36

Анонимен

преди 2 години

Да, ама когато българите бяха със СССР, живееха добре. А сега няма СССР, а има мизерия, и мизерията ще става все по-жестока за който и да гласувате.

35

Систематист

преди 2 години

Да махнем калпавата система и да си турим една нова система!

34

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте смело за славната военнодемократическа хунта на СССР 2! Нека Чалгата бъде с вас!

33

Гледна точка

преди 2 години

До 22. Уф, пак дрън-дрън едно и също като преди всички други избори."ГЕРБ умря", "ГЕРБ изтече в канала" и като излязат истинските резултати си сменяте гащите, *** смешен.

32

Анонимен

преди 2 години

На тия от ДБ не им стана ясно,че тая Росина трябва да я махнат от кметското кресло на Община ''Красно село''.Пак ще реват и ще се чудят защо са им малко гласовете след изборите!Хората я избраха тая за да се отърват от ГЕРБ,ама се наиграха!Втори път няма да се наиграят!!!!!

31

Герб активист

преди 2 години

Венецуелските машини си ги поръчахме ние ГЕРБ, близо два месеца си играхме с тях да докараме резултат на изборите през април. Обаче нищо не стана, пак плащаме по махалите...

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "ГЕРБ умре бе хора!" Скоро военната хунта ще властва в България. Нещо определено е пред умирачка, само ми е млако трудно да кажа точно какво. Можеш ли малко да помогнеш? :))))

29

българин

преди 2 години

До: номер 11 (Гласувайте ЗА!)Виж какво ще ти кажа. Да, аз гласувам ЗА а не ПРОТИВ. И ще гласувам дотогава, докато България не стане нормална държава, тоест докато съм жив (щото явно няма да стане).Но като гласувам ЗА, аз не гласувам за "този който ще се грижи за мене".Защото съм вече голям, мога сам да се грижа за себе си.Гласувам за тези, които ще се грижат за държавата, които ще вършат работата, възложена им от народа. И ако не я вършат ги уволняваме!

28

гербер

преди 2 години

До 17. Хе-хе, да видим дали ти ще имаш смелост да се появиш на 11 вечерта. Иначе, няма значение на кое място ще е ГЕРБ. Уйдурмата отдавна е нагласена да управляват новите варвари.

27

Петолъчка в кратуна

преди 2 години

Стефан Янев притеснен: Предстоят трудни времена, партиите трябва да формират стабилно правителствоДа се смея ли да плача ли не знам!? Два месеца обърнахте държавата с краката на надолу то омраза, злоба и простотия всяка секунда. Но от *** и вградени петолъчки няма какво друго да се очаква. Дано никога повече нямаме скрит президент комунист!!! Наредили се мафията, олигархията и комунистите на копанката и чакат да лапкат.

26

Таня

преди 2 години

И кое му е свободно на изборите като ни забранихте да гласуваме и с хартиена бюлетина а?За вас свободата е това което на вас ви.е удобно.Комунисти от 1944 год.никаква разлика

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "До: 12 Ти само стой и гледай на 11-ти юли, в неделя как ГЕРБ ще бъде отвеян като куцо пиле домат!!!" Гони ме НОСТАЛГИЯ. Преди 89та БКП "отвяваше като куцо пиле домат" всяка опозиция, въображаема или сложена да е опозиция! Мислиш ли, че ще успеете да докарате и вие 95% общо (ИТН, Да, Русия, БСП/БКП, ДПС и Нас-и се! Мая вътре?) или ще трябва да почакаме военната хунта да си влезе по-открито във "владение" преди да обявите "окончателната победа"?

24

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива. Децата ми спят спокойно.

23

Правист

преди 2 години

Стефане, кажи и за ефективна съдебна система да гласуват, кажи им и за ефективна съдебна система да гласуват!

22

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ умре бе хора! Какви " победи" ви гонят Герберите? Приказката ви свърши! Самонавивате се тук един друг! Крадците нямат место повече,на политическата сцена! Групировката ГЕРБ е мухлясала и прогнила! Знам че за Бойкофилите лечение няма! Но за мислещите хора,вие сте история! Новото настъпи и никой не може да го спре!-:) Гласувай масово българино! Гласът ти е значим!-:)

21

Анонимен

преди 2 години

Как може хората да са толкова глyпави да си мислят, че като гласуват за някой който им обещава и ги лъже нещо, и му дават власт да управлява живота им и то без да носи отговорност, че той ще вземе да им оправя живота. Ами продължавайте да гласувате и да "вервате" на демокрацията.

20

ИЗБОРИ

преди 2 години

фигурантът на фигуранта, нещо ми се вижда притеснен, особено ме разсмя до сълзи НАМЕРЕНИЯТА МУ ДА ВЪЗСТАНОВЯВА БЪЛГАРИЯ в икономически плана, то ние си бяхме добре до идването на хунтата, чиято цел е вече ясна на мислещите хора, те искат да разрушат постигнатото за изминалите години, да повишат инфлацията, да хакнат няколко банки да усвоят европейските пари

19

до 17

преди 2 години

Намали наркотиците, наркоман.

18

Калеко Алеко

преди 2 години

Прав е Янев, няма от какво да се страхувате, вотът Ви вече е закодиран в софтуеъра на венецуелските машини подарък от Мадуро и резултатът е ясен ... Остава само да се обяви публично с вашето любезно съдействие при участие в изборната измама ... Честито българе, демокрацията Ви умре, да живеят радефците, сестрите галеви, славунчо, тошко Африкански, бойкикевците, Черепите и василевците и не на последно място ген.Решетников ... !!!

17

Анонимен

преди 2 години

До: 12 Ти само стой и гледай на 11-ти юли, в неделя как ГЕРБ ще бъде отвеян като куцо пиле домат!!!