115

AAA

преди 2 години

На всичкото отгоре не е и вкусно.'' - много точно. Преди 2 седмици в Влас... Стек (малка пържола с кост, 3 парчета варени картофи буквално =18.99лв!!!! 1. ако поне беше голяма порция и вкусна, Но нито едното нито другото. 2. Ако персонала взимаше поне 1800лв с платени осигуровки, здравни и т. Н, Но и това не!!! е да.. Протест на макс трябва и искане за шоково вдигане на минималната заплата на 1600 бруто минимум, иначе няма как да стане, нито пари за пенсии влизат, нито нищо, СКАПАНА ДЪРЖАВА

114

Анонимен

преди 2 години

Черноморието се конролира от мутрите хотели, паркинги, заведения и какво ли не, те са алчни ниско интелигентни същества, това че гони туристите не го вълнува. Сега ще видим като е такъв наплив на морето, какво ще влезне в държавата. Депутата Йордан Цанев на Силистар раздава хвърчащи билетчета от които нищо не отива в НАП и това е от години.

113

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Давам още един пример... Замъка Равадиново, който би трябвало да е в стил англо-саксонска крепост от средновековието, но благодарение на вкуса на собственика му се е получило мутро-барок кич архитектура, която няма нищо общо с историята. Та за тая глупост приятел оня ден плати 2х20лв вход(щерка му без пари),ама детето искало снимки с рокля.накичили я,снимали 5снимки в "замъка" за 80лв.С яденето са минали 200лв.пари за глупости.много му се смях на Наско.имал пари излишни-дал ги.

112

Анонимен

преди 2 години

Само да ви светна, че и в София на макдаковките хамбургери цените гонят 10 лева, а ако се отиде на различно от фастфуда заведение, бургерите са по 15 лева. Така че не виждам за какво трябва да се реве, че е скъпо на морето. Ако искаш ефтино - пред кауфлана има топла точка на която продават кибапче и кюфте с питка за по 3 лева.

111

Док

преди 2 години

Нашите алчни хотелиери вместо да благодарят на Господ, Аллах, Тангра, Шива, Буда и пр. божество за възможността която им се удаде тая година като никога досега да получат толкова много нашенци на тепсия, но те както винаги, па дори и още по-свирепо започнаха да подстригват до кожа всеки стъпил им на брега. Е, това беше последния влак и последната възможност, защото когато цирка Ковид започне да приключва по плажовете и заведенията им ще по-пусто от зимата, а те ще вият на умряло.

110

Анонимен

преди 2 години

Е има и такива заведения, обикновено вдъхновени от предавания като Мастършеф и подобни, дето са си повярвали прекалено. Ама има и съвсем нормални места с добра храна на нормални цени.

109

Анонимен

преди 2 години

До Митко - Абе умнико, тук не става въпрос само за цената, а за това какво получаваш срещу нея. Не може да получиш нещо с някакво име направено за 1,50лв. с възможно най скапаните продукти срещу 18лв. Само глуnав човек плаща без да се интересува какво получава.

108

Мите, никой

преди 2 години

не е карал насила никого да робува като мияч никъде, не знам доколко си запознат с тези неща, но никой нашенец не е бил бит по главата да ходи там!? Нали така....?!

107

баба мара

преди 2 години

пица от 6 парчета и 2 пил супи 35 лева и искат още от държавата че щели дафалират ами фалираите това е капитализма за които подскачахте 30 години

106

Анонимен

преди 2 години

То и в Банско, горе на Шилигарника, преди 7-8 години една малка водичка струваше 6лв. Когато, примрял от жажда, попитах каква е тази цена, те се огледаха и ми казаха, че мога и отдругаде да си купя. То "другаде" там нямаше де. Това са курорти все пак, не е Кауфланд.

105

Койчо

преди 2 години

Докато има балъци да пълнят заведенията цената ще е такава.Българския собственик на кръчма ако не те излъже набие няма да миряса

104

Митко

преди 2 години

Продължилото 30 години робство на българи като миячи в западна Европа си е оказало своето влияние. Масово тези хора работят, спят и пазаруват храна в супермаркета и нямат никаква представа колко струва реално да живееш в такава нормална държава. Под живеене разбирам заведения, забавления, застраховки, обучение и т.н. Няма как заплатите в София да се вдигат, а цените да са като пред 89-та година. Едното е свързано с другото. Всички искат по 2-3000 евро заплати и салата в ресторанта по 4 лв.

103

Анонимен

преди 2 години

Не е проблем в цената - в София също има бургери на такива цени, но са го направили така че да си заслужава цената. На мутроморието, всичко е с цел да те застрелят веднъж

102

пххххх

преди 2 години

няма такива наглеци! затова - бойкот до дупка! Безобразие!

101

дайте да дадете

преди 2 години

спокойно бе , има едни дето мислят за вас , а една даже обещава безплатно лечение и апартаменти за младите семейства .

100

:)

преди 2 години

Навсякъде туриста е касичка. Какво си мислите, че в Гърция или Италия сте им приятели? Проблемът не е толкова цената, а ниското качество на всичко, което се предлага по нашето море. Всичко на Черно море е менте в стил Балкантурист.

99

Анонимен

преди 2 години

До до 112 - ами отворе парвата карта и сравни площите на моретата! като имаш в предвид, че Дунав се излива в черно море?

98

тц

преди 2 години

До azzА тук колко е дюнера на улицата? 3-4 лв максимум. Заплатите в София в определени сектори гонят тези в Западна Европа. Какво очаквате, че цените ще си останат старите ли?

97

Анонимен

преди 2 години

Тия пък хептен полудяха с тия цени. 18лв за парче хляб и имитиращи продукти малко нереално ми се вижда. Всеки с акъла си ще ги подмине

96

azz

преди 2 години

В центъра на Париж дюнера беше 5 евро...Чисто,прилично,собственика те гледа усмихнато,поздравява...Мутрата на *** не може д събере цяло изречение..