142

Предател

преди 3 години

Радев направи голямата каша. Сега ще се радвам ако ДПС получи най-много гласове на изборите. Да видят предтелите Радев, Слави, Дончева,Мая какви ги натвориха. Ергоган ще е Президент на България и сега е , но задкулисен

141

Анонимен

преди 3 години

, ккоято убиваше БГ-майки и деца по БГ-гари!!!ОРГАНИЗИРАНО ОТ ТЕСЕН КРЪГ ОТ ДС ПО ВОЛЯТА НА ЦК КУЧЕТА

140

Анонимен

преди 3 години

Твойта партия бе Радев- БСП,ДС с подкрепатра на КГБ създадоха чудовището ДПС за да контролират вота на хората в България изповядащи исляма и за да си имат верен съюзник.Създадохте Франкенщайн,та каквото и да говориш е мижи да те лажем.

139

Анонимен

преди 3 години

Сега вече разбирате ли защо бай Тошо направи голямата екскурзия. Ама малко закъсня. Трябваше всички турци да ги изгони в Турция.

138

Анонимен

преди 3 години

Турския препарат за чистота е по ефективен гн президентвуващ имай го предвид.Рускините се бият заради този препарат.

137

Анонимен

преди 3 години

Потника и той трябва да преосмисли понятието родина и чии задни части предпочита да цун-ка.

136

ПОДКРЕПА

преди 3 години

Подкрепям Президента Радев .ГЕРБ , ДПС и ВМРО са заплаха за Националната и Територалната Сигурност на България .Радев няма да се плашиш - Народа е до ТЕБ .Този Президент ще остане в Историята с това че работи за България като Държава .Няма Връщане Назад - да кажа на троловете от ГЕРБ които си искат Корупцията и Заплатата Обратно - няма Пичове и Пички , отивайте в Частния Сектор .

135

Жоро

преди 3 години

Абе Смрадев, ви взема за ***, та Нали ДПС, ДБ, ИТН, БСП и Маямата и Бабичкян-бабичката, всички заедно приеха новия закон за изборите. И сега ДПСси прави предизборна кампания в Турция, цялата работа е театър и Смрадев да се заиграе с националистическата карта, подават си топката с ортаците от Сарая. Дали ше идат Бабикян и Хаджигейчо, разпоппения и Майките пред централата на ДПС да мятат яйца. те сега имат за цел да удрят по прокуратурата в синхрон с Осрашков и неговите "рутинни акции"

134

за ДПС

преди 3 години

ДПС е незаконна етническа партия..............наследник на една терористична организация, ккоято убиваше БГ-майки и деца по БГ-гари!!!

133

Пияния помак

преди 3 години

Боринският *** Карадая кога стана турчин?

132

78/89

преди 3 години

Те тия тъй наречените бг граждани от тр. произход, ще си останат само граждани... Тяхната родина никога не е била България и никога няма да бъде... Те и самите си го казват. Анадолата им е родина, макар и нераждани там... Това живот ли е? Ни рак ни риба... Блажени са тия които са си родени на мястото по име, произход и родина!!!

131

Те ония ракетки

преди 3 години

Бяха многофункционални в смисъл биеха на 500 км , ама не бяха насочени към вражеска територия. Кой ли поръча да ги нарежем ....?

130

Анонимен

преди 3 години

Натуралните и неутрални турци в Турция викат на турчеещите се нашенци "българите" . И точка. Какви карадъйъшки мераци, какви пет лева. "

129

ДО 150

преди 3 години

България .

128

Анонимен

преди 3 години

Радев Да не Дава Акъл на ДПС ами да спре с Анти Българските си ДЕЙСТВИЯ

127

Го'син пРЕЗИДЕН

преди 3 години

Коя партия подкрепи вашият избор за президент ?

126

Анонимен

преди 3 години

ДПС са много по добри качествени Политици от Червените от БСП отврат открито работят за събарянето на демокрацията в България - не сме забравили СДС как махнахте Филип Димитров през 1991 година

125

СССР 2

преди 3 години

За Родину, за Сталину и най-вече за чичо Джо!

124

Анонимен

преди 3 години

Иска да има "турско малцинство", "турски етнос" в РБ? Ми нЕма такова животно, а Карадъйъ си има и *** право да си мечтае и да се самозаблуждава. Нека си ги ръси момчето за успокоение и да си кара все с разваления акцент, като говори езика на своята родина България. Предателство спрямо Ридината е да не си в час с официалния й език. Турчее се г-н К., но сигурно и туският му е като българския.На два стола как се седи, а?

123

Анонимен

преди 3 години

Хора няма , другари за нищо , кат няма ора няма държава ! Ко са напъваме ! Реалисти трябва да сме !