8

Тато из Правец

преди 3 години

Честита победа на единствената партия на народа- БКП !!!

7

Бог да Пази

преди 3 години

България!

6

Анонимен

преди 3 години

Само аз ли виждам, че БСП имат един и същи номер на бюлетината за 4 апри и за днес? 4 им се падна на 4 април и как става така, че и за 11 юли е номер 4? А? Кучето е заровено в номерата.

5

Ми, не

преди 3 години

Въобще не е това интригата. Нека клоуна да е първи. И какво?! Той се е скрил, не говори с никого, не иска да каже нищо, какво готви като кабинет, ако въобще. Мълчи с месеци, накрая като даде едно интервю, лъсна колко е объркан и изпрати сценаристите да говорят как не е разбран. Интригата е кога на толкова голям процент ще им светне лампичката, че залагат на куц и бос кон. Защото ни губят време и пари. А после хленчим, че сме назад.

4

Анонимен

преди 3 години

Доставиха ли машините във всички секции? Снощи до 20 часа членовете на много комисии са заключили помещенията без да дочакат машините. В Сандански след обед ги разкарваха машините с таксита без охрана. Никой не знае кой е охранявал машините. МВР отказаха охрана за през ноща и устройствата са нощували един гявол знае къде.

3

No Coment

преди 3 години

Думата ,,партия'' произлиза от коренът ,,part'',или казано просто от думата ,,част''. Та докато съществуват партии в управленческата власт,до тогава няма да има единство на народа,и цялата държава ще бъде разпокъсана на парчета.А иначе всеки си гласува за правилната партийна организация,но никога не се гласува за ЕДИНСТВО на народа.Да са ви честити новите избори,а с тях и новите ви душмани.

2

Активист на БСП

преди 3 години

Не гласувайте за Славуца и Тиквуца !!! Те са съюзници на САЩ и ТУРЦИЯ !!¡

1

Умен човек

преди 3 години

Гледайте изберете мая, христо или слави и ще сте оакани до поразия. Аз няма да гласувам