256

Анонимен

преди 3 години

От ГЕрП какво си мислеха, че техните калинки ще си останат по постовете ли? Нагли са си и това е. Вече не определяте нищо в тази държава

255

Анонимен

преди 3 години

Има лошо защото лобира за международно издирван пресъъпник.

254

Анонимен

преди 3 години

Нещо за члена на БКП Радев да споменеш?Виж сега, дай да не отваряне дума за БКП, щото Бойко си е зарязал партийната книжка чак 1996 г.

253

Дръндер

преди 3 години

До За 275281Разследване на нова? Смееех!

252

Ясно, ясно

преди 3 години

Герб вън! Мутри вътре!

251

Анонимен

преди 3 години

Аврамова, Ананиев и Танева ще бъдат първите арестувани според фактите. Пуснете статията на Шпигел за Борисов

250

Анонимен

преди 3 години

Помошшшшшшщ отнемат най-свидното на нацията - постовете на гербавите "експерти"!!! Край, сега пропадна държавата!!!!

249

Дръндер

преди 3 години

На тия все някой им виновен!

248

СИН ФАР..

преди 3 години

АБСОЛЮТНО АВТОРИТАРЕН ВОЕНЕН РЕЖИМ НА РУМЕН РАДЕВ....ПО МОДЕЛА НА ПУТИН (НАРЕЧЕН УБИЕЦ ОТ БАЙДЪН)...НА ВЪРХА НА ДЪРЖАВАТА РУМЕН РАДЕВ ИНСТАЛИРА ЧЕРВЕНИТЕ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ - ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, СТАЙКОВИ,..... ЕВРОПА И НАТО ЩЕ ГО СПРАТ..... САМО ДА ОТШУМИ ПАНДЕМИЯТА КОВИД.... ЛОШО ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ..... ЗА 2 МЕСЕЦА ЩЕ СТИГНАТ ДОХОДИТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЛУКАНОВ И ЖАН ВИДЕНОВ............ СПАСЕНИЕТО Е САМО МОЩЕН ВОТ ЗА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ....!!

247

По Дарио Фо

преди 3 години

Това майтап ли е или сън

246

Анонимен

преди 3 години

Всички, които имат и най-малката връзка с ГЕРБ трябва да се изринат от властта.

245

Анонимен

преди 3 години

До ЦЕНТУРИОН РАДЕВВиж статията в Афера, пак назначават герберски калинки в управлението, няма отърване от тези пара,зи ти и тър теи!

244

генерал Нахуйников

преди 3 години

Държавен преврат с пълна пара!Следващата стъпка е бламиране на изборите, а после и суспендиране на Конституцията!Пожизнен президент и велик кормчия завинаги!

243

БайКольо

преди 3 години

Какво се оплакват като баби. Да си бяха по-добре платили изборите на местното коренно население аборигени, папуаси и т.н. и сега нямаше да са на тоя хал. Крадоха, крадоха, но не дадоха достатъчно за ново правителство - скръндзи.

242

Стоян

преди 3 години

Няма да получите отговор от ДС мутрите които създадоха мутрите.Мръс ....ята е огромна.Те са на власт без някой да ги е избрал освен онзи с юмрука болен за власт и спонсориран от онзи в Дубай

241

Do 265

преди 3 години

В грешка си гербадцийче.ЦК на БКП са ГЕРБ.Най-големите комунисти.А Бойко, е истински комунист-живковист.

240

Анонимен

преди 3 години

"Разследване в Narod.bg: Как мафията ГЕРБ открадна 1,6 млрд. лева от митниците (Георги Костов бе уволнен заради убийствен доклад на ОЛАФ)"Докато населението и държавата са зле и върви страшна демографска катастрофа,тези си пълнят шкафове,чекмеджетата,правят си банкети и гуляи с вакханалии до на, си,ране , докато държавата ни умира - пир по време на смърт!

239

ЦЕНТУРИОН РАДЕВ

преди 3 години

В ход е най- голямата чистка в посткомунистическа България! По лична ЗАПОВЕД на Центурион - Радев- Решетников- се махат всички- ,зам.министри,шефове на ключови агенции,областни управители и техните замове,шефове на областни упр.на МВР...ВСИЧКО ПОД НОЖА!! Назначават се лица съгласувани и предложени от Божков-ЧЕРЕПУХИН! На много от тях ще повдигнат скоро обвинения,скалъпени от червените ченгесарски креатури Б.Рашков Я.Стоилов. Но на изборите на 11.07 мощна ГЕРБ ВЪЛНА ЦУНАМИ ще помете превратаджи

238

Анонимен

преди 3 години

Пак ли ни занимавате с муцуните от ГЕРБ, бе?Колко статии на ден ще пускате за тях??Вие, дори, не може да се наречете медия.

237

Монката

преди 3 години

Тепърва ще видите какво е мутри във властта .Къде е МАЙЧЕТО нали иска мутрите вън ?