118

Анонимен

преди 3 години

Скоро Слави ще се покаже пак от висините на Фейсбук.................... Вярващите в религията на чалга месията ще го видят отново...................... Очаквайте Вторито пришествие на Месията от Фейсбук...................... Алелуя, алелуя....................... Слави е техен бог и Тошко Африкански е негов пророк................ Алелуя, алелуя.

117

Анонимен

преди 3 години

Рейтингът на ИТН е надут. ГЕРБ ще има поне 5% преднина пред ИТН. Проучването е частично, преди Слави да обяви, че се отказва от депутатското място, както сочат в статията. Пък и лъжите му, това, че вкара комунистите от БКП/БСП/ДС, във властта и политиката/ Жан Виденов излезе от нафталина/, през задния вход. Подкрепя Радев , върху който легна сянката на корупцията-Пламен Узунов...

116

Благодарен съм

преди 3 години

Благодарен съм на Бойко ...в момента в който дойде на власт пожарникарчето ...събрах семейството и зад океана...усещах че нещата не отиват на добре ...и това е най доброто ми решение !!!! Като гледам доста по зле е станало с неговото управление....и ако остане на власт ...няма бъдеще България !!! Само да вметна ....че тук във "Великата Америка" ...никой няма представа за съществуването на БеГеТо....и като им показвам Бойко....го мислят за някакъв клоун в комедиино нощно предаване....пародия....

115

Анонимен

преди 3 години

Необходима е абсолютна забрана на тези социологически проучвания поне 6 месеца преди избори.Освен че са фалшиви,те влияят на определени кръгове от обществото.А на последните избори се видя и колко са точни.Също така е груба манипулация определянето на т.нар.три партии на протеста.ИТН първо не е никаква партия на протеста.Нейният лидер един път не стъпи на площада.А единствената телевизия,която отразяваше протестите на живо от сутрин до вечер беше телевизията на БСП.

114

Анонимен

преди 3 години

Всъщност нямам нищо против да гласувате за герб. Тъкмо Радев ще остане по-дълго на власт.

113

Пич

преди 3 години

Аз искам само да попитам чия собственост са социалогическите агенции, и от къде получават финансиране? Други въпроси нямам.

112

Незнайко

преди 3 години

Проекта на Газпром - ИТН, напредва. Удивително е колко наивен е този народ дето ту го има, ту го няма. Могат да го манипулират както си искат.

111

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам че има такъв народ, до там ли пропадна, кючеци, чалгии, евтин и вулгарен хумор, това ли е важното?

110

Анонимен

преди 3 години

Направо ме побърква мисълта, че ще се наложи да му сърбаме попарата и на учиндолския кравар, но дано поне е за съвсем кратко!?

109

Анонимен

преди 3 години

Политиците са отражение на народа. Тия политици не падат от Марс. Отгледани са по този начин също като своя народ. Никой не спазва нищо, отпадъците се хвърлят където им падне, лъжат, взимат си болнични за да си варат ракия или да си копат двора, гледат да прецат другия, всеки си мисли, че е по-тарикат и тн. Държавата е народа

108

Ми добре,

преди 3 години

разбрахме вече, но аз за гологлав фантом и за Тафрикански на конци няма да гласувам.Проучването явно е правено на ягодово поле в UK или в дюнерджийница у комшиите.

107

Тръмп

преди 3 години

Само ГЕРБ.

106

Анонимен

преди 3 години

Проекта на Доган, ИТН напредва.

105

аз

преди 3 години

*** народ ,слаба държава това са казали хората затова никой не ни е виновен че си избираме чалгари и други подобни!

104

Простащина

преди 3 години

Толкова ми е писнало от наглите и безпардонни *** от ГЕРБ... крадци ... извършващи геноцид над обикновеният човек.....че излизам едно на едно срещу всеки един от тях ....а иначе съм миролюбив човек !!!

103

Анонимен

преди 3 години

И двете партии са едно и също нещо, това е и причината България да не се оправи в близко бъдеще.

102

Средец

преди 3 години

Обществото в което живеем вече повече от 30 години, видно е, претърпя пълен провал и води българската нация до морален, икономически, културен и демографски колапс.

101

Данко Харсъзина

преди 3 години

И политически натиск. Той се изразява дори на ниво "независима" медия. В близо 90%от медиите днес не можеш да критикуваш директно фигуранта и кабинета му, критичните коментари срещу тях във форумите си трият а IP се блокират. При така наложения от фигуранта режим е напълно естествено хората, които ще гласуват за ГЕРБ в изследването да "бягат" от конкретен отговор защото той ще им донесе единствено негативи и да предпочитат отговори като "Все още не съм решил" или "Няма да гласувам".

100

Анонимен

преди 3 години

До 112, което ни задължава да гласуваме масово.

99

БлаБла

преди 3 години

Аз не ги харесвах и преди от ИТН, защото те не са нови лица, с години плюеха безобразно, т.н. Ред Колегия. Но сега след като видяха на действия какво представляват, се учудвам, че тия ще влезат пак в парламента! Безмозъчни чалга-к.етени!