72

СССР

преди 2 години

БОЙ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ ГЛАВИ,А АКО ВИДИТЕ ТИКВАТА НЯКЪДЕ ГО ПОЧВАЙТЕ С КАМЪНИ ТОВА ПРОСТООО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПОДМИНАТО ОТ ЕВОЛЮЦИЯТА,БОЙ ПО ТИКВАТА НИЩОЖНА.

71

Въпрос към Рашков

преди 2 години

Аз съм дребен държавен служител и в тазгодишната си декларация забравих да декларирам 15 лв бонус от Кауфлад! Сега ако ме хванат, могат да ме уволнят за укриване на доходи! Та въпросът ми е - как, ти г-н Рашков забрави да декларираш доход от 740 хиляди лева и не те хванаха?!

70

СССР

преди 2 години

РАШКОВ ПО БЪРЗО АРЕСТУВАЙ МУТРАТА ОТ БАНКЯ И РАСЛЕДВАЙТЕ СТАЛИЙСКИ ТОЙ МУ ИЗПИРАШЕ ПАРИТЕ НАПОСЛЕДЪК НА ДИАНАБАД ДОКАТО ИГРАЕШЕ МАЧ.

69

Анонимен

преди 2 години

Браво Рашков!Тука по маалите пак раздават пари но дано да хванете някого най накрая!30 години купуването и продаването на гласове е престъпление но 30 години ромовете вземат парите и няма никой в затвора!

68

Анонимен

преди 2 години

А защо да не гласуват македонците у нас? Какъв е проблема?

67

Чиновник

преди 2 години

На тоя пак една жена му казала нещо и пак тръгнал да прави седенки из медиите. И за пореден път няма никакви конкретни факти. Само празни приказки и "сигнали".

66

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ колкото и да се опитват пак да фалшифицират изборите, ще бъдат изчгъртани. Хората не ги искаме.

65

burike

преди 2 години

Значи,заради това недоразумение рашков закъснях за работа и бях претарашен по най -унизителния начин.

64

Анонимен

преди 2 години

Бивш вътрешен министър искал по 15 000 македонки да гласува със златен пръст

63

Анонимен

преди 2 години

Правилно е поискал! Нали сме една кръв!А ти, Рашков? Какво искаш Ти?

62

Ръце долу от Вълчев

преди 2 години

Има много причини поради които тези училища имаха нужда от оборудване. Нищо не е откраднато нито има момент на корупция. Тази мярка се наложи, заради пандемията и заради нормативната уредба предвидена за затваряне и ликвидиране на училища от Сакскобурга. Всички останали министри от кабинета Борисов им разследвайте задниците колко искате особено Рашидов! Държавата и държавните сектори трябва да излязат на плюс и да почнат отново да акумулират национално, а не частно богатство. И предвидете 2% ИРМ

61

Ива Николова Пик

преди 2 години

Ти си толкова човечен, мъж достоен, да помагаш си обречен. Ти си генералът, който винаги спасява народа и България. Бойко, нека Господ те благославя. Да живееш дълги години и да ни управляваш.

60

янето

преди 2 години

До тъпо комунеЗащото имат адресна регистрация в Кюстендил, а там водач е въпросният бивш министър, схаващаш ли?

59

Анонимен

преди 2 години

Бившия министър докато сънувал в леглото, така буйствал представяйки си че е Каракачамбо, че като се събудил и жрицата до него казала: Качак не си ти, когато си гладен, поръчах ти 20 дюнера!

58

Анонимен

преди 2 години

Не се сърдете на Рашко СеСеСерашко. Той е от котилото на Мицев, дека спестил 2 млн. лева от банички и кифлички.

57

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПО- СТРАШЕН ОТ КОВИД-19 ПО- ОПАСЕН ОТ РАКА СЕГА ЗА СЕГА СИ ОСТАВА ПРОСТАКА

56

Анонимен

преди 2 години

Рашкоов отде толкоз имоти бе Рашкооов,кажи бе Рашкооов,кажи бе другарююю кви си ги вършил щот с едната заплатка не става бе Рашкооов

55

Жоро

преди 2 години

Тоя е рядко отвратителна ченгесарска свин*я. Такива с мерак да гигали човек с някоя бухалка.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако всеки от тях донесе по 1 кг македонска наденица, Качака ще събере храна за 3 дни, та дори ще остане и за лека закуска на четвъртия.

53

Анонимен

преди 2 години

Рашков, Рашков едно доказателсто досега не видяхме за всичко което твърдиш.Малко нещата заприличват на "Една жена на пазара каза......".И защо не могат да гласуват 15000 македонци с български паспорти,а могат да гласуват 300000 турци в Турция/знаем за коя партия/.Вота в Турция не е ли купен?