119

пРЕЗИДЕНТА към :

преди 3 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.....Има ли желаещи за военен министър,че тоя нещо много издънки прави...????Ще ми развали кандидат-президентската кампания...

118

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Рашков ще обяви, че един човек му е казал, че е видял как лично Бойко Борисов стреля със зенитна ракета по МИГа!

117

До 141

преди 3 години

Ком предлагаш да се върне Варшавския договор аз съм за. Дори може да приемем САЩ за член, а?

116

Анонимен

преди 3 години

Важното е че от корупционната сделка за миговете БСП са си взели милионите и сега децата им ги харчат по Швейцария. Пилотчето, както и румката е просто играчка в ръцете на комунистите.

115

Физика

преди 3 години

Ако нямат необходимия нальот, защо изобщо поддържаме авиация ?! Нямало нальот, затова да не се правят учения ? Що за тъпотия ? Тогава да се чакат Ф-16, а дотогава без авиация. Поне ще имаме живи пилоти, а старите СУ да ги продадат някъде. Цялата тази история е тотално нерентабилна, а както виждаме и отнема човешки животи. На гол тумбак чифте пищови. Това е авиацията в момента.

114

Анонимен

преди 3 години

До Варшавски договор Имаше редовно падналисамолети и загинали пилоти, дори на министъра на отбраната Джуров загина сина му с великата машина Миг 29, но всичко беше военна тайна и само от слухове между хората разбирахе какво се е случило.

113

Скорооо

преди 3 години

Споко скоро ще летим на американски самолети, сега строят завода. Урааа.

112

Веднага

преди 3 години

Главният льотчик с вдигнатото юмруче да си подава оставката !

111

Анонимен

преди 3 години

до Сократис ---////--- Да се каже за МИГ-29 че е стар и допотопен е кощунство, и всеки достоен военослужещ от авиацията, би ви избил зъбите за подобна мерзост. -------- Я по-полека с избиването на зъби!

110

Апокалипсис

преди 3 години

Бойни стрелби със самолети и зенитни установки едновременно! Въпрос на време е кога ще стане белята!

109

Ужасно

преди 3 години

Да не го е свалил някой "съюзник" в тъмното?!

108

Пешо Питанката

преди 3 години

Кой ще понесе отговорността за инцидентите в Чешнигирово и със МИГ-29...????? А на бас,че ПУТИН е виновен!!!

107

Анонимен

преди 3 години

Счупила се е задкормилната уредба. Трябва да се изчегърка герб от армията . Стига с тез гербавите ф16 че гледай ко става с гербераси в армията .

106

Анонимен

преди 3 години

"По думите му българските пилоти поради ред причини летят на санитарен минимум" и си е точно така. На година я имат 25 летателни часа я не, докато преди 89г бяха по 125ч всеки, нощни полети, учения, работи ... сега е просто една пародия на армия но се бият в гърдите с новите Ф16-ки ... къде са ви Ф-ките ве, след 4г дано да ги получим. Докато служих в Графа, имахме над 40 самолета и още толкова на части, 12 бяха Миг29. Сгеа има работещи 8 (сигурен съм че всъщност са 6), защото окрадаха парите

105

Варшавски договор

преди 3 години

По време на учения по наше време нямаше паднали МИГ-29....а сега при учения на НАТО с лопата да ги ринеш!!!

104

До Сократис

преди 3 години

Не съм съгласен с мнението ти. Това че при всяко учение, което в БГ е изключителна рядкост, се случват инциденти не говори добре за подготовката и организационните умения на военнослужещите. Да не забравяме и падналия вертолет преди години. Какво излиза ? Ако при всяко учение губим по един самолет/ пилот, по-добре изобщо да не се правят такива с оглед малката им бройка...

103

Анонимен

преди 3 години

Първокласните шофьори на Миг29 Радев и Янев ще разрешат случая като потулят истината. Показват висш пилотаж в такива случаи.

102

НАТО-МАТО-Н

преди 3 години

Уффььь...пак се издънихме...

101

Анонимен

преди 3 години

До ВладиЕми Миг-29 е добра машина, обаче си иска поддръжка, която ние немаме :) Самия факт, че имаме вече само 1 действащ изтребител говори много за ВВС :)) Недай си боже некой с повече от 10 бойни самолета да ни нападне, ще бъде голем смех :) Не обвинявам никой, тъй като не ми влиза в работата, обаче са го пратили във вечните ловни полета челяка, при такива антики.

100

Сократис

преди 3 години

В тази професия и това го има... При всяко учение се предвиждат и процент жертви. За цивилните които са далеч от системата, това е непонятно и личи от налудничавите им коментари. Да се каже за МИГ-29 че е стар и допотопен е кощунство, и всеки достоен военослужещ от авиацията, би ви избил зъбите за подобна мерзост. Но тук, във тази парцалетина, всяка идиотия се толерира-за радост на калтаците, които цял ден дремят пред екрана, да си доказват простотията...