61

Анонимен

преди 3 години

Гений! Италия стана евро шампион? Нали...? Да знаем!

60

Жожо Звяра

преди 3 години

Радев, подавай оставка заради хаоса, който предизвика в държавата.

59

Анонимен

преди 3 години

Радев, ти едно семейство не можеш да съхраниш без да търчиш по фyстите, а държава тръгнал да ми управляваш. Да си взимаш Рашко-многоимотното и да ми се махаш от очите, че зимата няма да те замерят с яйца или домати, а с камъни и дърве.

58

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев с лекота ще спечели втория си мандат. И в момента е най-одобрявания политик в България с 70% обществена подкрепа. А от друга страна няма друга партия която да излъчи кандидат за президент който да е конкурент на Радев в момента? ГЕРБ ли ще предложат по-добър? Или ДПС? Или ИТН които заявиха, че ще подкрепят Радев. ДБ и ИБГНИ също са за Радев.

57

Щрудел

преди 3 години

Иначе Тиквата ми липсва. Кога друг път ще видя премиер да си драпа оная работа докато говори с журналисти.

56

Анонимен

преди 3 години

Уравновесен, мъдър, достоен - истински държавник. Гербероидни ***, вижте как трябва да се държи големият политик, не като вашето банкянско чекмедже.

55

Анонимен

преди 3 години

Радев = фаш и зъм, по по ли зъм, ро до отстъп ник

54

Анонимен

преди 3 години

ТУКА ЕДНИ ОЛИ ГО ФРЕНИ ИСКАТ РАДЕВ ЗА ЦАР, А ДРУГИ - БОРИСОВ НА БЯЛА ДЖИПКА!

53

Щрудел

преди 3 години

Какво да коментирам щом един чалгар би шута на Тоя съм семките в главата си направете сметка какво е нивото на ГЕРБ. Напълно се утаиха.

52

Анонимен

преди 3 години

Като се върне Бойко да направи като Ердоган. Всички метежници в тъмницитe в Диарбeкиp! Радев да бъде разследван за национално предателство в услуга на вражеска държава. Обявяване на БСП за терористична организация и забрана със закон. ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ.

51

Анонимен

преди 3 години

тоз КалмУк Радев нема ли да си даде най-накрая оставката - продажник на интереси

50

Анонимен

преди 3 години

И ДАС НЕ ЗАБРАВИТЕ ЧАЛГАДЖИИТЕ, ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТОЯ! ТАКА КАЗА ОТ ДИВАНА НЕЖНИЯ МЪЖ ОТ УЧИНДОЛ.

49

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ ГОРИ ХУНТАТА НА РАДЕВ НЕ Е ВКАРАЛА В ЕК ОЩЕ ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ- КЪДЕ СА ВИ ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- НАЛИ ЗА ТОВА ОПИКАХТЕ СОФИЯ И СИ МЯТАХТЕ ЯЙЦАТА ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ПОЛУЧИХМЕ САМО ВИСОКИ ЦЕНИ И ОГРОМНА БЕЗРАБОТИЦА- ОСТАВКА ЖАЛКИ НЕКАДЪРНИЦИ.

48

Помнещ

преди 3 години

Вие нямате никаква Вина г-н президент! Не знаехме,че Слави ще се опита да командва,както си командва шоуто! Той провали не само себе си ,а и тези които го подкрепихме! Оказа се по деспот от Борисов! Не желаем такова " управление"! При бъдещи избори,ще подкрепим ДБ! Борисов няма шанс,да се върне на бял кон във властта!-:)) Крадци като тях,нямат вече место в политиката на РБ!

47

Анонимен

преди 3 години

Радев ще се бори на живот и смърт за втори мандат. Иначе...ще трябва да отива на съд! Много вреди нанесе на политическия живот в България, воден от лична неприязън към Борисов и Гешев.

46

Анонимен

преди 3 години

Много кофти снимка.Президента хемороиди ли има или разстройство.

45

Анонимен

преди 3 години

Само едно слабoyмно тpoлче се пъне тук в защита на Чорапа. Ха-ха-ха!

44

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

БАТАРЯСА Я ТАЗИ ДЪРЖАВА

43

БСП

преди 3 години

Служебния кабинет на Президента Румен Радев, е единствения шанс България да се измъкне от задънената улица в политически план. Президента назначи перфектния кабинет от умни, некорумпирани и всееотдайни хора. Точно от такива се нуждае България в момента.

42

Червен селянин

преди 3 години

Назрява момента за разпускане на парламента и обяваването на военно положение и на Президентска Република под предводителството на ген. Радев! Скъсване на всякакви връзки със Запада и вечна дружба с Русия! Членство в Евразийския союз! И когато Путин дойде ще го посрещнем с китки и с хорца!