години

Ой...ой...ой...кой ни сраВгащичките....?

47

Автономен

преди 2 години

До Анонимен 46 Уточнявам-шайката около боби си напълни гушките с нови джипки и палати

46

Жалко за народа

преди 2 години

Славчо, добре сте се оринтирали - първо опозиция и след това напускане на парламента, това е естествения ход на шоуто ИТН.

45

Прясно проучване

преди 2 години

Експресно социологическо проучване от последния час, показа, че в следствие на това изказване подкрепата на ИТН е паднал с още 5% от 15 на 10%. Явно остават само най-фростите и чалгаризирани избиратели.

44

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на чалгарите - да стоят отстрани и само да плюят,нищо градивно да не сътворяват,те само това и си правят 30г де.

43

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на чалгарите - да стоят отстрани и само да плюят,нищо градивно да не сътворяват,те само това и си правят 30г де.

42

гербер

преди 2 години

До До 25Ми така е!Не 10,100 години бой ще ядете,гиди мързели с мързели,щото чакате на готово кой ще даде аванта!Аванта няма,хващайте се да бачкате,щото светлото чалгарско бъдеще се отлага!Ceрсeми некадърни!

41

еее

преди 2 години

Е те това си искаха от самото начало. Да лаят и да упрекват другите, но те да не носят отговорност. Едно да намираш кусури, друго е ти да си на сцената и на теб да ти намират.

40

наблюдател от ООН

преди 2 години

Смешен и жалък плач от партиите на протеста....ред сълзи и ред сополи!!!!

39

българин

преди 2 години

Аз,гласувах за вас 2 пъти,не за да сте в опозиция бре! Трябваше да има правителство отдавна! Партиите на протеста ви подкрепиха с вие се изпокарахте с всички! Защо? Слави чака сега,да спечели с 52% та ли? Нека си чака! Нищо не напрсвихте! Нищо! Слави е виновен и никой друг!!Благодарение на Слави,Гешев още е на власт!

38

Анонимен

преди 2 години

Тези предизвикват избори за да са опозиция. За какво въобще са там? На кого са опозиция като няма редовен кабинет? На който дойде, те ще са контра. Ще лаят и ще се подиграват как можело да се направи. Затова и толкова много народ гласува за тях. Българинът много обича да критикува. Тръгне някой да прави нещо и той: Вижте го пък този, бизнес ще прави, утре ще фалира, гледайте само. Тези са същите. Стига тях никой да не ги кара нищо, по критиките са първи.