305

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде време когато никой няма да иска да е на власт,защото няма да има пари за нищо.Слави е разбрал че в България положението е неспасяемо.Само със заеми не става.За да се тръгне напред трябва да има възмездие за хората довели България до катасрофа през последните 30г., а това скоро няма да стане.

304

гост

преди 3 години

За БТВ не ставаш-изгониха те, за своя ТВ не ставаш-няма тази публика, за парламента не ставаш, не е ли време за пенсия?

303

Хмм

преди 3 години

Не знам с какво са го уплашили да не е в политиката ама май яко са го натиснали. Сега тези които са АнтиГерб, АнтиБСП и АнтиДПС ще се захвърлят към Да, България или ИТН.... Не знам кой нормален ще гласува за Валери Симеонов.... тоя е толкова голям ***, че трябва си с трайни увреждания за да гласуваш за него

302

ПЕВЕЦЪТ НА МАФИЯТА.

преди 3 години

НЯКОЙ ДА НЕ ЗНАЕ КОЙ Е.?............. ГЛАСИ СЕ ЗА СПИСЪКА... "МАГНИТСКИ" - ВТОРО, ДОПЪЛНЕНО ИЗДАНИЕ....... ЗАЕДНО С НИНОВА, БОЙКИКЕВ, МАНОЛОВА,, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, ЛОЗАН ПАНОВ,...........

301

ПроСоТо

преди 3 години

Охо!..Чалгарина сай прицелил в президентството?!....За президент да са цани..?!..Е,ще се повторя,но..:-"Когато Господ реши да прибере някого,първо му взема акъла"...Кухия му "фойерверк" с "ИТН" май не го е поне малко вразумил....Защото знаем:-"Веднъж лъжец,винаги лъжец"...Но,цяло поколение чалгари си "отчува" тоя..Вероятно на тях разчита..

300

Анонимен

преди 3 години

Живота на чалгара е безкрайна поредица от провали. Но да се озлобиш чак толкова и да предадеш чалгопитеците които са ти повярвали вече е нагла измекярщина.

299

Анонимен

преди 3 години

Троловете налазиха,ще гласувам за Има такъв народ,Тошко е стабилен.Трифонов се готви за президент изглежда!

298

Анонимен

преди 3 години

До шимпанзе от ИТНМоже би се гласи за Премиер,Президент,Евродепутат. Та той толкова си повярва ,че вече му е малко да е обикновен депутат .

297

Анонимен

преди 3 години

С една дума:-"Напред войници,аз съм след вас".Вие в окопите аз ще нося тежката отговорност на миндеря.

296

Анонимен

преди 3 години

Е за премиер ли да се кандидатира с кое висше? Това да не е Борисов хах мн добро решение. Човек трябва да е реалист ако иска да оправя нещо а не ПР марионетка

295

Божков

преди 3 години

Ало чaлгapите!...пАри нема действайте...

294

Х

преди 3 години

До Анонимен Няма никакво намерение да "изиграва Доган". Та, Славчо му осигури неограничен брой секции в Турсия, сега Доган ще се отблагодари като го подкрепи за президент. Така тази тъй мъжка дружба ще укрепне още повече, а играта "ти не мене, аз на тебе" ще продължи.

293

Анонимен

преди 3 години

ДБ-20, ИМТН-19, БСП-17, ДПС-11, ИСМВ-8, ГЕРБ -7, Възраждане - 6

292

Дедо

преди 3 години

Славчо,и ние дедовото не те изкаме,видехме ти акъла,че и на цялата ти дружина,вчера главната секретарка на партияти Ви отговаряше на водещия на първа програма единствено със: Не знам,ще видим,като му дойде времето,зависи от резултата,не съм убедена,още е рано да се каже. А сега се обади на *** да те махне от сайта и чао.

291

Чалгаджия

преди 3 години

Ape бацe Слави!Удри, тая мачка не е наша...Тири-ри-ри-риии!Не мога да се запра!!!Ше си скина дреите от кеф!

290

АЗ

преди 3 години

Слави, да поемеш отговорност пред хората, които са ти гласували доверие, означава не да говориш само когато ти решиш, че има какво да кажеш, но и когато ТЕ ОЧАКВАТ от теб да кажеш и направиш важни за тях неща. Вселената не се върти около теб.

289

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за Слави , получаваш Тошко

288

КЛ

преди 3 години

Човекът си го казА в прав текст, ама няма кой да чете. ИТН е по-скоро гражданска платформа за почтени хора, които искат да участват в политиката. И да не се валят в гнусната кал, която натвориха всички управлявали досега.Затова и е против статуквото. Затова и ще получи огромна подкрепа на изборите.Даде ни шанс да се измъкнем от блатото, в което сами се набутахме през тези 30 г.

287

Observer

преди 3 години

Всъщност учиндолския се намърда в парламента, където ще се разпределят едни хубави парички от ЕС. Който е вътре бърка в кацата с меда, другите отвън седят и точат лиги като гладни псeта. Че защо всичките се нстискат депутати да стават? От любов и патриотизъм ли? Айде стига, всите до един са маскари и са за едно друго място с решетки по прозорците.

286

мда

преди 3 години

Тоя залезе! Има илюзията, че гласоподавателите му гласуват за идеи и платформа!Чушки, гласуват за него и концертите му! Видя се какъв капацитет имат, сега ще се види и изборите как ще провалят!Като лъснат и многото нови гласова за ДПС след изборите заради промените на Тошко в ИК и с камъни ще ги гонят!Интерсни месеци, пълни със сеир се очертават, но народа губи години в развитието си от това!!!