63

Анонимен

преди 2 години

Днес икономиката на САЩ е много по-слаба отколкото през 70те години на миналия век.

62

Обективно до 81

преди 2 години

А КАПО ДИ ТУТИ КАПИ ОТ ДУБАЙ /дето крадеше пари от наивните хорица от безумно търкане на листчета/ И ДРЪНДАР Е КГБ! ОЧЕВАДНО Е.

61

Асан

преди 2 години

Митка е дърта комуниска от Разград като Прокопиев има фирма към Каолин за милиони :)))

60

Анонимен

преди 2 години

Гърбът е в Дубай - онова,"златното детенце на републиката". Главата е от Дръндарски произход с философска и хидроложска кариера.

59

Анонимен

преди 2 години

След анимационните филми на Путин преди 2-3 години корабът на западната система потъва. Преди имаше още някаква надежда за разграбване на Русия както разграбиха източния блок, но вече няма никакъв шанс. В такива времена да правиш резки движения, да искаш промяна и да се надяваш, че разни шоумени ще ти оправят живота е чисто харакири.

58

О хо хо

преди 2 години

ПО ГЪРБЪТ ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЙ КАДРУВА В ИТН.

57

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До *** Бургиев: Сигурно си беглец...гюленист и Ердоган та...издирва.Добре че Боко в момента е вече само по..шорти в Банкя,иначе да те е предал на...авера си в Анадола...моментално.

56

ГърбътГърбът

преди 2 години

Научният ръководител и Рецензентите на фамозния Петър Илиев са..... те са.... ами прочетете в книгата му, нали я имате? ТАМ ПИШЕ. КОЙ ЛИ Е? ДВА ПЪТИ НАГРАЖДАВАН КАТО АДВОКАТ И АДВОКАТСКА КАНТОРА НА ГОДИНАТА ОТ...ОТ....ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ!!! ТОЙ ЛИ Е ГЪРБЪТ МУ ??????????

55

-

преди 2 години

ПОДМЯНАТА ИТН не бива да се допуска! ИТН е замисбен и подготвен отдавна проект за замяната на Борисов! Изчегъртването е просто дума и ще остане такава! Действия в посока изчегъртване НЯМА да има, защото подмяната не е промяна!

54

Сина

преди 2 години

абе щом и медиите на Пеевски и тези на Прокопиев запяха на един глас срещу ИТН, значи Дългия хубаво ги е разбишкал

53

Анонимен

преди 2 години

реват срещу Илиев, защото знае прекалено много за източените и откраднати пари към офшорните зони, погледнете как всички в един глас повтарят едни и същи опорки, и при това недолазани, обаче в същото време не им е проблем доказаната кражба на действащия финансов министър.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Е как така хем неадекватен, хем перял пари, да ти кажа перачите на пари са едни от най-едекватните хора, а това с плагиатството е недоказано, не че нещо ама защо трябва да вярвам на думите на една жена за нещо отпреди 6 години, била си замълчала ама са проговорила, от личен опит ще ти кажа, уважаващите себе си юристи решават проблемите си в съда, а не по медиийте, затова и подлагам на съмнение думите на женицата

51

Анонимен

преди 2 години

Не е фюрер, дори диктатор не е - обикновен бей дето крещи и плаши персонала с глоби.

50

Анонимен

преди 2 години

Същият този гръб, който избута Цацаров за главен прокурор! Дотук с промяната! Гешев ще изкара мандата си, само дето ще бъде малко по обран. Спеца ще го закрият, само дето ще открият нови отдели в окръжните прокуратури или към апелативните райони! И старата песен на нов глас! Да му е честито на народа, дето го има!

49

анонимен

преди 2 години

Разнася се неприятна миризма от пишещия материала и от описаните в него.

48

Анонимен

преди 2 години

58 Защото 1. Е неадекватен 2. Е вървял напред с измама(преписване) 3. Като адвокат на офшорки по-скоро би спирал разследване на пране на пари и себе си като участник в него 4. Е син на ДС 5. Е позитански зет "враг на статуквото БСП"

47

Гледна точка

преди 2 години

И този смрадлив псевдо журналист дикоф не може да се отърси от кошмара Борисов и постоянно опира до него за сравнение. Хе-хе, май още дълги години ще ви държи влага този човек. И кое е Голямото Зло бе, ***? Това, което направи най-много и най-добри неща в сравнение с другите? Олигоффрен дикоф.

46

Рязан Бургиев

преди 2 години

Голям с широка резба без М10Д!Само за вас кючекчийско мутренско племе!Със сълзи се смея на великата забава която ми осигурявате след всички избори!Прекрасни сте!!!И все по хубави ставате!Благодаря!

45

Дедо ви Ванго

преди 2 години

До Анонимен Абре момче то сига ги гледаш горе русо ама отдоле .........

44

Анонимен

преди 2 години

Саше кажи си истината, каквото и да направят от ИТН се ще рипате и ти ще рипаш щото така ти е платено, а защо рипате? ами защото не искате партия, която не играе по правилата, а какви са правилата? правилата са де се разпределят порциите:)Да се досетя и защо рипате срещу Илиев, дали пък не е щото има прекалено количество информация за откраднати и изнесени пари към Барбадос, щото некак си много нелогично ми идва да рипате за недоказан случай на плагиатство и то отпреди 6 години, повтарям недока