10

Анонимен

преди 3 години

С елините,защо несе разбра,цар Алек-сандър Македонски ,да е на Македонияцар,а гърците да си преправят историятаС византийците водите преговори близополовин век,а с нас от раз.Няма език,събития,личности.Признание,че степроизлезли от нас,но предали се на сърби.Боко е мек,50год.,ще е наказанието,после ще видим.

9

Анонимен

преди 3 години

Много спрял човек е тоя. Тоя Зайко като развален грамофон. Кажи нещо ново, бе Зайко? Едно и също, вече ставаш банален. Идентитетот, идентитетот, идентитетот. Тази плоча я научихме, дай нещо ново. Все едно слушам някоя квартална бабичка, болна от Алцхаймер. Албанците ще ви оправят вас

8

Анонимен

преди 3 години

Този пък каква точно индетичност си мисли че има @Може би на Македонско девойче ?

7

Анонимен

преди 3 години

Между другото в Гърция и до ден днешен има възродителен процес и никой не говори за това. Не носиш ли гръцко име, не ти дават здравни осигуровки, няма работа за теб. Брутален нацизъм в 21ви век. Гърците асимилираха българите в Македония, а те не са никак малко. Сърбите направиха същото в Северна Македония. Въобще от Сърбия и Гърция добро не сме видяли... Варварски държави.

6

България над всичко

преди 3 години

България вече има нов съсед..............Велика Албания!!!!

5

Анонимен

преди 3 години

След като цяла Източна Европа избяга с 200 от Руското блато и се присъедини към ЕС и НАТО, това ще е голям успех за малкото диктаторче Путин да издърпа тези заблудените в калта и далеч от ЕС.

4

Анонимен

преди 3 години

Зайко, те албанците ще ви оправят вас. Албания влиза догодина в ЕС, а вие, Зайко, ще влезете след 50 години евентуално, ако си научите уроците по история. Ако не, ще има пак слаб 2, вето и докато се научите.

3

Леша

преди 3 години

Всяка новина за тези е deja vu. Един и същ рев за някаква "идентичност" създадена 1945г (несъм сигурен за годината защото не ми пука)

2

Анонимен

преди 3 години

Тия им дърпат конците от Кремъл и ще видят ЕС през крив макарон. Дреме ми

1

Сашо

преди 3 години

Заев е глупав, но явно се надява на нови *** в БГ парламента да пуснат РСМ в ЕС с лъжливата им история, език, църква и идентитет.