167

до славянин от 175

преди 3 години

Той вируса заразява и ваксинирани,ама не ги вкарва в болница и смъртността сред ваксинираните е много по-ниска. Иначе ако опорната ви точка е,ама те и ваксинирани умират по цял свят - ясно е, че никога няма да проумеете идеята на ваксината и защо се прави.Никой никъде и никога не е казал, че васкинираш ли се край - не можеш да умреш. Само във вашите глави се прави такава взаимно-следствена връзка за да може да лаете, ето ваксиниран получи инфарк и умря.Ами този без васкина с инфаркт....

166

Анонимен

преди 3 години

Образува нещо но ако оцелее или не остане инвалит, за да живее.

165

До 179

преди 3 години

Така е. Никой не отрича, че вирусът не хваща имунизирани! Но нито един имунизиран и заразен с ковид не стига до болница или усложнения! 100% предпазват ваксините! Ама пак чел-недочел , чул-недочул ! - типично за един празноглав ***,

164

Какво става

преди 3 години

Разбира се, в никакъв случай в техния концлагер. Аз си причиних великото Манифесто на Кабала - поплаках си, зловещо е това, което готвят. Просто споделям голямата картина, за да помислят повече хора, да се заинтересуват какво става. Всеки има глава на раменете да прочете, осъзнае, потърси информация, да прецени за себе си. В момента ни държат в тотална дезинформация, манипулация и страх. Хората нямат опция за информиран избор.

163

SHEFA

преди 3 години

БРАВО МАНГЪРОВ-КАЖИ ИМ ГО В ОЧИТЕ-ИСТИНАТАААААААААА.

162

до 175 от славянин

преди 3 години

Вирусът повтаря и набодени, тиквичке, в Израел и UK половината от заболелите в последните седмици са точно набодени!

161

Анонимен

преди 3 години

До 176. Ако сина ти е някакъв болник, който се разболява от всичко, нас какво ни интересува? Да не е първия болник в историята на света?

160

Анонимен

преди 3 години

Много бързо забравихме кой ни натресе това а?

159

Анонимен

преди 3 години

До 166Искаше рнк ваксина, записва се, вися по опашки, но нямаше, не стигна за него. Февруари/ март. На 8 март се разболя.

158

До 164

преди 3 години

Антителата са различни, празноглавец! Прочети поне малко преди да тролиш. Вирусът повтаря и това е доказано и се тръби в цял свят и България. Един Мангъров обяснява обратното срещу целия свят и празноглавците му вярват - логично! Обади сА относно актрисата при пъровото и разболяване от Ковид вирусът и разказва играта на белия дроп - тотал щета ако така ще ме разбереш по-добре. Чака за трансплантация, но я хваща ковида повторно и за жалост с трагичен край. Лека и пръст на това прекрасно момиче!

157

Сократис

преди 3 години

Колкото повече се влиза в подобна полемика, толкова повече "олекват" и лекарите, и учените, които се хващат на медийната въдица и убеждават хора, които нищо не може да ги убеди. Така наречените медии и пригласящите им всевъзможни сайтчета и социални мрежи, не са мястото, на което лекари и учени, трябва да изнасят своите лекции.Не може индивиди без никаква основа по медицина, да бъдат облъчвани с терминологии, които никога няма да проумеят.Обучават се студенти а не "всезнаещи" аборигени

156

до 168

преди 3 години

ми имаш ама колко са, ако са ти обяснили има минимална необходима норма, пид нея ли си, бла бла е всичко

155

До славянина

преди 3 години

При висрусно заболяване което ти можеш да караш безсимптомно, но друг може и да се разболее тежко ако точно ти безсимптомният му предадеш къде е границата на личната свобода. Или в този случай да минаваме на закона на джунглата и да забравим, че живеем в общество - по-силният оцелява без да го интересува дали вреди на другият.

154

До Какво става

преди 3 години

И ти какво предлагаш? Да си слагаме още от сега по един имплант в мозъка ли? Ми че то и създателите на ГМО твърдяха, че го създават за да спасят човечеството от глад, ама още не са го спасили. За сметка на това разболяха милиони от помията си. Не вярвам на алтуризма на мултимилиардери. Наречи ме т*по парче ако щеш, но не им вярвам. За тях обикновения човек е просто цифра, опитна мишка, едно голямо нищо. За мен хората са личности и мразя всеки, който ги приравнява до болчета и винчета.

153

до славянина

преди 3 години

цитат на учен, не докторче като Магъра........ с вирус от този тип не е добре да получавате имунитет по естествен път, тъй като уврежда доста огранизма. "COVID-19 ще стане настинка, но няма да е след 5-6 години"......кратко и ясно, създавайте си естествения имуните пък сърце и бял дроб каквото остане..

152

Анонимен

преди 3 години

И аз харесвам ваксата за обувки.

151

до Сатир 158

преди 3 години

Изследвания колкото щеш, но явно английският ти е труден. Последното отпреди 3 дни, публикувано в Лансет, доказва наличието на имунитет при преболедували 10 месеца по-късно. Непосредствен опит - 15 месеца след преболедуване все още имам антитела. Други въпроси, заядливецо?

150

до 155 от славянин

преди 3 години

А, ясно, значи твоя син - здрав, прав и непушач, ''искал, но не можал'' да се ваксинира, изкарал много тежко ковида и за това Мангъров му е виновен!? И с какво точно на твоя син който ''искал, но не можал'' да се ваксинира Мангъров му е виновен! Сигурно Мангъров го е вързал с верига за дърво, за да не може да отиде да се ваксинира, въпреки че сина ти искал!? Неслучайно толкова пъти съм писал, че такива като теб имате нужда от спешно психиатрично лечение, не от ваксини!

149

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм антиВаксър обичам да ми са лъснати обувките.

148

от 151 до славяни

преди 3 години

После кой насочвал темата в удобна позиция - написах, че крачката до анархия е малка ако трябва 7 млрд. версии на свобода да се удовлетворят. Защото за някои свобода все още значи да си хвърлят боклyка през прозореца и да тарикатият на дребно (или да се секнат и храчат навънка) И това са дребни примери за интерпретация на разбиране за свобода. А и никой не ти е определил с какво да се бодеш - имаш избор колкото искаш да не се.