47

Койчо

преди 2 години

А защо няма ваксина против глада.Нали много повече хора умират от глад отколкото ковид

46

Програмист

преди 2 години

Няма изненада - Никъде в Бургаска област не се спазват никакви мерки. Не видях един човек с маска по магазините и на закритите пространства. Провинция сър....

45

Анонимен

преди 2 години

И ваксинирани се разболяват и умират, а някои умират от самата ваксина. Да не съм луд да си вкарвам вируса по желание. От къде да съм сигурен, че след 2,3 год. няма да ми навредят.

44

Анонимен

преди 2 години

като към бройката се сложи и оня кораб с моряци не подушили Бургас и ойде коня у рякятя на гърба на бургазлии, бе махайте им пейките от градинките от там е проблема, както сте я подкарали бройката бургазлии ще го прекарат вируса за трети път

43

Коментар

преди 2 години

В края на краищата това ваксини ли са или са гола вода?Те щетите само от енергията за производство на "ваксините" и пластмасовите милиарди спринцовки които после отиват на планините от пластмасов боколук са много по пагубни за човечеството и климата отколкото вируса ви бе!

42

Мария

преди 2 години

Атаката започва. Днес всяка втора статия по вестниците е какво ни очаква наесен.Психодемията е в пълен разгар, явно не са им достатъчно натрупаните пари на някои световни командири. Интересно с какво са привлякли световните лидери, за да тормозят населението. Изглежда, че ще са много много пари.В никакъв случай не се касае за здравен проблем.

41

Анонимен

преди 2 години

Плашенето на стадото да започне СЕГА !!!

40

Вуте

преди 2 години

Ми добре дошла! Ше я посрещнем с хлеб и сол! И ше я почерпим с гроздова ракия и шопска салата!

39

Въпрос

преди 2 години

До 37 Често ли си разговаряш с "Бога" ,та ти ги е казал тези неща?

38

Анонимен

преди 2 години

А стана ясно, бургаската вълна е чужда вълна, ама дай да тероризираме нашенци

37

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 2 години

Хахахаах имали ваксини, пък са се разболели... Как става този номер,, да бе би да ти бият самият вирус, и след 2-3 седмици се появяват симптомите.

36

--

преди 2 години

За 16 месеца не запомнихте, че е PCR теста, не PSR.

35

Анонимен

преди 2 години

"Повечето от тях са били ваксинирани, но въпреки това PSR тестовете им са дали положителен резултат." Това изречение е достатъчно, за да обясни ниския интерес към т.нар. ваксини. Защо, по дяволите, да се бъда с нещо, което не ме предпазва от нищо??? И никоя от ТВ звездите - лекари, математици, хирурзи - не може да го обясни, т.е. няма как да ме убеди в ползата от "ваксината".

34

Мастърексперт

преди 2 години

Предстои ни направо супермегагига коварна Ковид вълна!

33

Анонимен

преди 2 години

БОГ си знае работата. Този вирус е Божие наказание за целият свят. Вируса ще мутира до безобиден грип. Но за това се иска време. Бог не иска *** не иска трети пол не иска леви резби. Видяхте какви потопи направи в онези страни в които вееха байряците на леворезбовите. Заради леворезбовите страдат всички нормални хора. Ако и сега не се усетят да спрът с тези гей паради ще има още по страшно от потопа. Този потоп беше само предупреждение. Бог доказа че може да унищожи всичко само за часове.

32

123

преди 2 години

Сатанистите искат да вкарат максимално повече хора в гробищата чрез инджекции.

31

Българин

преди 2 години

Спомням си, когато Мутафчийски им каза ,че ще се "мре яко", всички го анатемосаха, а после като стигнахме по 200 починали на ден, ама той защо не се справял? Ей сега Чалгата, който нон-стоп клеймеше как Мутафчийски се бил "уплашил", ще ви оправи всичките чалгари, както в едноименната песен! Да не говорим за Фигуранта Радев, който в най-голямата пандемия насъскваше две тълпи една срещу друга! И то за собственото си оцеляване!

30

Анонимен

преди 2 години

На крив експерт вълната му пречи.

29

Анонимен

преди 2 години

Демонтирайте пейките в Бургас. Не чакайте вълната.

28

още по-експерт

преди 2 години

Няма да е коварна.