113

Анонимен

преди 3 години

На С-24М и Су-25М3 е интегрирана система за целеуказание СВП-24 с помоща на която обикновени авиобомби се превръщат във високоточно оръжие. Изполва се вече няколко години, особено интензивно в Сирия!

112

Анонимен

преди 3 години

Нагличаните явно от намеци не разбират. Следващият път трябва да го потопят, пък да обясняват после, че наблюдавали учения със стрелби.

111

Въпросче

преди 3 години

Първите "БОМБонки" с гама излъчване в Киев и Лондон ли ще паднат? Имам в предвид популацията от там ли ще започнем да я намаляваме?

110

Антикомунист

преди 3 години

Крим не е руски и никога не е бил! От 1944г. Сталин насилствено изселва местните жители и заселва пияни *** на полуострова. За 10 години до 1954 го превръщат буквално в пустиня. Изобщо тъпитe русофили *** дали са чували някога за Magna Bulgaria?? Че то половината територия на Украйна е била България...

109

Анонимен

преди 3 години

Корабът на британците навлиза на 2 морски мили в териториалните води на Русия! Британците твърдят, че са получили "разрешение" от Окраина, но 12 милната зона са руски териториални води от 2014 г., тоест, и британците и украинците инициират провокация! Имало е един Су-24, а не "20 истребителя", който след игнорираното предупреждение, пуска две авиобомби пред кораба, след което британците разбират намека и моментално сменят курса! (има дори видео)

108

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен..Начи викаш "русия се надява С Су-24 /правилното е СЪС!/ ,модел 1980-та ,да улучи натовски кораб.."..?!...Гледай ти!..Я кажи сега НИЕ кого ще "улучваме" с "Ефките",модел..1974-та?

107

Въпросче

преди 3 години

А защо нагло- саксонците заекваха на клипа докато ги интервюрираха, не разбрах? Май им се бързаше за the toilet.

106

Анонимен

преди 3 години

До Въпросче "Имало ли е код "кафяво" на английското корито?" В мозъците на русфилите винаги е код "кафяво".

105

Въпросче

преди 3 години

Имало ли е код "кафяво" на английското корито? Така е уважаеми зрители, като не желаете да се ваксате, ще ви намалят бързичко с една войничка. Малко гама лъчение или бял фосфор вършат чудеса. А можеше да освободите планетата от себе си за миг от тромба в сърцето или главата докато спите. Сега ще ви капят месата бавно от лъчева болест или изгаряния от фосфора. Тююю що трябва да е лесно, като може да е трудно.

104

Анонимен

преди 3 години

А българският пилот загуби битката с мишената .Слава на зелените чорапи .На 50 години с 20 заплати :)))

103

Яж Ми Юю

преди 3 години

До Ген. Куропаткин - ненормалните варяги скоро ще ги опекат

102

Анонимен

преди 3 години

Гледайте видеоклипа с песничката "Руссише зольдатен вторглись в Украину" или "Марш оккупантов"! Уникална е!

101

Крийгс Марин

преди 3 години

До ХХХ Да ве - точно така е, добре че са мъдри руснаците, затова свалиха малайзийския самолет. Добре че е Англия кажи, да се позамислят малко рашките, а? сега ще имат тема за размисъл, защото ще почнат редовно бойни кораби да разглеждат Одеса - била много красив град... Само не съм сигурен, защо Англия избра този момент...

100

Ген. Куропаткин

преди 3 години

Българите са Татари и Туркаци . СЛАВА НА ГЪРЦИЯ !СЛАВА НА РОССИЯ !

99

българин

преди 3 години

Тия руснаци са умопобъркани! До: номер 119 Осъзнай се! Британският миненосец е бил далеч от руски води, намирал се е в украински води и цялата тази истерия цели да покаже колко му е голяма патицата на Владимир Путин!

98

Крийгс Марин

преди 3 години

До Анонимен 100 Аве, пърдухалник - РЕБ-а нали го откраднаха от НАТО ве, голтак! Всичко което е крадено от зафада е малко тъпо да си мислиш, че ще е изненада :)

97

ХХХ

преди 3 години

Все едно някой от събратята да влезе в нивата ми и аз да не го следя ? Навлиза ли вътре каква му е работата ? Пак руснаците като се сдържат е добре за целия свят ! Иначе толкова много провокации би следвало да падне някоя машина или във водата или под водата......

96

Крийгс Марин

преди 3 години

До Анонимен 115 Може и да може да се улучи с оръдие, може и да не може... Това не зависи от рашките :)

95

Крийгс Марин

преди 3 години

До Анонимен 110 Фантазията ми е объркана от малкото рубли от руското посолство - като на тебе

94

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРазполага с мощ колкото да убие някой и друг гларус.Черноморския флот на Русия явно за теб е нещо като двете надуваеми свръх модерни лодки на нашия флот.Това корито има някоя и друга картечница и няколко долнопробни ракети.Преди да говориш за "страшната му мощ взе ми да прочетеш какво му е въоръжението