44

Анонимен

преди 2 години

До 52Ако ако съм ***... значи за теб няма дума. Хвалиш тука чужда държава ,като жена .... а неможеш да посочиш къде спите там. Като се води спор се води с факти. Покажи, къде спите във великата Гърция да видим:)))) Ама знаеш,ще си охльов и спиш по бабешки квартири. Да не говорим скоро даваха по ТВ гръцките села ,как нямали пречиствателни станции масово :)) За чистота ми говори

43

Анонимен

преди 2 години

Как си резервирате почивките не ви знам, аз първото което проверявам е как стои въпроса с паркирането, дали ще ми приемат кучето и дали мога да ходя пеша до плажа.Ако ви искат някакви псевдо-мутри пари на ръка им искайте касова бележка.

42

Анонимен

преди 2 години

Тоя с петзведните хотели на слънчака е *** или тотално ментално ангажиран. Не му се връзвайте.

41

:D

преди 2 години

До Анонимен 44 Отворко вероятно е баща ти. Или не си сигурен кой е той? Или пък *** и баща ти са първи братовчетди? Ти знаеш верният отговор, но предполагам, че нямаш достатъчен капацитет да мислиш сам, затова ще ти отговоря. Тревните площи, за които се говори в статиуята НЕ СА ПЛАЖНА ИВИЦА. Айде върви сега да се изсереш в клозета на двора, за да ти олекне.

40

Анонимен

преди 2 години

До 46Селка ти първо се научи да пишеш. После ми давай наклон, къде съм ходил. Тука нито един от вас не е спал в 5 звезди хотел в България:))) Айде покажи ми къде спиш в Гърция да те видя:)

39

Лекар

преди 2 години

34, защото съм израснал на българското черноморие и виждам в как го съсипаха! За това кракът ми няма да стъпи там и не плюя срещу черноморието а срещу дребните селски тарикати

38

Payak

преди 2 години

До 42. Разбира се че има много хубави хотели. Ама *** е чуждопоклонник. И в Гърция хубавите хотели струват пари. Повече от Бг. Всяко нещо си има цена.

37

Анонимен

преди 2 години

До 41Отворко как изведнъж някой решиш да събира пари след 20г :)) До сега земята не е била частна ли клоун. Второ плажната ивица чия собственост е, че се дава за 10 или 20г на напред?

36

Анонимен

преди 2 години

До 32Ти явно никога не си ходил на 5 звезден хотел в България. Златните и Слънчев бряг имат хотели, където в Гърция може само да сънуваш:)) Това че спиш на гръцките села в стари бели хралупи, не те прави очевидно експерт. Много си далече от истината :)))

35

:D

преди 2 години

До Анонимен 37. Най-вероятно става дума за частен парцел, чийто собственик е решил да си го ползва. Земята не е на всички български граждани. Спри с това текезесарско мислене, че всичко е общо.

34

Payak

преди 2 години

Като започнат разни комплексирани селяни да казват колко е зле по Черноморието чак зле ми става. Гърция та Гърция. Повечето на консерви с хладилните чанти. Евтино било като в България. Да ама не. Тук 1 лев там 1 евро. Ама *** Селяков е така.

33

.

преди 2 години

За всеки ресурс, който не достига се плаща. Единствено глупостта е безкрайна и безплатна.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма отърване от тея мутри. Значи предната година се спирало на поляната, безплатно. Тая година, без да има инвестиция, асфалт, бетон или нещо - имало въженца и събират 7лв ? Защо ? До кога мутри, ще вземат плажовете и околна инфраструктура, за да преподават и печелят ? Това е земя на всеки един Български гражданин? Въпроса ми е към служебното правителство и министъра на Туризма? Алооо ? 7лв са спрем на поляната

31

2Loop

преди 2 години

Така ще е докато се позволява на строителите да строят и продават апартаменти без паркоместа. И най-вече докато се купуват такива. Трябва да има нормативен документ според който на всеки апартамент да има включено минимум едно паркомясто. Отнася се за на всякъде.

30

До Рере

преди 2 години

На 45 години съм.Семеен с две деца. Кое точно е мазохизма да почиваш в български курорт?И да те светна,че скъпите хотели си имат паркоместа. И не се плаща допълнително за това.

29

До 30

преди 2 години

Ами прав ти път.Въпросът е,че тия,които ходят в Гърция изпитват явно някаква вътрешна потребност да плюят по българските курорти. Защо е тая злоба?

28

Pepe

преди 2 години

Хаха, тоя дето предпочитал 5 звездния хотел на Слънчака истински ме разсмя, имаш ли 20год? Да ходиш на нашето море си е истински мазохизъм. От десетки години ходя в Гърция и НИКОГА не се е налагало да плащам за да паркирам. Никога в Европа не съм плащал паркинг в хотелът, където съм отседнал. Стига сте говорили за домати в багажника, защото в Гърция е ПО-ЕВТИНО от България. Mутритe и алчни местни съсипаха морето.

27

Лекар

преди 2 години

Дедо Ташунко, споко бе не идваме. Имаме море много по-близо. Тия, където идват не са софиянци

26

Лекар

преди 2 години

23 ми и аз бях в 5 звезден хотел в Гърция и си изкарах супер, сега хотелите ли ще си мерим

25

Дедо Ташунко

преди 2 години

Що не закарат морска вода с тръба до Софето,че шопетата да не идват и замърсяват черноморието?