48

Хомосексуалист

преди 3 години

Не може да си живеят както те си искат. Това не е демократично. Санкции до дупка докато не приемат европейските ценности!

47

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"При демокрацията се живее най-добре, но българите са прости болшевики и не могат да го разберат това нещо."Русофилите болшевики не сте българи, тъй че жестоко си се объркал.

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50"С Корея е като бяла лястовица на фона на световното задушаване от група повярвали си, че са богове"Само сбъркан психически русофил може да изръси такава проссстотия за страна, която е пред хуманитарна катастрофа заради собственото си управление, и даже и нейния собствен лидер не може да го скрие.

45

Демократ

преди 3 години

При демокрацията се живее най-добре, но българите са прости болшевики и не могат да го разберат това нещо.

44

Анонимен

преди 3 години

Всъщност за какво им налагат санкции? Никого не са нападали, нямат към никой териториални претенции, не се месят в работата на другите? Вече над 60 години изолация и санкции и пак са световна икономическа и военна сила и дори и САЩ се съобразява с тях, а България без никакви санкции след като стана членка на ЕС и НАТО се превърна в страна от Третия свят и всички я подритват с презрение като мpъcнa изтривалка.

43

Анонимен

преди 3 години

При нас майки и дъщери се самоубиват защото нямат пари за храна и сметки. Но Северна Корея е закъсала. Искат да и помогнат, както помогнаха на Либия, Ирак, Сирия.... питайте хората кога са живеки по добре. При ужасните диктатори или сега като са "освободени".С Корея е като бяла лястовица на фона на световното задушаване от група повярвали си, че са богове

42

Анонимен

преди 3 години

В бг 200 хиляди жертви на корона за 2020 г. и 900 хиляди безработни без здравни права.

41

Хюго Бос

преди 3 години

Пак не сте си поли хапчетата и почнахте с болшевишка манипулация и лъжи. Ама извинявайте така ср пишеше и за западна Европа преди 89г и видяхме колко е вярно. Да еи вярваме ли, при положение че бълвате фслшиви новини нонстоп?!

40

Насакото Яката

преди 3 години

Ей, сватовете на другарката Нинова да не закъсат без лекарства! Пращаме един Спартан с илачи за сватовете. Те Рафи и снахата корейката са в Ню Йорк сега и са заети. Ама имаме още два Спартана ще товарим и от тяхно име ще пратим малко кашкавал и налъми

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Първи по смъртност на мозъчни клетки сте русофилите.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42"А как е при капитализма и американското партньорство в България?"ЧУДЕСНО!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38""Северна Корея е в криза заради икономическата изолация в което е поставена от"хуманните" САЩ и ЕС"Нали комунистическите държави са рая и са си самодостатъчни едни на други?За каква вина на САЩ и ЕС говориш?

36

Анонимен

преди 3 години

До Чучхе"1. Винаги прави най-доброто от себе си без да се оправдаваш че обстоятелствата ти пречат или нещо ти пречи да си вършиш добре работата."Значи при русфилите даже и чучхе не може да има, защото те са мързеливи до безобразие.Сега разбирам защо не искат да емигрират в Северна Корея - защото и там се налага да се раздават и то по поръчение на Ким!

35

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея е в криза заради икономическата изолация в което е поставена от"хуманните" САЩ и ЕС

34

Хич Нем Ум

преди 3 години

Да им пратим наш Хич Нем Ум от Банки та и без *** да останат!?

33

Анонимен

преди 3 години

Ако още нямат режим на тока, значи не са разбрали какво е социализъм. Ще разберат скоро.

32

Помнещ

преди 3 години

Пак ли ти бе ***? Или срещу Русия,Китай,или Корея пишеш!-:((( Само те ли са " черните овци" в този свят?

31

ХХХ

преди 3 години

И майка САЩ се на**а от една гладна, бедна , липса на лекарства държава .........Как САЩ са като чакалите .....като те е страх нападат те ....дадеш ли отпор ....дават назад !

30

В България е

преди 3 години

Приказка. Ким да се обади немедлено на другаря ББ и да вземе рецептата за земния рай!

29

Анонимен

преди 3 години

Все гладуват мизеруват а населението им е над 20 милиона. Как стават тези гимнастики неам идеа. Нито Китай нито Русия ще ги оставят да гладуват. Тези писаници са за наивници.