55

A3

преди 2 години

ke pollwat jenata za osnownata i i naj wajna funcija: da rajda chaaveta. i pri towa ot oshte ot tineijarki. dokato nashte kifli ja se reshat na 30 da rodjat edno, ja ne. e sled 40 godini kwo shte stane??!?!?

54

Патриот

преди 2 години

Добре де, нали хората най-после отхвърлиха хамериканската окупация от последните 20г.? Нещо като Българското освобождение, което реално е отцепване от османската империя, при Афганистан реално те не правят сепаратизъм, а се освобождават. Нормално е те да си решават каква да е държавата им, каква религия да имат и изобщо как да живеят. Това е демокрацията, а не някой да ти казва какво и как да правиш.

53

?????

преди 2 години

Тези самолети,как и накъде излитат?

52

Анонимен

преди 2 години

Ужас, ужас, горките хора. Не мога да проумея как за 5 дни талибаните превзеха държавата и то без бой?! Кой стои зад тях, кой ги въоръжава, как се организира армия, която се придвижва толкова бързо?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 20 години след 9ти септември България беше развита индустриална държава, 30 години след демокрацията 1989та България е опустошена страна от третия свят, първа по смъртност в света.

50

Демократ

преди 2 години

Ето то какво довете съветската окупация. СССР е виновен.

49

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато ислямът е фашистка идеология - не зачита абсолютно нищо друго, мрази свободната мисъл, единствената й крайна цел е пълно доминанство и винаги се изражда в авторитарни режими. Човечеството няма да узнае истински мир и просперитет докато не изкорени този душевен тумор от света.

48

Анонимен

преди 2 години

Грозни който беше почти напълно разрушен от войната в края на 90те, днес е един от най-красивите и чисти градове на чиято инфраструктура могат да завидят много европейски столици.

47

Пустиняк

преди 2 години

А защо идват само мъже от Авганистан.

46

Анонимен

преди 2 години

САЩ носят само смърт и разруха.

45

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че нямаш представа за какво отношение на жените става дума при талибаните, по-добре замълчи. Адски брутално е всичко. Примерно - в болница си и те оставят да умреш, защото няма жена доктор в момента. Защото Нали се сещаш - жените нямат право да учат след като навършат 8 години, а преди това може само Коран да се изучава. Толкова ненормално, че звучи като филм на ужасите. Който е съгласен с талибаните заслужава да отиде там да живее, че в лошия запад е мноо зле.

44

Анонимен

преди 2 години

"На СССР войските бяха в Афганистан по покана на афганистанското правителство".Я пак?? Брежнев първо направи дворцов преврат, сложи марионетно правителство, което ПОСЛЕ покани руснаците. И докато бяха там съсипаха държавата.После като си тръгнаха оставиха развалини след себе си.

43

Анонимен

преди 2 години

Които не са успели да се качат на самолетите, ще тръгнат печашката. Маршрутът до най-близката държава от ЕС е Афганистан - Иран - Турция - България. Лошо!

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя не ви е длъжен да ви пази след като самите сте си продажници и искате съветско-азиатско-ислямско общество. Като народа ви иска да живее с тия талибани да си живее.

41

Saki

преди 2 години

Чудя се кои са по корави, афганистанците или чеченците. Все са планински древни и непокорни народи, но чеченците клекнаха на руснаците.

40

Анонимен

преди 2 години

Афганистан е като капитализма - СССР го няма вече 30 години, но все им пречи да се развиват.

39

Анонимен

преди 2 години

снимката ми прилича на 9 септември с партизана чапаев на джипката...само дето не хвърлят по него цветя.

38

Анонимен

преди 2 години

Когато руснаците бяха там всички момичета ходеха на училище.

37

Кал-Ел

преди 2 години

Започна новото разпределение на света. САЩ. Германия и Англия ще станат слуги на нормалния свят а Гърция ще изчезне. Последниите ще бъдат първи.

36

Анонимен

преди 2 години

Добре,че нямаме мъже вече,та и да ни нападнат няма да бягат.Те си ходят по паради и на педикюр,маникюр,жените ред не могат да хванат....Ето на Олимпиадата само жени спечелиха медали!И то в мъжки спортове!