159

Анонимен

преди 3 години

мАФИЯТА СЕ РАЗПАДА И ЩЕ СЕ САМОИЗЯДЕ!!!

158

Анонимен

преди 3 години

ЗВЕЗДИЧКИТЕ ЗНАЧАТ ПРООООСТ

157

Анонимен

преди 3 години

***. по-***, Тиквата, гласоподавател за ОПГ ГЕРБ!

156

Анонимeн

преди 3 години

Само да не излезе, че корумпирания лидер на политическа партия взел пари от Божков е Слави или Мая, че ще е голям удар ако го обявят 2-3 дена преди изборите. Мая вече я показваха как ходи да му се моли, тя не коментира, но сега и Славчо мълчи.

155

Няма такъв народ

преди 3 години

До Митко 21 смИ кво, хвалиш се, че ще гласуваш за император славуний ли?

154

Анонимен

преди 3 години

За герб гласуват 50% бивши комунисти, 25% lumpeni и 25% лелки с мокри блянове по Боко

153

ЛУД

преди 3 години

ГЕРБ ЩЕ СА С 20 ДЕПУТАТА ЗА СЛЕПИТЕ ГО КАЗВАМ ДЕМЕК БЛИЗАЧИТЕ НА БОКО

152

Сата НАТО

преди 3 години

САЩ да си сменят посланичката и да се извинят за недопустима намеса във вътрешната политика на България. Ако не - чемодан, вокзал, Уошингтън. Те просто предявяват ултиматум. Разграждат правовата държава и искат да инсталират диктатор - любовника на Херо Мустафа с тиквения гъс.

151

Сата НАТО

преди 3 години

няма нито един изваден факт с имена, просто няма ! Имама подслушвани политици - кои ? Има корумпиран политик - кой? Има фирми с по ниски лихви, по закон било, но имало съмнения за свързаност !-=======- Не по-различно от основанията на Държавния департамент за налагане на санкции срещу български граждани. Всички говорели и в някакъв вестник било пишело... Ами добре. А факти и съдебно решение има ли? САЩ просто зачеркват България като държава с това фаворизиране на престъпниците Борисов и Гешев

150

Сата НАТО

преди 3 години

няма нито един изваден факт с имена, просто няма ! Имама подслушвани политици - кои ? Има корумпиран политик - кой? Има фирми с по ниски лихви, по закон било, но имало съмнения за свързаност !-========- Не по-различно от основанията на Държавния департамент за налагане на санкции срещу български граждани. Всички говорели и в някакъв вестник било пишело... Сми добре. А факти и съдемно решение има ли? САЩ просто зачеркват България като държава с това гаворизиране на престъпниците Борисов и Геше

149

Анонимен

преди 3 години

Народа хич , ама хич не е ***. Видя се през последните 31 години при кое управление страната вървеше напред , при кое управление се фалираха 16 банки и се ограби населението , но за това пък доста "наши "хора станаха кредитни милионери , видя се как се дръпна спирачката и останахме на място със спирането на европейските фондове (дали пък без причина и без злоупотреба със средствата? ) И не се чудете , че ГЕРБ пак ще бъде първа политическа сила - умните не вярват на думите , а на делата .

148

Сата НАТО

преди 3 години

Хера Мустафа се видя, че е куха лейка още когато се остави да бъде изнасилена от Боко Тиквата с прегръщане. И след това когато се издокара като селска мома с китка зад ухото. Това не е сериозен човек, а кукувица.

147

Шах и Мат

преди 3 години

Слави Трифонов спешно е започнал да се учи да играе Шах Мат, защото нали ще бъде първа политическа сила и става премиер на България

146

от 152

преди 3 години

Обяснете ми, защо не ми одобрихте коментара!А и "Ами мерси ама не ти го искам !" - Съжалявам, но това е изказване на *** човек. Затова нищо не върви в България - всеки е "умен индивидуалист".

145

Анонимен

преди 3 години

20% за ГЕРБ? Хм. Доста оптимистично. ГЕРБ вече почна да си губи хватката, с която държеше за гушата много хора и идва ден за разплата.

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144Не виждам от тук участващите в България някой да се напъва. Всеки си казва мнението и за кого ще гласува. От много време се смея на, тези които след два месеца и нагоре в чужбина извенъж решават, че са озарени от някаква божия промисъл и искат да раздават акъл на всички в България. Ами мерси ама не ти го искам !

143

АнонимеН

преди 3 години

ДОРИ ГЕРБ ДА УСПЕЕ ДА ХВАНЕ 20% ТОВА ВЕЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТИГА! ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ С УПРАВЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150 --- споко бате! Те САЩ изнесоха достататъчно.

141

Анонимен

преди 3 години

До За 144Съжалявам, но това просто не е така. Може би ти живееш със селското схващане, че когато някой е добре, то не му пука за нищо и никого, но далеч не всички са така.

140

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕЗ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ЗА ГЕРБ ДАВАХА 60 ДЕПУТАТИ И ТО ТЯХНАТА СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ГАЛЪП! СЕГА ИМ ДАВАТ 50 ДЕПУТАТИ И ТО ПАК ТЕХНИ ХОРА!! ЯВНО ЦЕЛТА ИМ Е ДА ОБЯВЯТ 40 ДЕПУТАТИ ПРЕЗ НАЧАЛОТО НА ЮЛИ , ЧЕ ЩЕ ИМА ГЕРБ, ТА АКО СА ПОВЕЧЕ ДА КАЖАТ, ЧЕ СА ПОЗНАЛИ :D