163

Анонимен

преди 3 години

163, напуснете! И без това сами им преподавахме изминалите две години. Там, където не успявахме, плащахме за уроци! Полза от ДО нулева!

162

Анонимен

преди 3 години

До 155 защото има ваксини и разправят , че като се разболеят хората , няма да влизат масово в болниците . Като няма наплив към болниците , не би трябвало да има затваряния , дори и да имаме по 5 000 случая на ден

161

Професор

преди 3 години

Ами да ги уволнят тогава. Нали трябва да разнасят делтата сред децата? Как ще се разпространи вируса? Трябва всичко живо да се ваксинира и да станем шампиони като Израел.

160

Анонимен

преди 3 години

До Николов: Точка 6 я препоръчвам на Витанов. Може да му е полезна в стъкмистиката.

159

Анонимен

преди 3 години

Браво!

158

Николов

преди 3 години

Ако ме изберете за премиер, ще въведа 7 нови филсофски дисциплини в средното училище, които ще ти превърнат в световна образователна сила: 1. Трансцендентална и формална логика. 2. Феноменологическият метод. 3. Психология на априорното познание. 4. Жизнен свят и монадология. 5. Кризата на европейската цивилизация. 6. Философия на аритметиката. 7. Техне и ейдос в изкуството.

157

От 163-ти

преди 3 години

Да добавя - то и сегашните учители, които избягват ваксината покрай своят страх от непознаване -Те са вече в експеримента - те са в контролната група. На всяка година ще се сравнява тяхното здраве със здравето на други. Вече са част от експвримента. Сега по-добре да си гледат здравето и знанията.

156

Н1

преди 3 години

До АТАКИСТ пост 162. Който дава акъл на учителите и докторите, значи е завършил "кембридж" на министрите на 7/8. Тия хора от образованието и здравето са получили диплома срещу 70 изпита и колоквиуми и никой не може да им дава акъл. Отделно дето по желание се специализират допълнително.

155

Анонимен

преди 3 години

То не е задължителна ваксинация ако човек живее в България. Но защо да не задължат дадена професия да се ваксинира? Всяка работа си е работа - ако не ти изнася, почваш нещо друго.При работа с много хора, каквото е работата на учителите, виждам резон ако искаш да работиш в училище, да има изискване да имаш и защитата от ваксина.

154

Анонимен

преди 3 години

Добре, ще напуснем! Кой ще ви учи дацата?След нас ще ви ваксинират и децата!

153

Анонимен

преди 3 години

Българските учители с рогата напред , и ровят там където нищо не могат да открият.Вместо да питат какви данни има, увъртат - плашейки се от собствено незнание.Страхът е силна емоция. По-силна от рационалните решения.Решението е:да се въведе обучение по статистикаПо философия на знанието - за да може да се вдигне общото нивоДа се представи изключително добрите резултати от ваксинацията - където има ваксини, няма такъв растеж на заболели както ноември/март месец

152

Анонимен

преди 3 години

"Има над 1млн със завършена ваксинация , ако те излязат на улицата" - тия мишоци не си подават носа, той на улицата плаши, че ше излезнат :D

151

Анонимен

преди 3 години

Не съм учител но ако ги задължат да се ваксинират насила и аз ще изляза на протеста с тях.

150

Анонимен

преди 3 години

До 153: Като гледам на запад с какъв мерак се ваксинират медиците и всичко е ясно. Хем там не точат като в БГ.

149

Цветът на нацията

преди 3 години

Е против ваксинацията.

148

до 154

преди 3 години

Еми като не му действа ваксината, защо искат да ги ваксинират?

147

Друга тема

преди 3 години

На Живко от Варна трябва спешно да му бъди помогнато да заживее истински добре, да постигне неща в живота си и да има приятелка ! Не вярвайте ако някои хора ви казват че той е болен ! Истината е че не е болен ! Много е умен и е национално богатство !

146

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 146 За да не се стига до нови затваряния . Затова е ваксинацията . проблемът е в новия вариант - индийският/делта. Май не му действа ваксината

145

Анонимен

преди 3 години

148, чакат ги. Ама тях ги мързи, щот ще им искат език на много високо ниво и приравнителни изпити. А в САЩ хич няма да отидат, защото изпитите са убийствени. И отговорността -огромна.

144

Анонимен

преди 3 години

Като почне годината, като се вдигне вълната, ще се редят на опашки за ваксини. Колко ще има смисъл тогава друг въпрос, нищо де, може и ваксина и естествен имунитет.