256

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да демонизирате една конкретна политическа фигура, факт е, че в Парламента винаги е имало 240 разбойника на власт.

255

Анонимен

преди 2 години

280: Машините определиха кой е победител на тези избори. Между другото не ми пука, че младите българи изчезват, те не струват, яд ме е, че умрелите българи не заслужаваха такива ***-де-рас-ти за наследници.

254

Бойко Рашков

преди 2 години

Имам доказателства за престъпленията на Бойко Борисов по време на протеста миналата година и за обръщане на вота в полза на ГЕРБ през последните 4 парламентарни избори. Хората на протеста са били подслушвани от ДАНС. Образувано е разследване и Бойко Борисов е привикан да дава показания.

253

Читател

преди 2 години

"Известният" "учен" Роско,запенен се хвърли да търси недъзи на ПП-ИТН.Аланкоолу,ако ти си известен на роднините си само,българските избиратели стотици хиляди на брой,определиха Сл. Трифонов и партията му за първа политическа сила в държавата!11-юли,беше историческа дата за 80% от българите.Беше изритан от "тепиха" пожарникаря,който "подпали" държавата преди 12-ет години.Ти автора на тази идиотска статия,си оставаш непознат,непризнат от истинските българи,от обикновените българи. Анадъму!

252

Анонимен

преди 2 години

Когато в няколко бананови републики дойдат на власт КОМИЦИ, приемам, че CIA просто имат чувство за хумор.

251

Сат Н

преди 2 години

Цялата медийна кампания е платена от този герой на БКП , зацдажунищожи зараждащото се гражданско движение на промяна.

250

Анонимен

преди 2 години

Той законът Магнитски е направен като видят американците, че нулите в даден авоар са ОЗРЕЛИ, да могат да си ги оберат. Магнитски е тенденциозен инструмент за ПРИЛАПВАНЕ на офшорните сметки на довчерашните приятели.

249

Анонимен

преди 2 години

Борисов беше наричан ДОСПЕЧЕР, защото разпределяше бизнеса ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ.Е,сега като дойдат БСП ще има само за тях.

248

До265

преди 2 години

Ами, че подготвени са и не само те. Подготвени са да точат парите на данъкоплатците с всякакви схеми и да си умножават авоарите в офшорни зони за сметка на реално работещите-бедни.

247

прероден

преди 2 години

Есть такая партия!

246

Сат Н

преди 2 години

Герб са единствените можещи да управляват, но как може да бъде убеден в това някой пpocтак, който ги мрази. ----////----- Не можеш да ме убедиш, че някакъв комунист-*** от Банки ще ме затваря и ще го обичам. Това значи да отида и да му напълня Тиквата с оловни парчета. Хубаво си тръгна по мирния начин, не е нужно да се бута повече у шамарите и да става за резил на стари години.

245

Анонимен 2

преди 2 години

Не знам кой е незрял , но пожелавам ви отново да ви управлява мутрата крадлива още 5 мандата и да ви мачка и прави най бедните и нещастни хора в света. Точно това заслужавате, дано отново мутрата крадлива да вземе властта.

244

Анонимен

преди 2 години

Увяхнал, ама дал плод, а вие младите до тук само бозаете. Направете държава за чудо и приказ и с кеф ще гушна чемшира!

243

Диана

преди 2 години

До Анонимен263 Абе ти какви ги говориш, бе?! Автомагистрали да нямат никаква база! Чуваш ли се? Тази фирма съществува още от Бай ТОШОВО време и е оборудвана с всичко необходимо вероятно! Не видя ли, че това служебно правителство откриха само презапасяването им като велико престъпление към човечеството - пак манипулираш, БСП! Нема спасение за вас! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

242

Слави = ДПС 2

преди 2 години

За неразбрали още !

241

Тц, тц

преди 2 години

Не са незрели,а презрели! Човек, увяхнал на 55, който поглеждайки назад, не вижда нищо,трябва да мисли за място тихо и спокойно,украсено с чемшир...Нека Господ го съди,за връщането на червената чума на власт.А заедно с него и Оня с юмрука!

240

Анонимен

преди 2 години

НА БАЦЕ ЩУРОТИЙТЕ ЧЕ САМО ТЕ СА ПОДГОТВЕНИ ЗА ВЛАСТТА ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ

239

Кольо

преди 2 години

Еееее, аман от платени от Гербаджийските мародери професори...Народа не е ***, може да отличи, когато някой отдава слава на богът - слънце от Банкя, но на хората вече им писна от наглостта и арогантността на една самозабравила се м_ут_ра, сякаш той е единствен, като Исус Христос. Айде няма нужда...

238

Анонимен

преди 2 години

Виж, всеки от нас в тази малка държава има близки, които знаят какъв е механизмът на управление. Търг, печели го Х, да кажем за ремонт на вагони, ама Х няма НИКАКВА БАЗА, няма, ама взема СТОТИЦИ МИЛИОНИ, също като АВТОМАГИСТРАЛИ, после ПУСКА на подизпълнители като парите по веригата надолу изчезват и на финала резултатът е калпав ремонт.ГЕРБ са зад-ни-ци при това ояли се зад-ници, което не прави гладните червени такива по-добри.

237

Диана

преди 2 години

До Анонимен253 Мразят ги, защото те не им цепят басма и ги подбутват по склона да си ходят по кошарите, където им е мястото. А пък те са принцове и принцеси все, значи, не може никой да се отнася така лошо с тях...Само те могат да бутат цели народи да се давят в дълбокото, никой друг!...Ще ги подбутват, значи...Ха-***-ха!...Трябва да ги махаме вече, ще се научат те как така се дави един народ, така ще ги подбутнеме, че ще се събудят от вечния си сън - крайно време е да ходят на паша, ще умрат