99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Всички които живеем по Черноморието, предимно от Варна и Бургас, знаем че нема случайни хора собственици на хотели, казина, плажни ивици и т.н.....:))) То и затова ни е такъв туризма, заплатите на пишман служителите им, туристите им които са от кол и въже, важно е да им приберат малкото парички :)) Разбира се, понеже са големи частни "бизнесмени" при първия проблем реват за помощ от държавата :))

98

Анонимен

преди 3 години

По данни май руснаците идеаши тук лятото са около 300,000 . Това не е голяма цифра, която неможе да се запълни от други държави. Айде стига наслагвахте паника. Туризма е вързан в момента с пандемията.

97

Анонимен

преди 3 години

Не мога да не похваля автора за снимката. Каква точна илюстрация на бъдещето на българския туристически сектор след убийственото управление на мухоБойко.

96

Зоро

преди 3 години

Да влизат румънци без тестове? Откъде накъде.Очевадно на тез живота на хората в бг въобще не ги интересува, а пък чакат хората да им ходят в хотелите? Що за наглост е това!Това Боко, ако си помисли само да направи, ще слезе на 5% и после вече бай Ставри ще го посрещне в своя хотел. Да мисли добре, той твърди, че може.

95

Анонимен

преди 3 години

Те пък хората по морето знаеш ли, какще ти дадат фа буташ хотелите:)) Те ако искаха да се тъпчяат в мръсната София отдавна да са заминали. Очевидно Не искат. Ти може да си лаеш тука ,но до там. Без хотели и легла няма турсти , без туристи там,ще са зле. Такаче .... трябяа да насочат рекламите към други държави Полша , Чехия , Словения , Румъния и тн. Има много.

94

Анонимен

преди 3 години

До Шао линДобре ли сте?

93

Шао лин

преди 3 години

Е па защо ревете?Нали тиквите и гешовците определиха че руснаците са руски агенти пратени тука да вършат подмолна дейност и да взривяват оръжейните фабрики на мафията!То не може хем душата в рая хем **я в рая!

92

Анонимен

преди 3 години

Това че ни поставиха в лист с враждебни страни не би трябвало да пречи на туризма, не разбирам каква може да е причината да спират полети?

91

Анонимен

преди 3 години

"настояват и за спешни мерки за подобряване на политическите отношения с Русия и избягване на риска страната ни да бъде обявена за вражеска държава в указ на руския президент Владимир Путин"............................Увлечен в пиндостанския слугинаж, мухоБойко докара България да бъде обявена за вражеска държава на Русия и ликвидира туристическия сектор. Много се лъжат тези, които си мислят, че туристическия сектор ще е единствената последица от предателството ни в отношенията с Русия.

90

Анонимен

преди 3 години

Събаряй всичко, рестарт и наново.

89

Анонимен

преди 3 години

Не.Българите,е си ползват морето. Както муне реда. Хотелите да приготвят по ниски цени и всичко ще е наред.

88

Ама как

преди 3 години

Ние ще си подобряване отношенията а те ще си взривяват складове! Ама и Рускаците като едно стадо... Каквото каже *** това ей

87

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ДО 96...И КОЛКО МНОГО БЪЛГАРИ СИ ЖИВЕЯТ ТАМ, ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА

86

Анонимен

преди 3 години

Най-лесният и логичен ход на тези "бизнесмени" е да се обърнат към хората, които живеят тук и да им предложат изгодни оферти и добро качество, за да се състои изобщо някакъв сезон. Сега им е шансът. Но понеже са тесногръди и комплексирани - няма да го направят. Чакайте си туристите по летищата! Как може за толкова години да не вземат и да не попият нещо от Гърция/Турция? Фрапенце, комплименти, безплатен чадър - абе, погалете го този български турист бе, няма да ви ухапе!

85

Анонимен

преди 3 години

Единственият обект, който си струва са къщите за гости в Неофит Рилски - добри цени, изключително вежлив персонал(бях си забравил промоционалната карта и въпреки това ми зачетоха намалението на добра воля), прекрасна храна и страхотен парк! Строен от честни,малки предприемачи, а не от мутри с мръсни пари и грозен бетон!

84

Анонимен

преди 3 години

До . 89Балчик мисля че е почти изоставен, иначе навремето си беше атракция, нормално е да ти е спокойно :)) Аз също мразя навалиците, все едно гледам безмозъчни овци, може и професионално изкривяване да имам, понеже съм работил на места където влизат хиляди хора всеки ден :)) Иначе да наречеш магистрали четирилентов път го има само в БГ :))

83

До 94

преди 3 години

От Балчик нататък,българина е унижаван от българин за сметка на румънеца.Ако можеха веднага щяха да сдадат Добруджа.Рум знамена,музики,говори..българина е пренебрегван и унижаван..

82

Анонимен

преди 3 години

Черноморието го съсипаха алчните мутри. Всичко става грозно и претъпкано. Природно е много красиво, но се постараха да го развалят.

81

НОВО ПЕТ

преди 3 години

ДО 81...ГОЛЕМИТЕ КУПОНИ СА НА СЪНИТО И ИБИСА....ГОЛЕМИТЕ

80

Хахаха

преди 3 години

Построените хотели ще се будат ...Черноморието бетонираха, горите изсякоха, изгониха българите от Черноморието ни.Да фалират ....От Бургас до Варна, всичко е бетонирано.Хотел с 300 стаи, го рекламират за малък семеен хотел ....И в момента още хотели строят !!!Имахме най-хубавите плажове, но алчни комунисти-пишман капиталисти ги ***