39

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите, май четете между редовете или чувате само това което ви се иска. Я пак да прочетете статията преди до пишете пълни глупости.

38

От Берлин

преди 2 години

До лъжливото овчарчеДо някъде сте прав защото има няколко неясни въпроса около холокост, на които не кой не иска да дава отговор... Иначе, за масовото им унищожение от нацистите, има достатъчно факти! Та сега: Има един специален параграф в немският закон, по който, всеки, който тръгне да доказва и дава поводи за съмненията около холокоста- прави престъпление! По този начин са си вързаюи гащите, никой да не рови за съмнителни те факти...! Добре са го измислили, нали..?!

37

Анонимен

преди 2 години

То беше ясно от преди, че експериментът е в началната си фаза и изобщо не е ясно какво се цели с т.нар. масово принудително ваксиниране на световното население. Дали има нормален мислещ човек, който да не е разбрал още, че пландемия бе организирана с цел да се правят експерименти с хората - психически и медицински?

36

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е забравено ваксината ще ги направи свободни.

35

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса с ваксините и мора тук не върви, както е предвидено. Помнете ми думата, пак ще ни затворят предателите фашисти. Но народът не е толкова *** и този път ще има война!

34

Шалом!

преди 2 години

Гоим....

33

Бay

преди 2 години

сериозно ли нямате грам акъл да се усетите какво стана? Израел са 50% ваксинирани, мерките паднаха и неваксинираните плъзнаха .. Резултата е налице :D

32

Анонимен

преди 2 години

Съвременната наука ви няма представа от нищо.Така че не ме учудват тези данни.Вместо да киснете по болници отидете палнете по някоя свещ че жив от живота никой не се е измъкнал.

31

Анонимен

преди 2 години

Даровете на смъртта са 3 дози ковид ваксини, който си ги е сложил става господар на смъртта и безсмъртен.

30

Спиридонка Златева

преди 2 години

Един неваксиниран заразява 25 ваксинирани. Това е ужас. Всички неваксинирани трябва да бъдат ваксинирани за да не заразяват нас ваксинираните. И като бъдат ваксинирани да им се забрани да контактуват с нас ваксинираните защото пак ще ни заразяват.

29

бай Миле

преди 2 години

До Анонимен "Нямаше да мине през почти никой ако всички за няколко месеца" хахахаха... защо не го кажеш на Австралийците и Новозаландците?Толкова ли не проумяхте, че криене от настинката няма!

28

Анонимен

преди 2 години

Лъснаха голотиите на голямата измама с ваксините.. Но България е на едно от последните места в света по брой ваксинирани на глава от населението.. "или сме най-красивите или най-умните" ;)

27

Кака мара

преди 2 години

Въх. 8700 неваксинирани млади хора според наш виден професор

26

Койчо

преди 2 години

Мангъров ви каза че най добре е естествения имунитет след преболедуване.А ваксините е фабрика за пари

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26Какви месеци, нали затваряхме за две седмици? Нали ваксините щяха да ни върнат към нормалното?

24

Martin

преди 2 години

Една от топ страните по ваксинация ти казва в прав текст, че всичко е измама...

23

Анонимен

преди 2 години

Ти явно не говориш за човешко общество, а за нещо съвсем различно. Такова "кротване" е невъзможно! А и безсмислено...

22

Анонимен

преди 2 години

До ВниманиеОще утре ваксърите ще се правят, че Израел не съществува и ще призовават към ваксинация.

21

До 20

преди 2 години

Ами те хората кротнаха за няколко месеца, бе драги! Ама не се получи нищо. Или ти си представяш няколко, няколко...около 500 месеца?

20

Анонимен

преди 2 години

Нищо не прави тая ваксинация, освен нови мутации и се завъртаме яко в спиралата