11

Анонимен

преди 2 години

Аууу, септември ще бъде май ли бе професоре? Защо? За да се затвори народа и да се подготвят президентските избори по калъп? Я чупка! Достатъчно дълго натъкмосвахте резултатите, така че да ви е удобно за политическите ви цели. Тоя вирус много политически коректен излезе. И тука и по целия свят. И да, ще има вълна от най-опасния вирус, този на НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО. И този вирус наистина е смъртоносен за властта и може да има неочаквано голям пик!

10

математик-самозванец

преди 2 години

София до момента ваксинирани 564229, преболедували 110591. Като се смята, че скритата заболеваемост от ковид е 4 пъти по-голяма, за преболедували излиза 442364. Или обща защитени - 564229+442364= 1006593. Като се има в предвд, че в София живеят около 1250000 - остават незащитени около 250000 или това са децата.

9

Анонимен

преди 2 години

Математик говори за медицина...

8

морков и тояга

преди 2 години

. Разбира се това ще доведе до много фалшиви удостоверения, но нека това да тежи на съвестта на личния лекар при евентуално заразяване и тежки последици за пациента.

7

Сата НАТО

преди 2 години

Витанов има мрсна крв - целият е в брчки, папиломи, торбички под очите и сини кръгове. Когато говори за смъртни заплахи и нарастване на броя на жертвите, постоянно иринизира и се подхилва.

6

Анонимен

преди 2 години

Този няма да бъде самоубит като италианския доктор. Много е послушен.

5

морков и тояга

преди 2 години

Предлагам лесен и ефикасен начин за ваксиниране. До 1 октомври безплатно ваксиниране за всички желаещи. От 1 октомври заплащане на всички ваксинирания включваща цената на ваксината плюс 10лв за поставянето. От 1 октомври забрана за посещение на публични закрити помещения за неваксинирани. Разбира се има хора на които може ваксината да е противопоказна, но това трябва да реши личния лекар и съответно да издаде такъв документ с подпис и печат на пациента. Този документ да позволява на пациента да посещава забранените обществени места. Разбира се това ще доведе до много фалшиви удостоверения,

4

Анонимен

преди 2 години

"...така че може и никога да не достигнем тези 70%" тез 70% и да се стигнат нищо няма да променят, най лесния вариант всичко да изчезне е да се отвори всичко, никва паника и страх да не се сее (агитира), никви ограничения и за има/няма 2/3 месеца всичко ще е ок, но този акъл вие го нямате, вие мислите за маски, 70%, ваксини, нови лаборатории, нови щамове, клетки, антитела, хората да се подписват за експерименти и още куп глупости

3

Анонимен

преди 2 години

Витанов дали е чувал за Т- клетки? Витанов неставаш за тая работа. Антителата може да изчезнат ама клетките помнят!

2

Светозар

преди 2 години

Витанката едно си баба знае, едно си бае - идва мор, тотална и принудителна ваксинация, юруш на ваксините.

1

Анонимен

преди 2 години

Я този глуупак да каже що от април до сега няма пик и точно септември как го е изчислил? Спрете му заплатата! Лъже!