19

Видев

преди 3 години

Ива Митева не става за политикправи анархия в парламента Тошко тоже

18

НОВО ПЕТ

преди 3 години

БАЦЕ, ВРЪЩАЙ СЕ ЧЕ ТИЯ ШЕ ОПРОПАСТЯТ ДЪРЖАВАТА...ОСВЕН ДА СИ ОПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО, ДРУГО НЕ НАПРАВИХА...

17

Анонимен

преди 3 години

Чалга парламент

16

Слави Тошков

преди 3 години

Българинът е умен. Не се плаши от промени, но с право се плаши от резки промени. Защото знае, че винаги може по зле. Виж как гласува? Така, че всички, които бяха срещу ГЕРБ можеха да управляват. Патриотите ги нямаше. Но новите се оказаха неадекватни. Не предложиха кабинет, нямат председател на ЦИК? За какво искаха доверието на хората? И народа юли ще им го върне. Нашият народ е много мъдър. Господ помага, но в кошара не вкарва! А клоуна това иска. Да имал пълна власт. Да не сме бай тошово време!

15

Анонимен

преди 3 години

Добре,че ще те забравим много бързо както тебе,така и диалога и 45-тия маймунарник

14

една курва си отиде

преди 3 години

- друга дойде!

13

Анонимен

преди 3 години

Слави нямало да бъде в листата на ИТН на следващите избори ,защото забележете "нямало незаменими" по-скоро не му се занимава! И за кво навика хората да гласуват за незнайни войни Тошко африканеца!

12

Анонимен

преди 3 години

Бантустанеца доказа че се плаши от промени. Иска си тиранина поне още 10г. Да останем далеч зад Лесото по всякакви показатели.. хайде пак обратно..

11

Анонимен

преди 3 години

Абе дека е Слави?

10

Ха ха

преди 3 години

"Шефката". Затова сте на 112 то място по свобода на словото

9

О Божке

преди 3 години

Единственото, за което имаха време беше да разрешат на неограничен брой небългари да гласуват във всеки анадолски дюкян. За останалите ви гръмки обещания не било време?! Ти с тези шарени сакенца приличаш на кадийска ханъма, тогава отиди да следиш всички неограничен брой секции в Анадола. Шефа ти, който е скрит месец след изборите, може да отиде в Диарбекир да следи за коректността на вота. Все пак, каквото надробихте трябва да сърбате. Но не, пак всичко ше е за наша сметка.

8

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ТО ПО ДОБРЕ БАЦЕТО ДА СЕ ВЪРНЕ....КАТО ВИ ГЛЕДАМ ТИЯ НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ КВИ СТЕ ....САМОДЕЙЦИ....ОПРАВИХТЕ СИ ЗАПЛАТИТЕ, ЯХНАХТЕ ДЪРЖАВНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ И ПРОМЯНАТА....ПРИКЛЮЧИ

7

Боби

преди 3 години

Този парламент за един месец показа истината за падението на една държава.Разочарова своите избиратели и едва ли ще има и 1\12 които ще отидат да гасуват на следващите такива

6

Уф!

преди 3 години

Добре че се разкараха!

5

ИТН

преди 3 години

Искахме неограничено купуване на гласове в чужбина и го постигнахме. Изпълнихме си поръчката, ние сме честни бизнесмени.

4

Диана

преди 3 години

Горката! Накрая приличаше на източен лимон - ни живот, ни дъх в нея...Това не е резултат от желание на другите да водят диалог помежду си!Признава си, че от началото се е знаело, че се върви към избори-кой го решава това?Задкулисието?Как така ще се знае от самото начало, че делото е обречено?Нежелание за работа?Не! Битката им беше твърде голяма за да се откажат!Вероятно не са доволни от резултата от битката-искат всичко за тях, но може да стане и по-лошо за тях..Явно тук е задкулисието - слушкат

3

Анонимен

преди 3 години

Ще останете в историята на Парламентаризма като Парламента на улицата и чалгарите, начело с теб!

2

А не се получи

преди 3 години

Не ви се получи. По-скоро се прекъсвахте и искахте да се чуе едно и също. Слава Богу, че приключвате. Лошото е, че и вие и новите избори ще са за наша сметка. Дано юли има кабинет.

1

Тая лела

преди 3 години

Вика истерично и не дава думата и фъфли!