81

ИТН

преди 3 години

До 3344Всички гласове за ГЕРБ отиват за ИТН. Променен е алгоритъмът на машините. Ти може да мислиш едно, машината мисли друго.

80

Анонимен

преди 3 години

покайте се комунистически изчадия!ако бог е българин, то тежко ви и горко.

79

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е комунизма - назначени служебно некомпетентни крадливи калинки служещи вярно на главния - лъжат народа, че е добре като всъщност е на дъното - това ако не е комунизъм кое?

78

Куку

преди 3 години

Българи,време е да изберем Лепа Брена!!!!

77

Анонимен

преди 3 години

И тоя вече не мога да го гледам.

76

Анонимен

преди 3 години

Що не си кажеш, че заварихте пари в хазната, а не да ни баламосваш, че при вас всички се юрнаха да си плащат данъците.

75

Новия Фончо

преди 3 години

Новия Фончо поне става за *** за зеле. Стария само на джипката. После що бил джипко Бибитко хаха

74

Капиталист

преди 3 години

Комунизме, комунизме, ходи си от България комунизме, да си построим капитализма и да живеем като америнци, ама комунизма не иска да си ходи.

73

не се напъвай

преди 3 години

До СССР - Стойте си по-добре със САЩ да ви оправят и да ви продават нови 50 годишни самолети да се защитавате от Русия. А и Русия не ви иска.

72

Не-токсичен

преди 3 години

Браво Фончо - така те искаме. Положителен

71

Анонимен

преди 3 години

Всички страни от източна Европа които се ориентираха към запада днес живеят в бедност, а в България и прибалтийските е трагедия. Само Белорусия остана с Русия, запазиха икономиката си и днес там се живее нормално.

70

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си признаем, България е чалго комунистическа държавица и винаги ще си остане такава. Интелигентните българи са 1% и всичко друго мечтае за къщи, коли, почивки и плющяне. Дано след изборите най накрая се направи антигерб правителство и всички да са доволни.

69

Кико

преди 3 години

Лекарства да си купят управляващите от нашите данаци!

68

маджо

преди 3 години

До Има Такъв Народ да се чете ... ИМА ТАКИВА НЕРЕЗИ ... ХА ХА ХА ХА ХА

67

Попарко

преди 3 години

Предлагам да преустановим да ядем попарата на ГЕРБ и да се ориентираме нутриционно към попара от някой нов бренд който се предлага на политическия пазар, сега сме демокрация и има много предложения, свободни сме да избираме! Какво мислите за моето предложение, хайде споделете във форума.

66

бляд

преди 3 години

До СССР ти луд ли си бе ???

65

ел торо сентао

преди 3 години

Gracias a бат Бойко ...

64

СССР

преди 3 години

Единствено спасение за за България е Русия!!ФАКТ!!

63

някой си

преди 3 години

Вярвам на този мъж! Ерудиран и зрял! Не ме натоварва по никакъв начин! -:) Какво прави впечатление обаче! Съвсем съзнателно "медиите" след мнение и констатация на Служебното правителство,веднага НИ ПОКАЗВАТ,какви "мислил"по темата др Борисов! -:((Ами хайде престанете,да ни показвате колко сте "обективни" а? Аз лично си мисля и съм убеден.Че вие сте пристрастени и били зависими до сега от този човек! Не ни интересува "мнението" му вече! Той е НИКОЙ!-:) Показвайте истината за бившитед "управници!

62

До 71

преди 3 години

Няма да ти се получиииии!Десет години ви ядем попарата,стига толкова.Не се напъвай,напразно е!Нека минат изборите и ще се убедиш,че няма вече да *** както досега.