32

бай Ставри

преди 2 години

И Бойко Рашков, и Бойко Борисов, и Румен Радев са рожба на комунистическата партия. Всички са Сталинисти и Путинисти. Докато се кланяме на бившите комунисти, бг народа ще страда, ще се плюем и обиждаме. Защото това са прийомите на КГБ, да ни разделят.Докато в България не почнем да си избираме министри -председатели и президенти, които никога не са били членове на БКП, няма да се оправим.

31

Кубрат-президент

преди 2 години

След като Грипен Радеф ни е президент, защо и Кубрат да не може?

30

Анонимен

преди 2 години

Шоуто е предназначено да замени истинските промени. Така се удължава живота на несретниците, които ни крадат.Само вижте лицата на протеста! Мислите ли, че биха излезли без пари?Тогава?НИКАКВИ ПАРТИИ! ТЕ СА ВИДИМАТА ЧАСТ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БГ!

29

Анонимен

преди 2 години

Чашков Дамаджаната не само говори. Той лази под масата на казиното на Божков в хотел Роял. Като се натряска като каруцар кърти плочки и цепи мрака.

28

Изчегъртване

преди 2 години

Няма да свърши работата. Тук трябва да се реже дълбоко със скалпела. Всички политици на бунището. Служебни правителства до дупка и Конституционният съд да пише законите на страната, вместо да тълкува безобразията на непрофесионалисти и неkagърници.

27

Радев жалък...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

26

Само

преди 2 години

изключително беден на гънки мозък може да използва подобни т'ъпизми за да изрази по този начин невежеството и падението си...

25

т

преди 2 години

Грабавите се в ступор защото временния кабинет за 1ви е подкрепян от повечето българи. Радев пък се консолидира като адекватен президент.Писъци все едно в стомасите им бъркаш на хиените гробарски!

24

SS

преди 2 години

Мисля ,че трябва да се изчегърка цялата политическа класа от 1989 год насам.

23

анонимен

преди 2 години

Рашков е по-пРОС-так от Борисов по всички параграфи.Но за сметка на това Тошко и Филипчо няма кой да ги стигне в глупостта и опростачването.Плътно ги следват двамата от триото *** от групата на Мая.

22

Анонимен

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

21

Анонимен

преди 2 години

Мутрата от ипон е по силен от закона. България винаги е била на бухалките .Даже Меркел и ЕС са зад бухалката от ипон.

20

РАДЕВ Е ДИСИДЕНТ..

преди 2 години

РАШКОВ Е ДИСИДЕНТ.... ВИДНИ ДЕМОКРАТИ-ПОДКРЕПЕНИ ОТ САЩ..!!

19

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ ви бяха виновни, сега ИТН ще ви станат виновни. Нека да минат няколко месеца и ще започнете да ги плюете и тях. В началото ГЕРБ ви бяха прекрасни, докато не мина първия мандат. Бойко беше спасител и ви спасява от БСП. Сега БСП ви спасява от ГЕРБ. Какъв *** народ само.

18

Анонимен

преди 2 години

Никой не го интересува кого мразиш и дали обичаш някого! Може би обичаш сао ...-таралеж...

17

Анонимен

преди 2 години

24 Почакам, да видиш тези от антигербсбирщината, какви крадци са. Свят ще ти се завие

16

Васко

преди 2 години

ЧАКАЙ ОТ ДРУГИЯ ТОВА КОЕТО СИ МУНАПРАВИЛ!

15

Анонимен

преди 2 години

Ако ще се даваме на прокурор, Рашков, Тошко, Филип Станев, са първите, които би трябвало, да отговарят за обиди към политици и журналисти.

14

PAДEB=ЮДА АНТИБЪЛГАР

преди 2 години

ЖИВ ДА ГОРИ..!!

13

Анонимен

преди 2 години

А къде е новия господар да ни се изплези???