131

Анонимен

преди 2 години

А след дупката ще има ли български космонафти, все пак?

130

Беновска пипа

преди 2 години

Само един абсолютен *** може да говори за избори до дупка. Това означава, че не го интересува България, а неговите лични и партийни интереси.

129

Анонимен

преди 2 години

ИТН ще направят правителство когато бъларския и македонския астронавти се върнат от космоса.

128

Анонимен

преди 2 години

Задава се партия начело с Кирил Петков. От нас има 5 гласа. Треперете герберасти, няма да има бял кон, даже и магаре няма да има, само бай Ставри

127

Sando

преди 2 години

Славчо една булка не можа да оправи, пък някои очакват да оправи България.

126

Анонимен

преди 2 години

Да си обира шнорхелите и да се маха. Смешници. Управлението на една държава не е игра, милиони хора зависят от това. Вкарват ни в батака.

125

АнонимеН

преди 2 години

ДНЕС ОФИЦИАЛНО ПОГРЕБВАМЕ ГЕРБ ЗАВИНАГИ! СЛАВИ, БСП И ДПС И СЕГА И НА ПРЕДСТОЯЩИ ИЗБОРИ ПАК ЩЕ ИМАТ МНОЗИНСТВО!

124

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря си мислеше, че комунистите са прости.оказаха се хитри и лакоми за власт.

123

Молоко

преди 2 години

Съвременен прочит на Портокал с часовников механизъм, но със срамен финал.

122

Анонимен

преди 2 години

Пак избирайте Слави-Шоумена. Заблудено население!Той вина НЯМА. ВИЕ сте охлювите.

121

Хаахх

преди 2 години

Е какво сте очаквали от славчо.Още помня как по същия начин напусна конкурса за евровизия защото не го бяха избрали.Трябва да си много плиткоумен за да се вържеш на един селски тарикат.

120

Сега

преди 2 години

дедо Слави заслужава Лили Иванова да го поздрави с песента "Сън ли си или те има".То не може да се гавриш с хората 20 години и да не ти се върне. За капак се изгаври с Република България, със законите й и с една по-така част от населението й.Славчо, злобата и завистта са най-големият враг на човешкото здраве. Казали са го и Петър Дънов и баба Ванга, и проф. Чирков.Наведи глава, покай се, и ще се почувстваш по-добре. И си обирай крушите, ама по-бързо.

119

Помнещ

преди 2 години

Никакви усилия Не положиха ИТН,да съгласуват министрите си с другите партии! Еднолично Слави се опит да им ги наложи! Напрактика ИТН се самозакла сама! Оплюха всички който изобщо ги попитаха нещо! ИТН беше до тук! 2 пъти гласувах за тези,но ако им 3 ти избори ,ДБ ще получи гласът ми!-:) Христо знае как се колани власт!

118

Бонев

преди 2 години

До Друг ПомнещТой вече е бита карта!С такова излагане и шнорхели няма да продава.Направи им антиреклама.Ехидната му усмивчица след гръмкото сгромолясване,загатва за нездрав морал и ценности.Всеки почтен човек след публичното му опозоряване и дискредитиране ще има сериозен и замислен вид.Авторитет се гради цял живот! Достоен човек би реагирал другояче.Има лицемерно излъчване,готовност да излъже за да се добере до успех на всяка цена.Уви,видът на човек не винаги лъже,какъв е той!

117

Анонимен

преди 2 години

В ИТН са се събрали олигарсите , които ограбват България и мутри. Големия бос рече, че ако котката Слави му препикава на метеното в дома , ще я изхвърли и може би на третите избори това да се случи!

116

Анонимен

преди 2 години

След време в медицинската литература: " ... освен поражения в белия дроб и сърцето по-късно е установено че този вирус е поразявал и ментално. Това се е проявило в *** на обществените структури, избиране на незрели и ментално увредени индивиди за лидери ... докато довело до катастрофалното скачане на една цяла нация в Черно море."

115

Анонимен

преди 2 години

Айде да видим колко трябва да си ***. За да подкрепиш ИТН 3ти път.

114

Анонимен

преди 2 години

До Малко Факти:това само ли о измисли?

113

Малко Факти:

преди 2 години

- И улично куче от центъра на Враца да ни вържат.. и за него ще гласувам, защото е по-добре от ГЕРБ.

112

До АнонимеН

преди 2 години

Личи ви че не сте добре!