252

Анонимен

преди 3 години

Кой български политик ще реши казуса с Македония? Тиквата, Шкембето или Зеления чорап?

251

ЗА 201

преди 3 години

До АнонименСЪРБИТЕ НЕ СТАВАТ ЗА ВОЙНИЦИ ЗАТОВА ПЕЧЕЛЯТ ВОЙНИТЕ, А БЪЛГАРИТЕ СТАВАТ ЗА ВОЙНИЦИ ЗАТОВА ГУБЯТ ВОЙНИТЕ.

250

Анонимен

преди 3 години

ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ИЗВЕСТНО ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ПО ПРИНЦИП СА НЕКАДЪРНИЦИ И ОБИЧАТ ДА КРАДАТ.

249

Анонимен

преди 3 години

Сърбето да не се притеснява, Атика никога не е била българска, немаме претенции :)) Виж за Ниш, севернонеандерталците, Беломорска Тракия, Одринска Тракия имаме :)))) Може да бъде спокоен :))

248

Сърбоман

преди 3 години

Русия ви освободи, а вие искате да й бутнете паметниците от втората световна, а за руснаците това е огромна обида и липса на уважение. За руснаците тази война е нещо много лично защото е било на карта самото им съществуване. Русия ви освободи, а вие я мразите. Не мога да ви разбера. Вие май всички мразите. Това прави фашизма.

247

Анонимен

преди 3 години

Eдни глупави кекала ни се качиха на главата ,а тукашните продажни брюкселски слуги скоро всичко ще признаят и със всичко ще се съгласят !

246

Анонимен

преди 3 години

265 Хеех, Сърбия побеждава винаги в съюз с други държави, никога сама. Сами сърбите могат, да крадат по запада банки,портмонета, или да изнасилват и избиват жени, деца, старци, хиляди на брой.

245

Анонимен

преди 3 години

265 "Гаранция Франция", Сърбия едва не изчезна от лицето на земята, 200 000 жертви. Франция я спаси. Както винаги, някой друг я спасява.

244

Анонимен

преди 3 години

259 Притрябвала ни е Атина, никога, не сме метали за нея.Гърция никога не е имала единна държава, заради географския си характер, островна страна. В древността, отделните градове-държави, са водили войни помежду си. Гърците получават държава една 30-те години на 19 век. Сега с Гърция сме добри съседи и еднакво, не обичаме руските навлеци. Взимаме им парите, само като туристи.

243

Анонимен

преди 3 години

На този в ушите му шепнат извънземни

242

Сърбоман

преди 3 години

Веднага отговарям. Сърбия победи България през първата световна и през втората балканска война. Франция кани Сърбия на парада на победата в Париж. Или и това не го пише в учебниците ви? Тц, тц, тц. После защо не признавали Македония. Ами те не си знаят историята. Във вашата историология България няма загубена война. Хахахаха

241

Анонимен

преди 3 години

253 Сам знаеш, че това е една голяма лъжа. Русия ни е нападала първа, още в Средновеконието,с княз Светослав, след това Добруджа,отблъскване нападението. Българският цар Борис не изпраща войници, да се бият със СССР, но в 1944, Русия обявява война на България, която излиза от оста, и я окупира. Русия бомбардира Варна. Русия не е освобождавала България, а се е стремила към проливите. България е дала свидни жертви в тази война, заслужила е освобождението си.

240

Анонимен

преди 3 години

Втората световна е породена заради първата. Ако не беше престъпния Ньойски договор, нямаше да избухне Втората световна война. Българите жадуват възстановяване на справедливостта и влизат в Македония и Беломорска Тракия, за да освободят българите под сръбско и гръцко робство. Но България не изпраща нито един войник да се бие срещу Русия. Ние чужди територии не искаме, но и нашето не даваме.

239

5779

преди 3 години

.България и българите ви казваме едно категоричо НЕ,защото не сте държава и не сте демокрация,а сте просто крадци на език,история и мачкате българите и сте промити с омраза към кръвта си,а и не се запитвате защо толкова мразите българите

238

Сърбоман

преди 3 години

256, не се стеснявай, направо целия свят кажи че ще завладеете, не само Атина. Заради този ваш фашизъм балканите се обединиха срещу вас. Сега отново искате май да нападате съседите си. Резултата ще е същия.

237

Анонимен

преди 3 години

До Сърбоман Еми, факт е, че немате спечелена война срещу нас "татарите", все с подвита опашка сте бегали :)) Разбирам те ***, че подклаждаш, ама това е смешно, сърби и воини, все едно да поканя дядо Мраз във вкъщи :)))

236

Анонимен

преди 3 години

244 И сме ги разбили, сами, обърнали сърбите в позорен бяг.Иначе, лесно е, да победиш в съюз с велики сили, като сърбите. Сърбия е била винаги васална страна, от самото си създаване, което става с българска помощ. Майката и бабата, на сръбския цар Сгефан Душан Силни, са били български аристократки. Душановото царство, продължило 15 години, му е дадено от българи и гърци, без бой. Получил е законите на Крум,наготово.

235

Анонимен

преди 3 години

Първата световна война България разбива Сърбия, Гърция, Англия и Франция. Разбиваме ги брутално и тръгваме надолу към Атина да ги изхвърлим в морето. Обаче нашите германски оплескват нещата и издават заповед България да спре настъплението, за да не се изтеглят англичаните и французите и да отидат на немския фронт и нашата армия спира настъплението. Германия допуска грешка от егоизъм. Трябвало е да ни оставят да ги смелим, да завладеем Гърция и Сърбия и сме щели да спечелим войната.

234

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Много моля разни турчета и еврейчета да престанат да насъскват българи срещу сърби и обратното. Българи и сърби са хора,които имат достатъчно достойнство за да си дадът сметка,че войните между нас са били винаги внесени от врагове и на двата народа. Изключително малко са сърбите,които не признават историческата правота на българите в Македония. Вместо да си чешете езиците интриганстски идете до първото селце сръбско,пийнете една ракийка сливовица и ще видите,е хорицата ни обичат.

233

Анонимен

преди 3 години

244 Да, България няма пленени знамена. Факт. Губили сме войни, заради алчния ни цар, германец. Заради съюза с Хитлепистка Германия, който е бил по принуда, монарх, германец. Но, сме нападнати в гръб, от съседи уж, православни, с цар сърбин, уж братя, да не дава Господ ,такива братя.