46

Анонимен

преди 2 години

Вместо Борисов 4 имахме досега Митов 1 с два неуспешни опита. Ще има и 3 последен опит, отново неуспешен! Това ги чака ГЕРБ! А Борисов го чака Магнитски удар, след който ще изчезне яко дим!

45

Чекмедже Ефенди

преди 2 години

добре, че българите прости като *** да ги крада с Пеевски и Доган и Гешеффф да ни обслужва!! Цяла банка фалирахме, окрадохме я, Доганката взе тец Варна за 3600лв, ние му преведохме 56 млн.Бедняци ще работи за нас защото сте прости и необразовани. Доволни сте на трохи!!

44

до 54

преди 2 години

Не го прави ,,младия,, толкова невеж-- и др сме за президентска република защото сега е масова безотговорност и безпринципност всеки се крие зад някакви колективи и не поема отговорност за нищо .Пример --Борисов --все другите му виновни , правеше се на цар и дори не знаеше къде е парламента .

43

Гербер

преди 2 години

До 51. Глу.пак, тази работа не зависи от миризлив галошш като теб. И стига с тая изтъркана плоча за "крадливите" гербери. Нито е доказано, защото не е вярно, нито другите са по-свестни. Сега добре ли ти е в хаоса на фигуранта? И последно, не са 12, а 11 години - защо така всички много удобно забравяте онази година и нещо управление на БСП и ДПС при Орешарски, когато ни върнаха поне с 5 години назад?

42

Анонимен

преди 2 години

Още по времето на Левски е замислен сегашния модел на управление. Някога питатли ли сте се как един дякон от село е станал масон, заедно с брат си и как една вдовица като майка му не е изпаднала в пълна нищета, както и майката на Бенковски? Излезте извън сълзливата история и се попитайте как тези хора не са умрели от глад, щото в днешно време, щяха, както и баба Тонка с огромната си къща. Как се поддържа подобно нещо? Отдавна си има определени хора.

41

Българин

преди 2 години

Изключително силни и доказали се личности , предложи Борисов за министри! Много са сладки щатните, на които им се плаща да викат на бялото...черно! И е факт, че Борисов може да представи поне три кабинета, с еднакво стойностни и доказани професионалисти! А опонентите му разчитат на Бойко Рашков, който щял да представи "доказателства" за корупция, само че ..."друг път"!

40

Простите

преди 2 години

крепостни селяни не могат да прогледнат и до ден днешен, че ГРОБ, са най-крадливата партия, живеете в *** ***, с мизерни заплати, мизерна инфраструктура и прочие!!! Но плащате винетки, плащате зони и прочие, а живеете в калта. Не народ, а МЪРШA

39

Анонимен

преди 2 години

Шъ шъ, ама ти си вервай

38

,,ВАС,, бяхте още--

преди 2 години

-- една година на власт със помоща на полицият отзад и пред колоните и къде ли не -- кой нормален млад човек ще гласува за вас ( освен някой на който техните са на гербаджииската софра ) Първо не сте си платили още сметката и пак изпълзяхте .

37

Гражданин

преди 2 години

До млад човек. Не знам колко си млад, но сега ще ти докажа колко си глу.пав и елементарен като зелена куха краттуна. Искаш президентска република ама ако радеф е президент, нали? И след няколко месеца или (айде заради теб да е), след 5 години е някой друг, който не ти харесва, вече няма да искаш президентска република. Разбираш ли сега колко е тъппа и елементарна идеята ти?

36

ПроСоТо

преди 2 години

На снимката виждам победител! Само ГЕРБ!

35

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ (милиционери) искат пабеда за да крадат те, а не за да живеят по добре българите. Ще им дадем ли да крадат още 12 г милиарди и да пълнят чекмеджета? Никога, не, няма да им дадем!

34

До # 35

преди 2 години

Ха ха ха ха!! Хи хи хи хи¡ Тая тиква не е в час!!

33

Анонимен

преди 2 години

бъдеще за България и герб са несъвместими думи.

32

джави

преди 2 години

Мачкай ги бате Бойко.

31

Вас го няма

преди 2 години

Има компрометиран шкаф пазен от прокурор ,,,, но до време и партията свършва.

30

Реалист

преди 2 години

Само ГЕРБ! Другите доказано не стават.

29

Млад човек

преди 2 години

До #32!! А НАЙ-ДОБРЕ - ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!! Схващаш ли бе тикво??

28

Знаещ

преди 2 години

Винаги съм се чудил, какво сънуват гладните кокошки ...

27

Анонимен

преди 2 години

До опиА сега като Радев е на власт къде сте спрямо Полша?