23

Миро

преди 2 години

Ха,ха,ха И Галевица с дългия дебел език рече така.Тя нали се смята за.много велика,реши ,че и нея я подслушват с ония уядените Бабикяновци.Абе тая не получава ли отоци на езика от плямпаме.

22

Койчо

преди 2 години

Не знам когато им спрът парите на гербавите *** какво ще пишат.Тези пари които получаваха от фантомаса на герб дончев са откраднати от нещастния български народ

21

Анонимен

преди 2 години

Ами, хайде! Чакаме дисциплинарки, разследване,обявяване на резултатите и такива неща. Голи приказки не щем.

20

Emigrant

преди 2 години

Алоууу,112Обаждаме се от министерския съвет!Изпратете по бързо линейка с психиатричен персонал,че имаме един л уд за връзване!!Изглежда много агресивен и опасен!?Твърди,че цялата държава го подслушвала,даже храстите,растенията и дърветата покрай които минавал,когато се разхождал в парка!Първо щял да уволни целия държавен апарат,после щял да изгони всички българе и накрая щял да подпали горите и храстите,щот му шумяли,а това му приличало на подслушвателни апарати!С две думи мания за преследване!

19

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха тия заложиха на грешната мантра:))))))))))))))))))Чак пък толкова някой да се интересува красиво- умните какви ги говорят- айде много ви моля:))))))))))))))

18

Анонимен

преди 2 години

Рашков ,кажи оня по -колко плика на ден прибира и за тебе колко остава

17

marquise

преди 2 години

Сега Габриела Козарева ще излезе в отпуск по болест и ще се осуети връчването на акта й за освобождаване като Изпълнителен директор на Агенцията по вписванията. А какво ще се случи ако длъжностното лице от АВ откаже да впише промяната в нейното управление и представителство? И тук може да се усети нечия дълга ръка.

16

Анонимен

преди 2 години

И кого са подслушвали-йоло денев или майчето?Или полуграмотният славчоА може би са подслушвали тези които са им плащали да протестират ?

15

засада

преди 2 години

е има ли толкова кадри които д подслушват хилядите протестиращи - нещо май се огъва тая теория

14

Рашков

преди 2 години

Искам да дам доказателства, ама нямам желание. Ха,ха вярвайте ми.

13

Лъжат!

преди 2 години

Пак дрънкат глупости да разлайват кучетата. Отдавна е известно че откакто има интернет и мобилни телефони абсолютно всичко се записва и се съхранява в архив. Всички телефонни разговори, GPS координатите на устройствата, както и цялата активност в интернет. Във всеки един момент службите и полицията могат да поискат тази информация за анализ за всеки един човек. Така е по целия свят.

12

s

преди 2 години

ама дайде поне едно доказателство да видим. и аз мога да изляза и да говоря простотии и да се надявам русофилите да ми вярват.

11

Анонимен

преди 2 години

Абе рашков що не арестуваш оня с пликовете?

10

Анонимен

преди 2 години

Този пак избяга от лудницата, абе Рашков преди месец един случайни хора те срещаха и ти даваха информация, ти проглуши медиите че имаш доказателства и след една седмица ще ги представиш, мина месец и НИЩО.Сега отново същите глупости на нов глас.Никой не ти вярва на бъртвежите, алкохолик.

9

българин

преди 2 години

янев, янев, с това говорене и действия изобщо не ни вдъхвате увереност.

8

гражданин

преди 2 години

Уф, като вземе някой да ми говори така как слагал ново начало на думи и действия и как щял да спира беззаконието и безнаказаността веднага бягам до тоалетната.

7

Сан Чопанса

преди 2 години

Браво, Рашков, покажи как...не се върши работа. Изложихте се яко. Жалко е, че единствени читави една-две партийки от протеста ще го отнесат заради малоумието на Радев.

6

подслушвач

преди 2 години

абе рашков , ония двамата с пликчето за благодарност , що си оставиха телефоните на далечна маса , що си комуникираха с бележчици ? кажи бе рашков , ти имаш информация за всичко .

5

Байфидан

преди 2 години

До тато от Правец. Мам.ица.та ви на вас, новите варвари, гадове червени мръснни. Дето само можете да спирате, рушите и разстрелвате.

4

Анонимен

преди 2 години

"Скандалът с подслушванията - следили не само политици, но и протестиращи" ......,но още по-страшното е, че са обявили тези протестиращи за "терористи" , тези наистина прекалиха.