132

Анонимен

преди 2 години

Къде са парите от Хемус, 450 млн?

131

Зозо

преди 2 години

Хахахааааа, талибан Рундю ако си мисли, че ГЕРБ ще му актуализират бюджета пък той да управлява начи е пълно кукуруку :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Да се оправят оня опуления и Киро канадеца :))))))))))))))))))))))))))))))))

130

Анонимен

преди 2 години

Да назначиш антиваксър за здравен министър и политическа хрътка за вътрешен. После да очакваш да се справи със здравната и мигрантската криза. Нито Кацаров, нито Рашков правят нещо по въпроса. А се занимават с чегъртане и парични схеми.

129

Анонимен

преди 2 години

На оня са му трябвали 4 джипа за да си събере парите, на теб другарю колко ще ти трябват??? Ако кажеш ние ще ти помогнем ей така само и само да си тръгнеш

128

izh

преди 2 години

Когато свалихте Б.Борисов, той ви остави бюджет 120 млн в плюс, график на вземанията до края на финансовата година и около милиард отложени данъци заради пандемията / от миналата година / К Ъ Д Е С А П А Р И Т Е ?

127

Анонимен

преди 2 години

Радев, защо изкраде парите събрани от Борисов, а сега цивриш за ощо пари?Ей, хасковски крадлив наглец!

126

Стига си ревал

преди 2 години

Ако няма актуализация ,кабинета харчи на база миналогодишен отчет и приход. Стига ти , иначе ще ги окрадеш. Къде са 470 МИЛИОНА които ошмулихте от транспортното министерство ???.....Или да питаме Пламен Узунов ???

125

Анонимен

преди 2 години

При управлението на ГЕРБ винаги сме били на дъното на вселената, и по доходи, и в "лошия матрял"!

124

Minuva42

преди 2 години

В бюджета няма пари, защото не пуснаха проекта за възстановяване и развитие (за да не е постижение на ГЕРБ).Сега Радев говори как народа ще изнесе криата на гърба си, но те ОЩЕ не пускат този план????Такова садистично лицемерие от държавен глава не бях виждал!

123

Реалист

преди 2 години

Актуализацията на бюджета е въпрос за преизбирането ти! Нищо друго не те интересува!Каква държава, какви хора само неговата персона е важна! Никой друг!

122

Бай Йордан

преди 2 години

Чета коментарите..... Тролската напаст здраво е налазила ....Българите сме оцелели след турско робство....и след вас ще оцелее...

121

Анонимен

преди 2 години

При управленията на БСП винаги сме били на дъното на вселената, няма как да тръгнеш от 3 долара пенсии и да си най отпред в Европа.

120

глупак

преди 2 години

дори Корнелия не ти харесва актуализацията и ще я променя между първо и второ четене.След година и половина, при ЧЕТВЪРТА вълна ти светна под фуражката ,че имало ковид? Дори от ДПС ти се смеят, разказаха ,че искаш един милиард и двеста милиона за ''НЕПРЕДВИДЕНИ '' разходи. Как ги сметна , като не знаеш какви са тези разходи ? Или закръгляш с по няколко стотин отгоре ? Да не бягаш в .....'' Афганистан''??? С Киро ???

119

Шапкар

преди 2 години

Ей шибек ;Спри да платиш хората ,че ако няма актуализация на бюджета няма да има пари за увеличаване на пенсиите.Тази мантра където ти *** мая викате в един глас ,че не трябва да има пенсионер под линията на бедност ще Ви докара бабите и дядовците на площада да ви налагат със бастуните.

118

Анонимен

преди 2 години

Радев, народът си сака ГЕРП, ГЕРП и пак ГРОБ!!! Народът си иска България на дъното на ЕС во веки веков!!!!

117

izh

преди 2 години

Нещо Фуражката много взе да натиска кораба да потъва. На определени хора им е необходима България да е само геостратегическа локация. Абе и Австрия и Швейцария не връщат никой който е отишъл при тях с пари. Какво да се чудим

116

Анонимен

преди 2 години

Народа за пореден път беше излъган от Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, Прокопиев, Слави Трифонов, Хаджигенов, сега да му мисли как ще изкара зимата, иху ахото свърши.

115

Анонимен

преди 2 години

Моцарт. Малко мЮзика.Нощна.Адвокате, бързо ме измъквай брате. Адвокате, адвокате хич не ми се влиза във пандиза. Адвокате, Господ те изпраща и за тебе ще крада редовно. Само делото да е висящо, и присъдата да е условна.А-а-а льошо, мнього льошо льошо, льошо польожение никак не е розово

114

Анонимен

преди 2 години

Бягай ФОРЕСТ бягай това ти остана събирай Деса и беж през глава че не ми се мисли до ноември какво ще е тук!!!

113

Зозо

преди 2 години

Само талибан Рундю още не е разбрал, че България се управлява от Парламент, не от президент с мек гол юмрук :))))))))))))))))))) Сега ще го научи по трудния начин :)))))))))))