69

аз

преди 3 години

"корупцията у нас излиза от контрол" - излиза, но от чии контрол?

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74 "Европейско-български партии БСП, ДПС .." Приятел, БСП и ДПС са "европейско-български" партии колкото Божков е "честен бизнесмен".

67

хохохо

преди 3 години

Руските *** са пощръклели - пишат и мажат по форуми и коментари като за последно. КЕФ!!!

66

АнонимеН

преди 3 години

ИМАМЕ ПРЯКА И ОТКРИТА НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ ОТ СТРАНА НА ПРЕСТЪПНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ФАЩ! МОЖЕХА СЛЕД КАТО МИНАХА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ ДА ГО ОБЯВЯТ ТОВА ДОКАТО СЕ СФОРМИРАШЕ ПРАВИТЕЛСТВО А НЕ ДА ЧАКАТ ДА СЕ ОБЯВЯТ НОВИ ИЗБОРИ И ТОГАВА!!! ФАЩ СА АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74 "Еворпейско български партии БСП, ДПС .." Приятел, БСП и ДПС са "европейско-български" партии, колкото Божков е "честен бизнесмен".

64

Haha

преди 3 години

До 1Повярвай ми, ако е бил лидер на БСП да са го споменали на минутата, имайки предвид тяхната ориентация към Русия. Мразя БСП и се надявам да им падне още повече % на предстоящите избори, ама вие ГЕРБЕРИ се правите на ощипани. Като казват комисията за хазарта и настоящ политически лидер, вие казвате БСП. Те БСП не са на власт от години. На всички им е ясно, че този "политически лидер" се казва Бойко Методиев Борисов!

63

А САЩ?

преди 3 години

А САЩ сега ли разбраха за корупцията в България?

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 72 Приятел, знам, че си изнервен от това, че руския сценарий се изплъзва от ръчичките на Фигуранта, но се успокой. В никой вариант ти няма да отлепиш от дъното. Некадърните и неграмотните оставате там за постоянно. Даже и в Китай те са там.

61

Анонимен

преди 3 години

До БуциУдря се по европейско-български партии - БСП,ДПС,ГЕРБ,ВМРО

60

Васал

преди 3 години

Благодарим ви господари, че се грижите за нас и управлявате живота ни, защото вие най-добра знаете как да ни управлявата, защото ние българите сме ***, ***, без вас какво щяхме да правим, благодарим ви.

59

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 64/ ЩОТО СЕГА НЕ Е НАМЕСА В ИЗБОРИТЕ! НЕМА ТИ МИНАТ НОМЕРАТА КОЛКОТО И УБЕДИТЕЛНО ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПИШЕШ !

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67 "Това че САЩ мисли че може да се меси във вътрешните ни работи говори че губим своята идентичност. Хохохохохохохо. Русфили говорят за "идентичност" на българите. Вица на века!

57

Да

преди 3 години

Това е пряка намеса в изборите. Наказанието на Божков е в полза на ГЕРБ и американците ги бутат към властта. Гадни кравари!

56

1

преди 3 години

До Буци "В мотивите на Министерството на финансите на САЩ да санкционира Божков се посочва, че той неколкократно е подкупвал държавни служители, сред които един НАСТОЯЩ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР" Разбра се, за никой не е тайна, че в момента Радев е фактическия лидер на БСП, защото там лидерите ги определя Кремъл, а Радев е човека на Кремъл. Удара срещу спонсорите на Радев Божков и Желязков ясно показват кой е въпросния "лидер".

55

За 62 и 63

преди 3 години

Тотко от даден тази година.Тази година няма как да е даван подкуп на Борисов.Още някой платен коментар ще напишете ли?

54

Анонимен

преди 3 години

къде е сега Биков да обяснява как главатаря и шиши са света вода ненапита и божков ги е поръчал на американците, както обясняваше преди няколко месеца за лобисти, лично мнение на американски сенатори и т.н. опорки ДОВИЖДАНЕ, ДОВИЖДАНЕЕЕЕЕЕ

53

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 56 "ЗАШО ТЕЗИ САНКЦИИ НЕ БЯХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ АПРИЛ!" Защото щеше да се счете, че се използват за намеса в изборите. Много щеше да се услади на руснаците да лъжат, че е такъв случая, но се оказаха слаби политици. Не, че не е ясно на всеки, който гледа сеира на най-слабия руски политик за последните 100 години.

52

Анонимен

преди 3 години

До VINETYОт 6 санкционирани - един депутат от ДПС, един кандидат-депутат от Българско лято, четирима назначени от ГЕРБ. ГЕРБ, Българско лято, ДПС - това са токсичните партии.БСП не е нужно да ги споменавам, те си отиват така или иначе. :)----------------Ако тези европейски партии си заминат, това означава тотално обезглавяване на държавата ни и буквално открадване на държавата ни, изглежда Вебер ще се окаже прав, искат да ни откраднат държавата!

51

Буци

преди 3 години

Брутален удар за: ГЕРБ, ДПС и ВМРО. Черепа показва даже "паметни бележки" на кого е плащал чрез комисията по хазарта - за кого мислиш че говорят тук: "В мотивите на Министерството на финансите на САЩ да санкционира Божков се посочва, че той неколкократно е подкупвал държавни служители, сред които един НАСТОЯЩ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕР, както и бившия председател на вече закритата Държавна комисия по хазарта."

50

Гледам

преди 3 години

Умишлено изпускате една много важна част от изявлението.Подкуп даден на лидер на политическа партия ТАЗИ ГОДИНА.Това няма как да е Борисов.Защото именно той и правителството му подгониха Божков.И именно срещу тях същият разгърна огромна кампания.Така че колкото и глупости да си пишете това е неоспоримия факт.