40

Д-р Мангъров

преди 2 години

Това е ефектът от ваксиинирането. Ще има един студен душ наесен и зима за ваксинираните. Всички ще го прекарат, но най-тежко ще бъде за ваксинираните, без да ги плаша.

39

Анонимен

преди 2 години

Народа е като отвързан! По морето е пълна лудница, надминаваща тъпканицата през 2019.Интересното е, че в София също е лудница, градинки и площадки са пълни, седянките пред блоковете са запълнени също - баби, дядовци, оцелели от миналите вълни, чичковци-работливковци с по биричка в ръка за баланс,префарцунени *** и лели на раздумка с кафенце.Мерки НИКОЙ НЕ СПАЗВА!

38

do 39

преди 2 години

Решения се взимат на базата на достоверна информация, а ти нямаш такава. Някой в България поне виждал ли е снимка от електронен микроскоп или май-нямахме такъв. Как ще бориш нещо, което не знаеш как изглежда и не си изследвал?

37

Анонимен

преди 2 години

Вече растат бройките в интензивните отделения и на починалите. Но собствениците на ресторанти и нощни заведения наричат министъра на здравеопазването терорист и му искат оставката.

36

Анонимен

преди 2 години

Нали Бойко ви лъжеше за ковида, сега кой е, Радеф Слафи или

35

Факт

преди 2 години

Вирусът стъпи и навсякъде на Балканите, а досега беше само в Гърция и Черна гора.. В Европа на Балканите има най-висок ръст на увеличение на новите случаи за последните седем дни, спрямо предишните седем дни. Ние сме втори, а първите седем места в Европа са на държави от Балканите, като деветото също е на държава от Балканите.

34

Анонимен

преди 2 години

Моментът за ваксинация вече отминава. Ако станат много нови случаи на ден, от техническа гледна точка има огромна вероятност да се заразиш по време на ваксинационния процес. И след това: лелеее, ваксинираните се заразяват. Не ви увряха акълите, че процесът покрива период от 35-6 дни, и едва след това можеш да се надяваш на 92% покритие. Няма 100% сигурност, но поне моожем да бъдем проактивни при взимане на решения за нас и близките.

33

Анонимен

преди 2 години

89 болни с в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко заразени са открили е без значение,още толкова поне не са открили.Всички ще се заразят и то не по веднъж неизбежно е,въпрос на време е.Ваксинацията върви бавно.Този вирус е направен в лаборатория,не мре в жегата като природните корона вируси.

32

Ивелин Михайлов

преди 2 години

Най-големият Исторически парк в света до Варна настоява за забрана на ваксините!

31

Анонимен

преди 2 години

Кронаистерията изветря и такива като Кантарджиев още се мъчат да надуват балона. Ама скоро ще се спука. А ваксинираните ще духат супата.

30

Анонимен

преди 2 години

Този път ще има сериозен мор, особено след 15-ти септември, защото господата за които гласувахте и при 5000 болни на ден ще пуснат учениците в класните стаи. До тогава вероятно ще има 2.5 милиона напълно ваксинирани (ако не изчезнат ваксините ненадейно), което са едва към 30%. Още 1-2 преболедували, но пък много зависи преди колко време, защото със сигурност повтаря, потретя и т.н.

29

Анонимен

преди 2 години

новото име на хремата е делта, тва го знае всяко дете, 500 сополиви имаме, бизнеса с носните кърпички почна масово, сега се правят милиарди

28

до 31

преди 2 години

Какъв "банален грип" посред лято, бе изветрял?

27

Анонимен

преди 2 години

гръмотевиците убиват ковид, де тоя късмет гръм да ни удари :)

26

Анонимен

преди 2 години

Оххх, защо не брояхте така и болните от банален грип. Болници задръстени от ковидни, глупости, ваксини. Световното население се ошашави. Забрави вече за бежанци, Сирия и тн. Къв вирус, бря? Хора елате на себе си.

25

Анонимен

преди 2 години

В нормалните държави вълната е проблем, тук било сценарий. Опасявам се, че този "сценарий" ще стане прекалено реалистичен следващите седмици. При добро стечение на обстоятелствата и липса на по-опасни мутации на вируса за повечето европейски държави тази вълна ще е последната, при това няма да причини висока смъртност. На нас изглежда ни е малко и искаме още от същото.

24

Анонимен

преди 2 години

Определено не са само 500 случая. При 14 починали и 1000 в болниците, броят е поне 10 х повече. Жалко, че не се ваксинирахте. Вече е късно!

23

Анонимен

преди 2 години

важното е че Стойча е на море!

22

Анонимен

преди 2 години

До 123 Ако стигнат 15 000 на ден, ще бъде късно да се бодеш. Болниците ще бъдат затрупани и никой няма да се занимава с ваксинации, защото вече няма да има смисъл. А при нашият процент на смъртност, това означава по 600 мъртви на ден.

21

Абе

преди 2 години

до деня на гласуване на правителството ще ги напомпат до над хилядарка и ще ограничат "провеждането на мероприятия на открито". Особено в центъра на столицата. Но по морето приемаме гости всякакви - червени, зелени, оранжеви...Важното е да сме уплашени и многократно набоцкани.