58

Анонимен

преди 3 години

Поредното ДС активно мероприятие: използва се проблем със спазването на закона , за да се дискредитира и закона, и тези, които съвестно си вършат работата и най-вече да се преследват политически противници. Този филм сме го гледали многократно в изпълнението на рашковистите. Пак ли ще позволите ДС да ви води за носа?

57

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям полицията всеки обидил и скочил на полицай трябва да се смачка иначе става анархия като в Америка.България ще се оправи когато се върнат правата на полицията от СОЦА,адвокатите на заплата към съда,и когато се забранят частните медии,всички.Със всеки изминал ден се убеждавам в какъв РАЙ си живеехме през Социализма!България е имала Най-голям период на възход точно в онзи период.А българите облъчени от западните ценности ударихме дъното.Искам си Тодор Живков

56

Анонимен

преди 3 години

Един от полицаите ходи да плюе по един от легналите. Не му стигна ритането.

55

Ко Чи На

преди 3 години

Ясно.....Прокуратурата наблюдава.

54

Радамант

преди 3 години

Съд за озверелите ченгета,за поръчителите от Гроб и за всички от обкръжениети на Бойко .

53

Полицаите трябва да

преди 3 години

бъдат изправени пред народния трибунал на свободните протестъри.Вместо да си стоят и кротко да чакат да бъдат обстрелвани с павета,бомбички,яйца,домати,да бъдат палени със сено,плюти и ругани,изобщо да си чакат съдбата,взета в ръцете от тълпата,те си позволили да се защитават и да дават воля на нервите си,като ступат този онзи,"случайно"озовал се с майчино разрешение на купона.Превишили си правата-няма равнопоставеност,за да има трябва да раздават оръжие на тълпата,а те да хвърлят камъни.

52

бай Миле

преди 3 години

Хаха.. *** кефа да гледам как герберастките *** се мъчат в агония.

51

Анонимен

преди 3 години

А русата кукувица с полицейска униформа която риташе хора легнали на земята, привлечена ли е под отговорност или е в цикъл и лежи в къщи...

50

Анонимен

преди 3 години

Аха а началниците им кога, щото те са основните виновни, главния секретар, министъра им

49

Анонимен

преди 3 години

Няколко полицаи ще операт пешкира, а Бацо отново ще е целият в бяло, невинен като двумесечно пеленаче!

48

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 53/ ТАКА Е, БОРИСОВ НИ ЗАВЕЩА МНОГО СМЕТКИ ЗА ПЛАЩАНЕ!

47

Какво значи

преди 3 години

"на специален надзор"?Нали искаха да няма специални съдилища,прокуратури и пр.особени органи за съдопроизводство.Или-за нашите - да няма,за другите-сечи им главите.Досега всички приказки за ново начало,избърборени от новите,опират до персонални смени и реваншизъм.ХрИв-"протестите бяха срещу авторитарната власт"...Сега какво е?Купища адвокати-депутати чоплят и драпат за власт,но тя реално е в едни ръце,които вероятно ще я пуснат само вкочанени.

46

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА ГО ВИЖДАМЕ ПУБЛИЧНО КАК ГО ПРАВЯТ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА КАКВА ПРЕСТЪПНОСТ ВИХРЯТ ВЪВ САМИТЕ РАЙОННИ СПРЯМО АРЕСТАНТИТЕ!

45

Тошо

преди 3 години

Ей, голямо насилие, голямо чудо....бутнали няколко човека, съборили ги на земята , голям терор е това, а по време на демокрацията около 1990 г. кога пребиха с гумени палки хората около мен, само за това, че са се обадили, че бият някой , това какво е, а, това трябва да е тероризъм ли ?!?Не че поощрявам сегащното насилие, но то бледнее с предишните!А тая с опашката дето рита хората, ако я хвана , тя така ли рита децата си, а !?

44

Анонимен

преди 3 години

няколко полицаи ще операш пешкира, а Бацо както винаги целият ще в бяло, невинен като пеленаче!

43

Анонимен

преди 3 години

Време е за кадри с насилие върху полицаи, да се изравни мача и да ви стане ясно за какви бооклуци са набити.

42

Анонимен

преди 3 години

Малко им беше на тези дето ги набиха! Пуснете полицаите!

41

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите тогава пробваха многобройни провокации...то бабички ли не пускаха то хора по кръстовищата ли не газеха..сигурно и агитките те ги пратиха..много добре трябва да се провери хронологията на събитията и ако има злонамерени действия на мвр да си носят отговорността..заплатите им ги плаща народа не тиквата

40

Анонимен

преди 3 години

Каскетурата да кажете имената на тези еничари. Защо ги крие? Престъпниците трябва да се изправят с имената си срещу обществото.

39

анонимен

преди 3 години

Хулигански протест платен от престъпник.