6

Анонимен

преди 2 години

Трета или пета там ...ваксини ментета ,вече е ясно като бял ден,важни са милиардите ,гадове ***

5

АнонимеН

преди 2 години

ЩЕ ИМА И МНОГО ПОВЕЧЕ!! ВЕЧЕ СЕ ТИРАЖИРАТ 3 НОВИ ЩАМА КОИТО НЕ СЕ ВЛИЯЯТ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ВАКСИНИ! ДЕЛТА ОТ ИНДИЯ, ЛАМБАДА ОТ ЮЖНА АМЕРИКА И БЛЕК ЛАЙВС МЕТТАР ОТ ЮЖНА АФРИКА!

4

Анонимен

преди 2 години

И 48-*** ще има явно

3

Ачката

преди 2 години

Ще има и още как.Вече започвам да си ги записвам,защото имам усещането че до една две години ще съм им изгубил броят на ваксините.А и човек като си ги записва,няма да обърка нито бройките на ваксините,нито коя ваксина за кой точно щам е.От догодина до към средата очаквам да се появи нов щам,....български.

2

Майстора

преди 2 години

"В нашите договори с производителите на ваксините е вписано, че за 2022 г. и за 2023 г. искаме ваксините, които ще получим" .......... "Ще има ли и трета доза ваксина? Рано е да се каже" ай сега де - договорът за 2023 г е подписан, ама е рано да се каже. Пасете. Тревата е най-зелена на зазоряване.

1

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Вече от половин година е напълно ясно, недвусмислено - ще има четвърта, пета, шеста, седма, осма, девета, десета, петдесета доза вацина за ковид. В ЕС с население 600 милиона вече за заръчали 1.8 НОВИ дози ваца. Пък вие се питайте, чудете, недоумявайте - ама дали ще има, но възможно ли е, и тн.