70

ACDC

преди 3 години

Всички знаят, че полицията така си действа по принцип. Бойко Рашков да не би да е правил нещо по-различно, когато е бил комунистическо ченге? Сега просто са били глупави и не са се усетили, че има камери, които ги снимат. Ако полицаите в България минат на преглед при психиатър, няма да остане кой да ни "пази" ...

69

Боклуци

преди 3 години

Голям страх ги тресе от ГЕРП тия Не-Ща-Ст-Ни-Ци-избори идат и сега само гледайте каква помия ,какви лъжи ще сътворяти.. Тия са всяка поява предизвикват гадене.Гербаджии пълна мобилизация да изринем тези негодници,това не се търпи вече,да им дадем урок,че така не става

68

Анонимен

преди 3 години

Пича който снима момичето с телефона си освен за неоправдана жестокост ще бъде съден и за сексуално посегателство и унижение.Кадрите ще се излъчат и в Европарламента.Няма да му се размине.Да си търсят добри адвокати.

67

Анонимен

преди 3 години

Трябва съд и наказание първо за организаторите и подбудителите на безредиците. Да ги изреждам ли? Радев, Нинова, триото, Маяма, Хр. Иванов та до Славчо.

66

Анонимен

преди 3 години

Кой даваше по 500 лева за директен бой с полицията.

65

факт

преди 3 години

В свят доминиран от продажни политици истината не може да съществува.

64

Анонимен

преди 3 години

64, само да те открехна, че от 30 години имаме полиция. Милиция беше по времето на Тошо, ама как да знаеш като си дърто червено гуно! Пък и явно не си много образован. Дори само от гледане на тв щеше да схванеш, че е променено поне именцето.

63

АнонимеН

преди 3 години

ХИЧ ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ, ЧЕ АКО ПРОТЕСТИТЕ БЯХА СРЕЩУ РАДЕВ НЯМАШЕ ДА Е СЪЩОТО!!!! РАДЕФ Е КОМУНИСТ ОТ МАЛЪК!

62

Анонимен

преди 3 години

Да не би някой да е хвърлял павета по полицаите?

61

Анонимен

преди 3 години

Какво прави тази тълпа в 22 часа пред МС когато там няма никой... освен охраната....?Очевидно се търси повод за агресия. Трябваше да ги подпукат с водното оръдие още тогава..

60

Анонимен

преди 3 години

"Тази" русата и" онези"биячите скоро няма да са полицаи.Ако си мислят,че началниците им ще "изгорят"горчиво се лъжат.Тогава ще дойде и тяхния ред.В Сливенския и Старозагорския.

59

Анонимен

преди 3 години

Ок. А докато прокуратурата и съда се произнесат, МВР какво прави? Рашков е работодателя на тия полицаи. Очевидно неговите поддръжници смятат, че тези полицаи са извършили "чудовищен" акт, следователно Рашков може да уволни полицаите на база уронване престижа на МВР. Дали ще го направи? Как мислите? Той смело нарича кой ли не престъпник и иска уволнения на ляво и дясно. Сега дали ще нарече полицаите престъпници и ще ги уволни ли? Има правото да ги махне, но дали ще го направи?

58

Анонимен

преди 3 години

Комуниста Петър Младенов навремето искаше танковете да дойдат.

57

Анонимен

преди 3 години

По коментарите личи че тук пишат доста ченгесаци. Някой от тях би ли ми обяснил,защо русата *** с униформа отиде да рита човек с белезници на земята?

56

кретен си

преди 3 години

До Анонимен 69Ти също....

55

Анонимен

преди 3 години

До Не лъжетеНема как да изпъдят с лека ръка обучени кадри, все пак сме малко под 7 милиона, не сме 340 милиона като Щатите.....хахаха :)) Полицаите и военните изпълняват заповеди, да не си мислите, че ей така за кеф са били наркоманчетата зад МС.....хахахахаха :))))

54

123

преди 3 години

Прокуратурата е под контрола на Сатанистите. Ще замажат нещата.

53

факт

преди 3 години

Сега е момента за чистки в полицията,народа не може да издържа тази шайка повече,те не работят а получават големи невиждани в ЕС привилегии и заплати.

52

Анонимен

преди 3 години

Милицията има несъизмеримо повече сили от гражданите винаги и е тренирана. Очевидно обаче е провал. Време е от башибозук и сатрапи на диктатора от Банкя да бъде реформирана в полза на обществото

51

Асан

преди 3 години

И какво му е специалното ? :)))