254

Българин

преди 3 години

Народе, събуди се! Нека изметем задокеанските окупатори от България!

253

До Сата НАТО

преди 3 години

Седиш си у дома със семейството, не притесняваш никого и изведнъж у дама ти нахълтват въоръжени до зъби военни лица в униформи, на развален български и с насочени към семейството ти оръжие сте проснати на пода! В последствие се оказва, че било "грешка"!Това обаче не е оправдание за страха и ужаса, който си преживял ти и семейството ти!

252

Сата НАТО

преди 3 години

И какво, да излезем от НАТО, защото войниците имали учение и погрешка влезли в някакъв цех? Вие да не сте мало умни? Аз пък предлагам да съборим паметника на Съветската армия за разпускане на напрежението.

251

Сата НАТО

преди 3 години

Какъв скандал е това, да не са убили някого? Да не са счупили нещо? Нещо откраднато? Няма. За какво ще ги съдиш? Че работниците ти са де били и са се нас рали при вида на войници с автомати?

250

Гневен

преди 3 години

Престъпление е в уж суверенна България да няма нито една институция,която да защити грубо посегателство върху сигурността на десетки български работници!!! Всички мълчат като отровени!!! И тези всички получават немалките си заплати от данъците ни,вкючително и от нападнатата фирма. На тези неадекватници не са ли им обяснили,че РОДИНАТА ни е независима и суверенна ДЪРЖАВА,а не онгобонговска колония! Никой няма право да погазва достойнството на 14-сет вековна БЪЛГАРИЯ! Вън от НАТО!!!

249

Анонимен

преди 3 години

Да не са били с къртачи, а не с къртечници?

248

Сата НАТО

преди 3 години

Кво се праат на интересни тия гьот верени бе, обидени били... Искат да издрънчат пари.Да не им се дават, изразете съжаление иизвинени, но кунти - йок!

247

Нелегален

преди 3 години

В края на краищата случаят е решим. Да си премести манифактурната работилница по-далеч от овенното поделение и НЯМА да му идват ЮЕс солджъри на гости. Твай.

246

Анонимен

преди 3 години

"От Министерство на отбраната обявиха, че оттам заявиха..." пиян ли си....

245

Макя му и трън!

преди 3 години

Сетих се!Макетата са били.!Хората на Заю баю искат да ни дестабилизират и злепоставят!

244

Нелегален

преди 3 години

Много странно... пРезидентът замълча за шпионския скандал, като че ли е пРезидент на Беларусь. А СЕГА пак мълчи за този скандал. Този пРезидент не е нито чук, нито наковалня, а онова дека се турга връз наковалнята, за да го млати чукът.

243

До 290

преди 3 години

Така си е!Янките ни слагат все още под един знаменател с руснаците.Още ни викат,че сме комунисти И,че сме гърмели папата.Това ни е "наследството" от другарете.

242

Анонимен

преди 3 години

Най-добре знае техният(амеркански)човек Ген.Румен Радев.Ама не всичко на този свят се казва.

241

Анонимен

преди 3 години

Тази акция не е грешка ,на нас никой не ни вярва .

240

Гроби Таласомо

преди 3 години

Сбъдната мечта на наште женуря от средата на 90-сетте - американците да ни превземат;)))

239

Щирлиц

преди 3 години

А какво е казал американският вицегубернатор,когото успешно изхвърлихме от управлението?

238

Нелегален

преди 3 години

А какво е казал пРезидентът Наш по този кейс, или пак мълчи като да не казвам к'во.

237

Колониален модел

преди 3 години

Сега ако имахме държавници, щяха поне един американски дипломат да бъде поканен да напусне България в срок от 48 часа.

236

Аз

преди 3 години

Това е абсолютен дипломатичен скандал! Цялата Европа трябва да се освободи от американското военно присъствие. Аз не съм чул в САЩ да има постоянно присъствие на някои натовски страни от Еврозоната. А вие?

235

Анонимен

преди 3 години

Сидеров вече е в транс.Стяга се трескаво за Атака срещу Натовците.Ще прави акция,за да вземе на узбирите не 12хил.гласа,а 18 хиляди.