520

Пак ли ни

преди 3 години

Плашите с физическо унищожение! В това ви бива - над сто хиляди българи избихте в концлагери като Белене и преди това "народния съд" и преди него 30000 избити в края на 44-та година без съд и присъда. Последно с Танковете ни плашихте. Тогава като дете случайно минахме със семейството ми покрай площада и митинга. Можеше и нас да сгазят танковете! Добре че командира на танковата бригада отказва да изпълни заповедта! Военни части вече са били оградили митинга Рашков е бил от основните гадове тогава

519

Анонимен

преди 3 години

До noname...Няма възможност за заплащане с пари защото са кът, но има голямо количество маски на склад и може така да им се плати с маски а те да ги правят каквото искат.

518

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен_649__А ТУКА БОРИСОВ УБИВА С ГРАНАТОМЕТ ОБЕКТ ПРИ ЗАДЪРЖАНЕ, ЗА КОЕТО Е ОСЪДЕН ОТ ЕВРОПЕЙСКЯТ СЪД ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. Е, ЛУКАШЕНКО Е ВИДЯЛ ОТ НЕГО!!! АХ, КЪСИТЕ ПАМЕТИ...

517

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 665 .. "ДОГОВОРЪТ ЗА EU ПОСТАНОВЯВА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА КАПИТАЛИ, СТОКИ И ХОРА ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ EU." обаче така ли е...

516

Анонимен

преди 3 години

До Истината еПрестани да лъжеш, икономическата криза през 2008 година не засегна България по никакъв начин, просто защото всяка икономика,производство,селско стпанство бяха унищожени и разпродадени,разграбени и нямахме икономика,че да я засегне кризата.

515

Айде няма нужда

преди 3 години

До Истината еСамо като видях, че почваш с "истина е" ми стана ясно какъв *** си. Айде истината да я виждам с очите си. България на Бойко е глад, мизерия, хаос за обикновените хора.

514

Анонимен

преди 3 години

До Истината е Истината е че избълва лъжи под коментар с числото на Лукавия

513

noname

преди 3 години

Скъпи герберски *** спахте ли добре, а платиха ли ви от зайчарника. Съмнявам се. :D

512

ОНЗИ

преди 3 години

АБЕ ГОТИН РАЗБЕРИ ЧЕ ТВОЙТО ПРИСЪСТВИЕ ВЪВ ВЛАСТТА ОЗНАЧАВА ТВОЕТО ФИЗИЧЕСКО УНИЩОЖЕНИЕ !!!

511

Анонимен

преди 3 години

Надявам се да ви стане ясно какво общо има Бойко и ГЕРБ с повишените цени.Цената на газта е основния фактор за всички цени на всичко.Това което е правено в последните години в България по отношение екология и замърсяване на въздуха и външната среда е определящо за цената на газта в момента в България.От ЕК правиха предупреждения 10 години на ред ,че наближава срока.Но като мина и последния срок,вече нещата отиват в друга посока.Бойко е човека от който трябва да искате отговорност за това

510

Агония

преди 3 години

Лебедовата песен на Буци е наслада за душата.

509

Истината е

преди 3 години

Че ГЕРБ дойде да ни спаси в много тежък за България момент - през 2009г. Веднага след "Заменките" и другите далавери на БСП и Станишев, които ощетиха народа с поне 50 милиарда долара. Забравихте ги заменките, нали! Отделно бушуваше най-голямата световна икономическа криза за последния половин век. Точно стабилизира положението и дойде Орешарски. При него също загубихме десетки милиарди. Не беше само КТБ! И сега КОЙ ще брои гласовете! Никой, защото баницата вече е разпределена. Орешарски иде!

508

Анонимен

преди 3 години

До _648__ЗА КЪСИТЕ ПАМЕТИ НА ТРОЛОВЕТЕ ОТ ГЕРБ - БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА EU ОТ 01.01-2007г. ДОГОВОРЪТ ЗА EU ПОСТАНОВЯВА СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА КАПИТАЛИ,СТОКИ И ХОРА ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ EU. ОТ 01.01.2014 трудовият пазар на целия ЕС е отворен за български граждани без ограничения. ЗА КАКВИ КРИВИ МАКАРОНИ НА ГРАНИЦИТЕ ГОВОРИТЕ?!

507

Радко

преди 3 години

Тиквата сьвсем откачи

506

Василев

преди 3 години

Миризливият български селянин получава повече, отколкото работи и заслужава, и това е благодарение, че се позва с благословията на бинвшите колониални европейски богати държави, и ползва техния финансов ресурс и пазари!Това е истината селяни прости, дали е Бойко или Радев, вие не можахте за 30 години да направите една технологична компания на средно европейски ниво, а какво да кажем за световно!Каквито са ни политиците такива са ни и бизнесмените, такива са ни и миризливите селяни прости!ЦРУ!

505

Анонимен

преди 3 години

Чегъртааааай!

504

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да говорим честно, всички са статукво, дори и тези ,които казват на другите - "статукво", защото нито Слави, нито Мая , нито Христо са нови лица, напротив -добре познато стари лица са, нещо повече - Мая беше омбудцман с протекцията на Бойко, а хората от партиите от Демократична България бяха непрекъснато във властта при Бойко, я министри я някакви други през управлението на ГЕРБ, Слави и Бойко пък са много добри познати и приятели.Всичко е един театър и борба за кокала.

503

Анонимен

преди 3 години

Чегъртаай, ваще крадливи ръчички

502

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 657 И какво общо има Бойко с повишените цени?

501

Анонимен

преди 3 години

Жена ми вчера направи покупки от магазина за 70 лв.,за същите неща преди седмица плати 50 лв в един и същи магазин.Бойко дано имаш спокойствие в гроба си.Защото скоро народа ще ти иска сметката.Разбира се след както им бъде обяснено ,защо се случва всичко.Надявам се от САЩ да покажат истинската страна на Бойко и на партиите ГЕРБ и ВМРО.