46

Жоро

преди 2 години

Това шимпанзе тръгнало да продава няционализъм, абе *** що е кажеш кой измисли македонската нация и планира ше разбиването на България на тракийска, добруджанска и шопска нация - това е Русия. Като ви гледам грозните Ченгесарски мутри с Осрашков, ме хваща бяс, а тоя тръгнал да ми се прави на мъж. А пред Макрон и Меркел, кърши ръце и лъже, че служебно правителство не може нищо да решава. Тук приказва едно, там друго. П*омияр

45

Анонимен

преди 2 години

А за тези които предлагат танкове докато не признаят Македоците ,че са Българи.Т.е. военна намеса са меко казано объркани.Войната с Македония е равна на война със САЩ.САЩ е военнен закрилник на Македония,тя с документ от 2008 г. Го потвърждава.Всяка атака срещу Македония е все едно нападат САЩ.Освен това Турция е в подобно положение с Македония.Албания нещо беше казала преди години на Македония и Турция каза, че за 2 часа е в Тирана.

44

фригиднаК.У.Ч.К.А

преди 2 години

Най ми е смешно,че Заев,Пендаровски,Мицкоски и Буяр,всички излизат от единствения им университет и са на една възраст. Все едно си взел един випуск студенти и си направил от тях политически елит.Това е показател за комичната им бутафорна държава.

43

Анонимен

преди 2 години

Боко е второстепенна мутра, какво може да направи ? :)) Има мутри и мутри, това че си е повярвал челяка, не значи че е шеф на мутрите :)) Радев е изгонил учтиво Зайко, един нормален ден в територията :)

42

Ясна Позиция

преди 2 години

Позицията на България е много ясна - Югославия няма място в ЕС. Кое не е ясно?

41

Гацо Бацо Фиуй Ърйъ.

преди 2 години

Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Црно море?

40

Анонимен

преди 2 години

Нашите политици без значение от коя партия са с малки изключения са големи манипулатори и лъжци.Това ни е основния проблем.И Радев е пълен лъжец като Бойко.Никой от европейските лидери не е разбрал позицията на нашите политици.Погледнете изявленията на лидерите на ЕС и ще разберете.Германия иска да се премахнат нашите преговори с Македония и за критерий за влизането и в ЕС.Радев за теб си мислех,че си различен,но не си и ти лъжеш.Лъжи и манипулации на българите.

39

посетителНаДисниленд

преди 2 години

Дарените от нас танкове македонците ги продадоха и с парите дигнаха споменника на"Воинот на кон".Конят влиза в Гинес с най-големите топки на статуя досега.По-далече от тая Скопска-клоака, защото мирише много, особено в жегата...

38

българин

преди 2 години

От прочетеното разбирам, че натискът върху нас не идва от Македония, а от Европейския Съюз.Наивно е да смятаме, че изкривени стереотипи утвърждавани с десетилетия ще изчезнат магически по някакъв магически график спуснат ни от Брюксел.Общо взето в Македония обществото е разделено като у нас след комунизма: По-старите настояват, че историята им е истинска, а на по-младите не им пука и искат разделение на науката от политиката.

37

предлага

преди 2 години

Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

36

Балканска Война

преди 2 години

България иска да се обедини с Македония, но ако го направим, пропадналите гърци, сърби и турци ще ни направят балканска война отново. А това вече беше причина за национална катастрофа. Мислим по-модерно

35

Анонимен

преди 2 години

Еми мема да се оплаквате, виждате че военните не отстъпват :) Те тея са смешни, търпяхме ги 30 години, сега да си събират негативите :))

34

до РСМ и компания

преди 2 години

Зайо, слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

33

Много е Просто

преди 2 години

Отивате на среща с македонците. Питате ги дали са съгласни, че са чисти българи. Ако се съгласят правим обединение, ако се отрекат им пращаме танкове и масирани бомбардировки. После повтаряме.

32

възмутен българин

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!

31

моч

преди 2 години

Когато става въпрос за Северна Македония ,хунтаджията радефф , църву_лите от кабинета му , както и цялата комунистическа пас_мина и побеснелите болшевишки ко_пои е най-добре да сведат глава и да замълчат или ако решат да говорят то би следвало да е само извинения защото низостта и предателството - да скъсаш от земята Българска и насила да разцепиш народа ,да създадеш две мразещи се нации ,два езика и две истории е изцяло тяхно дело.Пфууу!!!Тази червеня смрад ни е заляла и се годти да ни издави

30

Да,България

преди 2 години

Въпреки, че Радев е руски продукт, дори и той е за предпочитане пред Боко Тиквата. Проблемът е ,че нашата позиция спрямо Македония обслужва единствено сръбските и руските интереси.

29

татар-лингвинист

преди 2 години

АМИ ТО НЯМА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК...Не съществува такъв...По времето на Сашко Македонскиот ВСИЧКИ са говорили на гръцки. От царя до най-простия оФчар...щото са били гръцка васална територия.Когато България ги завзема след война с гърците- там се е говорило БЪЛГАРСКИ защото са имали български владетел...После са територия на Сърбите ... ДАЛИ ИМАШЕ МАКЕДОНСКИ КАТО ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В ЮГОСЛАВИЯ ? НЕ ! Та кой от тези три езика македонските оФчари смятат за "македонски"?

28

Бунгур

преди 2 години

Хем ние българите извиваме ръцете на Македониа,и хем обвиняваме тях,че ни извиват ръцете. Никога нашата глупава позиция няма да стане ясна на Европа.Незнаем какво искаме,но продължаваме да им тровим живота. Да бъдат или не в EU трябва да зависи само от Република Македониа и народа и.Нека не си избиваме комплексите върху тях.

27

мнението на татар

преди 2 години

Както американците са държава от края на 18 век и не твърдят, че са държава от древните индиански държави преди Колумб и не крадат британската история, така и тази млада държава от 1991 година трябва да признае, че като американците говори чужд език и населението и е от други народности. Американците са събрани от други народности от Англия, Ирландия, Германия, Шотландия, Русия....