10

Бай Иван

преди 3 години

Нормално за светлата демокрация, кое ви изненадва ;) ???

9

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ ДА БЪДАТ РЕВИЗИРАНИ И ПОДНОВЕНИ !!!

8

Васко милярдерчето

преди 3 години

Мая Манолова що не извика шефа си Васил Черепа за да вземе обяснения от него?? Майче Васко не е доволен от теб как ще връщаш сега парите дето взе от него да стигнеш до тук!!!Провал майче провал

7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко е...невинен,той не е пращал...рекетьорите,а някой от негово име.Ако е знаел,щял е да се...самосезира и да...помилва рекетираните и да ги направи...министри;за...компенсация.

6

АнонимеН

преди 3 години

СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА 11 ЮЛИ ЩЕ Е ТОТАЛНОТО ПАДЕНИЕ НА ГЕРБ КАТО СЕ ВИДИ , ЧЕ НЯМАТ И 50 ДЕПУТАТИ ЩЕ БЪДАТ НАПАДНАТИ ОТ ВСИЧКИ НА КОИТО СА СТОРИЛИ ЗЛО И ТО ОТКРИТО!!!

5

Съдията

преди 3 години

На новия свидетел ше му бръкна в шокоцеха с моя жезъл

4

16745

преди 3 години

Европарламентът изиска досието на Бидонът Ал Йо, след публикация в Шпигел , че е агент на ДС. България е най-странният хибрид от Европейско членство и комунистическо наследство. В момента там управлява диктатор, който е бил шофьор на последния комунистически диктатор.На поста му го крепят основно агенти на Държавна сигурност, които днес са се превърнали на най-големите анти-комунисти. Такива са политическият пропагандатор Антон Тодоров (Рудолф) и евродепутатът Александър Йорданов, с псевдоним Троцки.

3

АнонимеН

преди 3 години

НЕ Е КАЗАЛ НИЩО НОВО ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО МУТРОДИЕВ БОРИСОВ

2

Анонимен

преди 3 години

Ще ги 'Тричат" герберите - дошло им е времето!

1

протестъри

преди 3 години

сега е момента платени артисти и сценаристи да направят пари.. всеки с номера си.. така се прави силна държава, със скечове и турбочалга купони.