186

Анонимен

преди 3 години

При пpocтият печатар Тодор Живков за България нямашеСИВ-фондове, изобщо никакви фондове нямаше, никакви инвесгиции нямаше. България беше развита индустриална страна сред 30те най-развити икономики, произвеждаше електроника, космическат техника, изнасяше както на изток така и на запад. 70те години само три страни в света произвеждат големи (main frame) компютри - САЩ, Япония и България.

185

до 244

преди 3 години

Йоло Денев и отец Дионисий освиркаха кандидат-премиера Пламен Николов. С викове "Предатели!" и "Еничари!"

184

Бонго Бонго

преди 3 години

Рум плам ката като Рум сервиз нещо такова

183

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбрах - поп Дионисий против Тошко и компания ли е или ги подкрепя?

182

Анонимен

преди 3 години

На вчерашния протест срещу партията на Тошко нямаше вдигнат юмрук в знак на съпричастност

181

Анонимен

преди 3 години

Само българите могат да гласуват за негpaмотен и комплексиран , като Слави.

180

Анонимен

преди 3 години

Йоло онзи ден каза по Евроком, че ще се кандидатира за президент.

179

Анонимен

преди 3 години

Миналата година попа и Йоло спаха на жълтите павета ???? Съвпадение ???? не мисла

178

Има такива

преди 3 години

Kyхите *** на Тиквата плюят 5 години по президента Радев, в резултат това е политика с най-висок рейтинг за новата история. Продължавайте пpocтaци!

177

Анонимен

преди 3 години

От Горна Оряховица с дядо текезесаp, да ви е чистит новия премиер на протecтърити и дано стоте лева от Божков за да лежите на орлов мост са ви се усладили.

176

до 219

преди 3 години

Вчера протеста с яйцата по Пламен, Тошко и Филип бяха хората на Божков и Радев водени от поп Дионисий и Йоло Денев.

175

Истукан

преди 3 години

Има такива негокййци.

174

Талончета

преди 3 години

" и ще го направим фигурант като президента" що толкова ми е позната тази фраза???????

173

Анонимен

преди 3 години

Няма да мине кабинетът на ИТН, ГЕРБ са ясни, после БСП, ДБ и ИМВ ще кажат, че поемат политическата отговорност служебните да станат редовни и ще чуем от Банкя как един се самоубива

172

Бонго Бонго

преди 3 години

Веско, ако всеки от нас прегледа гените си, ще се изненада много. Познавам българин, който прегледа гените си и се оказа с турски следи. Никой не е застрахован какво ще излезе. Тук е важно какво самосъзнание има и готов ли е да бъде верен на България!

171

Анонимен

преди 3 години

Това правителство ще е хибрид. В момента Николов играе ролята на кукла на конци. Зад тях стоят много олигарси клиенти на прокуратурата. Някой друг диктува състава на кабинета и ги сменят в движение.Но това криене на имената е знак за несигурност и опасения на ИТН да не би някой да извади компромати за бъдещите министри. А колкото до Николов човека няма опит и е свръх амбициозен.Което не е лошо като цяло, но хората със свръх амбиции често са наведени.Нямам предвид гърбицата.Наведени, за да успеят

170

Анонимен

преди 3 години

Партията на Тошко не казаха вчера като ги освиркаха, платени, безплатни или това е българския народ??? И неговото желание и това е закон за нас ,нали тоше!!!!!!

169

аа1830

преди 3 години

Нема такава държава дето сутрин се събуждаш депутатин, следобед си при президента за мандат а вечер си в Панорама като кандидат премиер. Завършил си философия на правото или право на философията (се тая), работиш в интерконтинентална мега компания за бански и шнорхели, говориш разбира се три чужди езика (дето едно дете от смесен брак в чужбина ги владее перфектно още на 5 годишна възраст) и ше ревизираш договора ни с Македония, понеже те не подписват нещо дет не могат да изпълнят....

168

Анонимен

преди 3 години

Голям майтап си правят в България" медиите" с " политиците" , но се надявам скоро да дойде някой както в Сингапур да вкара изведнъж 500 държавни служители и магистрати е затвора, да сложи нови на тяхно място и държавата да стане хубаво място за живот за всички, дори и за гостите. Всички са крали или са се правили на слепи в последните 30 години ще влязат един ден в затвора

167

Анонимен

преди 3 години

Момчето е уредено. ДПС ще са въздържали се, Бойко е обявил днес, че ГЕРБ няма да са в залата, за да мине с по-малък кворум и 80ина гласа. БСП за и да ни е честито. Нова тройна и сергия за шнорхели пред Министерски съвет.