41

Анонимен

преди 2 години

За 500 години не можаха да ни затрият . Тука има няма трийсет години ни приключиха.

40

Анонимен

преди 2 години

Толкова ни е акъла. Погледнете само ваксинацията в България. Светът и без нас ще мине.

39

Болгария на 3 ракии

преди 2 години

Естествения подбор на природата да премахне животните ,от които нема файда а само зло.

38

бабати

преди 2 години

Аман от погребални агенти

37

Анонимен

преди 2 години

Кремъслките слуги ще изгонят и малкото оставащи нормални българи. След това ще си правите държава с руснаците, тия с многото деца на детска възраст и каквото си свнесете от Азия. Плана на руснаците да ни изличат като нация работи идеално. Колкото повече ни управляват комунисти, толкова по-успешен е.

36

Анонимен

преди 2 години

Като измрем изведнъж ,кой кого ще рови? Затова контролират темпото. Последният сам ще се закопае. Пък и имаме партньори.

35

Избягал

преди 2 години

помолете Русия да ви удари една атомна бомба и започвайте наново. Сега управия няма всичко е ле ш!!

34

Анонимен

преди 2 години

Големи притеснения с темпа на мрането. Изоставали сме били.

33

циник

преди 2 години

Айде сега, че намалявали хората-това са дребни несъществени подробности според властта. Ще се вземат заеми и ще се купуват апартаменти, ще се строят хотели и така до деня на фалита, а после ще ни продадат на Турция- както са направили Шишмановци през 14 век. Кръговрат на историята, продажно племе са българите.

32

Носталгия

преди 2 години

2,5 милиона българи живеем извън България.Нашите деца, особено внуци не знаят български.Малък процент се завръщат като се пенсионират и се сблъскват с изостанала държава,без грижа за стари и болни,с гигантска бюрокрация,с ужасна здравна система,със озлобено и бедно население.Спомням си пенсиониран лекар от САЩ се беше върнал в България, имал носталгия и искал да умре в родината си. Спомняте ли си, като се разхождал в парка, го нападнали и разкъсали бездомни кучета. В София!!Толкова за емиграция

31

SS

преди 2 години

И ако продължава страната да стои в ЕС ще изчезне съвсем. Обезличаваме се !

30

дебел депутат

преди 2 години

не бягайте от България чада мои , обещах на жената 4x4 черен металик за рожденния и ден .

29

Кармен Златарева

преди 2 години

България обезлюдява но не откъм партии и кариеристи депутати и продажници!!!

28

Анонимен

преди 2 години

При 12 часов работен ден, работа през уикенда, липса на детски градини, претоварване на децата с домашни от учителите, които сякаш искат децата да се обучават от родителите, а те да са само контролен орган как искате да се увеличи раждаемостта.

27

Анонимен

преди 2 години

докато командват зидарите ще се деградира, трябва да се ликвидират всякакви нпо, изотерични тайни общества , да се забрани двойното гражданство

26

Бонго Бонго

преди 2 години

Значи бг в чужбина се множат, но растат без бг самосъзнание ПО ВИНА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ.Но значи ли това, че не са българи?Истината е какво самосъзнание имаме. Ако ром има бг самосъзнание не го ли прави българин?

25

Анонимен

преди 2 години

Територията е чудесна-Земя Рай. Какво лошо има тоя лош матрял да изчезне и на неговото място да дойдат свестни хора. В природата празно няма..

24

Анонимен

преди 2 години

Сега в демокрацията можем да ядем банани и да бегаме на запад или да умираме пред вратите на болниците. Сега в демокрацията можем да скачаме върху паветата, а в комунизма не можехме да скачаме върху паветата.

23

Анонимен

преди 2 години

България най-бързо изчезващата нация В СВЕТА! Писаха го по западни медии, документални филми се правят вече за най-бедната. Идват европейци да снимат ромските кaрyчки и дупките по пътищата, те такова нещо не са виждали. Сякаш са се върнали назад във времето в 18 век. Видими резултати, гербаджийски.

22

Анонимен

преди 2 години

Най много чиновници и полицай. А най много престъпност и мързел в общините. Кяк става тоя номер ? Защо вие хора неизислвате от общинските си съграждани да работят псотоянно ? Седят на работа по разни стайчки и нишо. Разберете, че смяната на 240 човека през 5г ... нищо непорменя .Всипки знаете кой е Борисов, а знаете ли кой е шефа на МВР където живеете? Този човек искате ли от него нещо? Той е на работа за вас и трябва да дава обяснения ?