228

Анонимен

преди 2 години

Чебурашка, ти обръщаш всичко през плоскостта на руско-българските отношения, което наистина гранича с *** френията. Не четеш ли какво пише човека и че всичко, което е казал, е вярно?

227

Спокойният

преди 2 години

Мангъров , ти си ФАШИСТ ! Медиците от цял свят са убедени във ваксините , дори ни умоляват 90-95% от хората да се ваксинират , за да живеем НОРМАЛНО както преди появата на ковид -19.Никога не си правил разлика между ПАНДЕМИЯ и ЕПИДЕМИЯ !Превърна се в едно жалко човече , кото лъжеше и заблуждаваше хората да се лекуват с чай и аспирин!Съмнявам се дори дали въобще си лекар или имаш диплома но не си се развил професионално!

226

Анонимен

преди 2 години

Спокойно Мангър :) Ако има нещо с което да се похвалим в последните години, то е че всеки си прави каквото иска, камо ли да ни накарат да се ваксинираме :)) Който иска да си бие плацебо, свободен е да го направи, това е личен избор :)

225

Анонимен

преди 2 години

мангъров е нахален комунист, който иска да яхне недоволството от ковид.

224

Анонимен

преди 2 години

До Зозо!!! Щото много добре лекува и си разбира от работата!

223

м,да

преди 2 години

Всичко е политика! В Англия свалиха от днес всички мерки-нема Делта-гама!!!

222

Зозо

преди 2 години

Мънгъра защо още не е подведен под отгонорност?

221

Анонимен

преди 2 години

До От Мадрид ! Като стигнат до третатабигла и там ще се усетят!

220

11

преди 2 години

До Анонимен 233Що пишеш глупости ве - от реално прекарали го в България около 4000000 и починали 18174 се вижда, че 18 174 : 4 000 000 = 0,004 е смъртността. Наистина ти е малко умът, не е много.

219

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 238 Абе тия така са надписали статистиката че влачим 7000 незнайно болни от Ковид при условие че последния месец обявяват до 100 човека на ден!

218

Анонимен

преди 2 години

ваксинират се предимно тези дето вярват на телевизора, понеже самостоятелното мислене ги затруднява.

217

От Мадрид

преди 2 години

Глупости говори този. В Испания сега се заразяват неваксинирани млади хора. Затова започна кампания за ваксиниране на младите до 30 г. възраст ,които са най честите посетители на дискотеките.Да се скрие някъде този шарлатанин.

216

Анонимен

преди 2 години

доц.Атанас Мангъров твърдеше,че винаги заразените се движат между 3 и 8% от тестваните и изискваше сваляне на всички противоепидемич ни мерки,защото твърди и днес,че те нямат ефект. ОБАЧЕ Бойко тиквата го послуша и Октомври Ноември заразени се оказаха до 50% от тестваните, интезивните отделения се напълниха на 90% и смъртността в България скочи до ниа от 1-вата световна война, рекордна смъртност и пълни интензивни отделения с болни от Ковид 19.

215

Анонимен

преди 2 години

Общо взето при абсолютно грешните неща,които казва за Ковид 19 доц.Мангъров трябва да е доста нахален да продължава да съветва и квалифицира теми за Ковид 19.

214

Анонимен

преди 2 години

До до Цитати Ами самият доц.Мангъров призна,че е сгрешил,като емислел,че Ковид 19 ще е като свинския рип. Общо взето каквото каже доц.Мангъров става точно обратното. Доц.Мангъров твърдеше,че винаги заразените са между 3 и 8% от пробите, обаче се оказа,че при липса на противоепидемични мерки при 2-рата и 3-тата вълна интензивните отделения се напълниха на 90% ,а смъртността скочи на нива 1-ва световна война по думите на д-р Стойчо Кацаров.

213

Анонимен

преди 2 години

До до Цитати Самият доц.Мангъров не отрича ,че товеа е коронавирус, дори в неговата лаборатория ги доказва.

212

Анонимен

преди 2 години

До Новият ред!!! В грешка си! ЕС си отиват! Ако докажат и че ваксинираните произвеждат мутации не ми се мисли! Никой не казва нищо за ваксинация на армия и полиция!

211

Анонимен

преди 2 години

До до Цитати Не са отричали,а не са потвърждавали, защото трябва да има научни доказателства. Всички ваксини имат старнични ефекти при много малко хора, тази за Ковид 19 не е по-различна. Важното обаче е,че усложнения от ваксина се наблюдава в 0,001% от ваксинираните, докато смъртн от Ковид 19 при между 0,3 и 3% от заразените. Малко ум се изисква да сметнеш кое е по-опасно.

210

ваксиниран

преди 2 години

Не искам около мене да щъкат антиваксъри. Да си живеят в гората.

209

Анонимен

преди 2 години

доктора не е прав - това е медицински комунизъм.