91

Анонимен

преди 2 години

Саботурайте служебното правителство на Радев и им пречете по всеки възможен начин!

90

Анонимен

преди 2 години

Наредбата влиза в сила чак 20201 година.

89

Анонимен

преди 2 години

Психично болни хора заемат високопоставени нива в държавата .. А тез който говорят че трябва да се ваксинираш са напълно 000ткачили ...Няма да се оправи България с болни хора ,говорещи и бълващи лъжи ...Закона трябва да се промени веднага и да влезе в сила възможно най скоро . Всеки един депутат да минава на психо тест всеки месец !!!!

88

Анонимен

преди 2 години

Да ги затворят напълно!Това заслужават.Значи в другите държави може крути мерки,а тука-не.Разпасана държава.И после защо сме имали толкова заразени и починали.Яяяяя,у лево и всеки да си знае мястото.

87

Анонимен

преди 2 години

До Като 74 "Така е на повечето места в Европа." Шшт! Не давай пример как е на повечето места в Европа точно сега, щото там такива хубави протести правят, че ще гледаш и няма да вярваш на ушите си! Оня ден във Франция блокираха супермаркет за това, че пуска само ваксани. Нали си представяш какво е за супермаркет да не работи един ден? А повече?

86

Анонимен

преди 2 години

Сега искаме Радев да се махне, но той продължава да стои *** президентското място? Докога?

85

Анонимен

преди 2 години

А ние които сме недоволни от чорбата по заведенията, скъпотията и фалшивия алкохол - къде да протестираме ?!

84

Да каже първо

преди 2 години

Паднаха ли с 10% цените, като им намалиха ДДС-то.

83

Анонимен

преди 2 години

Между другото в САЩ няма задължителна ваксинация на учители, лекари и ресторантьори. Само в Калифорния е наложено задължително ваксиниране. Не знам защо в България така яко се лъже по въпроса. Питайте американското посолство ако не ми вярвате или влезте в сайта на техните здравни служби.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 ------ Кога ще започнат да измират ваксинранте . Срещал съм варианти - до 1 , до 2 , до 5 , до 10 години . Спорд твоето инфо как е - кога да се очаква масова смърт на ваксинирани хора

81

Зозо

преди 2 години

Боко затвори кръчмите, ама им плати по 20% от оборота и на работниците по 60% от заплатата директно на работника. Рундю иска да затваря и да не плати на никой нищо. Усещате ли разликата, а? Ама като напълнят бюрата па труда с 250000 сервитьори, гатвачи и миячи, тогава ще го видим Рундю талибана що ще чини :))))))))))))))))))))))))

80

бла,бла

преди 2 години

Ей, това на снимката не е ли поп-фолк певецът "Марко и Снежина"?! :D

79

Анонимен

преди 2 години

Пак ли тоя мазник,бееее!Него не го интересува нищо друго,освен печалбата.И май Боко го подкокуросва.Нали са си дружки.

78

Анонимен

преди 2 години

Нека които иска да се пази да не ходи никъде а останалите да ходим където си искаме и да се забавляваме.

77

Анонимен

преди 2 години

Споко, след месец - нито парламент, нито президент ще имаме. За това пък много протести!

76

Ново изследване

преди 2 години

Сочи пряка зависимост между ваксините и прага на алкохолно опиянение. Повишава се.

75

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Кви заведения беее, я не моем да намерим къде да се нахраним вкусно, прясно,качествено и на поносими цени!?...

74

Анонимен

преди 2 години

Тея неразбрахс ли,че когато вируса напредне хората сами Нвма да искат да ходят при тях. Цяло лято ги гледам, как говорят и плюят сервитьори без маски. Пипат приборите с ръце там където не трябва. Пълна трагедия са.Стига се събирахте само да увеличавате проблема.

73

ВЪПРОС

преди 2 години

Всички Туристи почивали по Черно Море се връщат с Ковид зараза .2021 .За това се вдигна числото на заразените и починалите .Добрата новина е че са ваксинирани и изкарват болестта като грип за 20-30 дни с лекарства от личния лекар.А на мен ми дреме за Али и неговата кръчма .

72

Анонимен

преди 2 години

Прав е да се сърди Алибегов. Подкрепи Радев и стачките му, защото му беше обещано че всичко ще работи. Той им повярва, че вирус няма и няма да се налагат никакви ограничения. А сега йок. Ограничения, затваряне, няма да ходиш в ресторант ако си без ваксина, няма да работиш ако нямаш вакса паспорт. Така че има пълното право да скочи и да си поиска сметката.