50

Анонимен

преди 2 години

Иве днес какво ще пием? Джинчето с тоник знаем не се брои. Ти сутрин в 8 почваш с него.

49

Анонимен

преди 2 години

Няма но по-голям компромат за човек искащ да влезе в политиката от това да е участвал с кастинга за политици на Слави Трифонов! С явяването си на този кастинг той е дал заявка да бъде чалга-политик и слуга на една морална и физическа развалина, изтъкана от алчност, нарцисизъм, чалга и дрога!

48

Истукан

преди 2 години

Всеки участвал в коалиция с ИТН ще загуби много, както загубиха патриотите като загуби ГЕРБ. Няма ги патриотите, изпариха се. Така ще стане и с БСП и останалите дето се готвят да подкрепят ИТН.

47

Анонимен

преди 2 години

Не се шегувам като го казвам. Сред приятели и познати никой не е за ИТН и ИБГНИ. Някой може да е гласувал и да не споделя, няма как да разбера. Но ми се иска да видя на живо що за същество е един горд ИТН-ар или ИБГНИ-ар. Просто ми се иска да видя що за хора гордо гласуват за тези.

46

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кабинет ще има.Пацо Шнорхела е...кадемлия;с един...удар хем премиер,хем му признаха докторската...дисертация.

45

Анонимен

преди 2 години

Наздраве,Иве!

44

нн

преди 2 години

Г-жо Митева, още ли не си разбрала с какви *** си се събрала? Явно натискането ти за политиката дава някакви резултати, но със сигурност си разочаровала Никола Джипов Маринов, фактор в СДС с чийто протекции тръгна в НС. Ако не беше той сега щеше да си един посредствен адвокат, никому неизвестен. Бързо обръщаш палачинката, но не забравяй че много пари.

43

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

"Политиките ни са амбициозни и съвпадат с много от другите партии, каза тя-- АМИ НАЛИ ВСИЧКИ СА СЕ ИЗЛЮПЕЛИ ОТ БКП И ОЩЕ ДС КОМАНДВА ТУКА.

42

до 47

преди 2 години

Нарочно се мотаят. Да минава време и да се влезе в период когато Радев не може да разпуска парламента 2 месеца преди изтичане на мандата като Президент.

41

Анонимен

преди 2 години

До Payak, и аз така си мисля. Вече виждам как Бойко ще я убеди да се отдалечи от тия неонархисти, които искат да гласуваме през 3 месеца. Неоанархиста не иска да има правителство, на него му е добре когато държавата е цири и вече ясно се вижда кой какъв е. Неонархиста ходи със скъсани дънки в парламента и проявява неуважение към всичко и всеки, създава култ към лиѝността и се дзвери срещу всеки, който му задава въпрос. Неонархиста не говори с другите, щото му е добре в цирка.

40

Анонимен

преди 2 години

Аферим, Митева!

39

Анонимен

преди 2 години

А сряда е далеч бе.Защо е това мотаене?Да не търсят компромати за другите министри?Я бърже да се обсъдят кирливите ризи и да се гласува,че трябва на избори да се ходи!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42, в отделни кюпове ли да ги вкарваме? Нали и двете партии са "носители на промяната"? Вие на кой свят живеете?

37

Тодор

преди 2 години

Ще си взема пуканки в сряда да наблюдавам цирка, дори и от отделните партии ще гласуват разнопосочно за вас.

36

Анонимен

преди 2 години

Как покажат снимка и статия и почва едно плюене...Започва да ми става ясно защо не сме и няма да се оправим никога!!!!

35

Payak

преди 2 години

Жената е умна! Не разбирам само защо върви срещу себе си. Човек трябва са проявява себеуважение. Една от първите ще бъде, която ще се разграничи от *** сценаристи.

34

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

В грешка сте пичччаги - не искам Байче да се връща, но тоя бръснат чалггар, с татуировки, че носел ада със себе си, с черепи и демони на гърдите му, склерозирал параноик, комплексар и явен сатанист също не желая.Потърсете в чичо Гугъл "Слави татуировки" пък барем видите какъв шизофреник си избрахте, дето даже не се показа на живо поне веднъж.Фейсбук гуруто.

33

Анонимен

преди 2 години

Протест ли?? Това без Мая Манолова в България няма как да стане. Маямата държи протестния бизнес в България

32

Анонимен

преди 2 години

Говорят един през друг и след всяка дума следва противоречие. За какви хора гласувате, вие, бе. Нормални ли сте изобщо избирателите на ИТН-арите и ИБГНИ-арите най-вече. Неонархастите имат четвърт от мнозинството, това не е нормално за никоя държава по света.

31

Анонимен

преди 2 години

Много се пие в тоя парламент.. Всички с торби под очите и кървясъл поглед. Ех що го няма Сидеров Белия да ги снабдява с бело от Варадеро...