51

Minuva42

преди 2 години

Този ако наистина идва от корпоративния свят ще знае, че това, че е подбирал министрите си до полунощ вечерта преди срещата не е за хвалба, а сигнал, че изобщо не е подготвен!

50

Анонимен

преди 2 години

Явно избират незаменими щом толкова чакаме...))))

49

Анонимен

преди 2 години

голем смех

48

Нямат избор

преди 2 години

Корнелия и Мая нямат друг избор. Нинова не може да очаква подкрепа за Кабинет, а на следващите избори резултатът им ще е по-нисък. Бабите измират. Мая пък с нейните дружи и другари може и да не влезе в НС при нови избори. Така, че тези две партии на @00% ще подкрепят ИТН, ако ще и магарета да предложат. Така, че да не си придават важности. ДБ се надява да увеличи резултатът си в София при 3-ти избори и ще се въздържат. ДПС ще действа според своя интерес задкулисно. Доган е много опитен. ГЕРБ-НЕ

47

Зозо

преди 2 години

Големият търг: Днес ще отварят пликовете с офертите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

46

пияница мистик

преди 2 години

За да "береш' министри в последния момент, значи не си имал нищо в предвид и запланувано, подготвено. Ей ся ще видите как ще ви управляват щастливци, избрани в последния момент. Гладни, жадни и усмихнати, че са ударили джакпота. Сега 80 процентовите ще видят какво е ударна кражба, че се не знае докога ще трае тази перверзия на Славуцата, дето се зове 46-то НС

45

Неосъзнат

преди 2 години

До Наблюдател, а да гласуваме за Прокопиев и Да, България ли или за Мутри Вън и Божков? За кой да гласуваме, ще ни посъветваш ли?

44

Лили Иванов

преди 2 години

Тоз кандидат за премиер ,ушите му като плавниците дето ги е продавал.

43

Анонимен

преди 2 години

Важно е кои ще са министрите, но и още по-важното е, какво мислят да правят.Важно е каква политика ще водят.Дълия се прави на велик...леда намръщено, заканвасе и се кара на народа...плюе по тези, които по някакъв начин не са съгласни с него. Спечелил бил! Суверена му бил дал доверие.Ами, дал ти е 24%. Не можеш ли да смяташ?Или се коалирай или връщай мандата. Какво плюеш по останалите, че поставяли условия и искали гаранции за политики.Ами, разбира се, че ще искат. Или ей така...подкрепа.

42

Анонимен

преди 2 години

До: номер 33 А като гледаш, случайно да виждаш как скоро пак сме на избори? И случайно да усещаш че Асен Василев помни като слон?

41

Анонимен

преди 2 години

Оценката на офертите е сериозна работа, изисква пълно внимание.

40

Saki

преди 2 години

Хе хе Бабикян как се е наежил на голите рамена на кака си Татяна.

39

Анонимен

преди 2 години

Едно не разбирам.Какво толкова се мотат все едно ще избират незаменими и завинаги?!Всичко се променя бе каква е тая работа?Дайте старт и ще се види.Ето видяхте как за два месеца си направихме изводите за служебното кой работи и кой не.Каква е тази потайност все едно Папа избирате бе?!Лелеееее!

38

Анонимен

преди 2 години

На Татяна Дончева няма ли кой да и каже, че с тези едри ръце не е добре да носи рокля без ръкави?

37

Наблюдател

преди 2 години

Само чакайте да чуете имената. Шоуто тепърва предстои. Наистина ми е трудно да повярвам, че някой гласува за тиквата и учиндолския наркоман, но резултата е на лице. Деградацията на морал и интелект е пълна.

36

Payak

преди 2 години

Баба Мика дали ще е в кабинета? А Тошко ямболския жлъчен мехур? И още някой от алколизите сценаристи и кабинета е готов.

35

Анонимен

преди 2 години

Не ги мислете. Десните комунисти от ДБ, левите комунисти от БСП и комунистите-центристи като Слави ще се разберът в името на яденето. Ще има да усвояват еврофондове, охааа :))) Пратестърите си заработиха 100 лева и торба кренвирши. А за народа от трите пръста cредния.

34

Анонимен

преди 2 години

Специалиста по джапанки ще назначи министъри на , МВР, на отбраната, на финансиите. Утре ще взема облигационни заеми. Аиде бегаи отука бе шнорхил. Вече Неси забавен, сега си опасен за всички в България.

33

партия на просветата

преди 2 години

Има скрийншот на писмото писано от Тошко Африкански до Мая във фейса. В писмо от 2 реда има 8 правописни грешки!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Не повръщайте! Човещинка, както казва бай ***.