274

Анонимен

преди 3 години

ВИС-3 да каже нещо за масонския кодекс....

273

Анонимен

преди 3 години

Стига заплашвахте българите с ножове и пистолети не ни е страх от нищо и ваще полиции и затвори.

272

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ Е МИЛИОН ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ ДПС ЗА БЪЛГАРИЯ!

271

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНкак да не си виждал скечове с турсци бре, има сумати скечове с Карадайь, Доган, Лютвито, да не говорим и за Али Раза:)

270

Очевидно е

преди 3 години

Някой му пише постовете. Както и промените в ИК. Нагласена работа, договорена. Бушони.

269

Анонимен

преди 3 години

А Славчо дали ще дoживee до следващите избopи? Последния път по скaйп доста грoхнaл ми се стори. Ако ще управлява по фейсбук да се пeнсиониpа по бoлecт най-добре.

268

Анонимен

преди 3 години

Този е пропит от злоба до дъното на лъжливата си дребнава чалгарска душица!

267

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 301 ШОУТО НА СЛАВИИ АЗ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ СКЕЧОВЕ С ТУРЦИ!!С РОМИ ДА НО НЕ И С ТУРЦИ :DПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА НАБЛЮДАТЕЛНОСТТА!

266

Барековски

преди 3 години

Този шоу чалгар все повече затъва, но не се усеща.Е ще се усети,като мене.

265

Анонимен

преди 3 години

Яко лъже чалгаропитеците

264

Вероятно

преди 3 години

има договорка с Божков , да му праща изказвания: след това- ще се разберат... не в полза на България...Мислете!

263

ЕЛИ

преди 3 години

ВЪПРОСА ЗА КОТКАТА НА ШРЬОДИНГЕН НЕ Е ДАЛИ Е ИМА ИЛИ Е НЯМА, ВЪПРОСА Е ДАЛИ Е ЖИВА ИЛИ МЪРТВАКАЖИ НА ТВОИТЕ ЧАЛГАРИ ДА СЕ ОГРАМОТЯТ И ТОГАВА ДА ПУСКАТ ПИСЪМЦАТА ОТ ТВОЕ ИМЕ--ИНАЧЕ ОЛЕКВАШ И ЩЕ ИЗЛЕТИШ КАТО ЧАЛГАРСКО ХВЪРЧИЛО

262

Истукан

преди 3 години

Слави няма да управлява, по-голяма тиква е от Борисов. Ако искат могат да се слеят ГЕРБ и ИТН, няма да е зле.

261

ДОКАТО

преди 3 години

не беше СИГУРНО, че няма да управлява, се СКАТАВАШЕ!ЛЕСНО СЕ КРИТИКУВА,трудно се управлява.Но се излъчва отрицателна енергия от личността му, която отблъсква хората.1990.Същата усмивка. И "Българи-Юнаци... Вече правим разлика.Злобата е опасна за ДУШАТА.

260

Слави взимай 2

преди 3 години

А ако разбереш че партиите БСП и Демократите крадат и НЕ наказват виновните, ще можеш направо да СВАЛИШ правителството им, Щото , ти от "" Има такъв народ" , ще ЗНАЕШ всичко какво става и ще можеш да действаш..А ако "" Има такъв народ" България е в ОПОЗИЦИЯ, а Б. БОрисов управлява, само ще можете да искате ""ВОТ на недоверие"". Но НЕ можете да свалите правителството..При нови избори, САМО след ДВА месеца, Борисов и турците пак ще вземат властта.

259

Анонимен

преди 3 години

Като стана дума за турци, Трифонов някога позволявал ли си е скеч във връзка с Ахмед Доган?

258

Анонимен

преди 3 години

Така ли не ви стана ясно ,че ББ НИКОГА повече няма да участва в управлението на страната ? Съвет към всички герберуги - бягайте ,че един ден ще трябва да обяснявате на децата си защо сте участвали е най голямото ограбване на България.

257

Анонимен

преди 3 години

Слави, не знам как си в пеенето, но с математиката си доста зле, няма как с 1 от 8 гласували за теб точно пък ти да определяш ЦИК, 7/8 и да те няма.

256

Сашо

преди 3 години

А вашето време на лъжи г-н Трифонов свърши още преди да е започнало...Едни думи да са истина трябва да се изрекат от достоен човек - а Вие Трифонов не сте такъв и никога няма да бъдете.Цял живот присядате на мутрите и сте им случа - това не може да го отречете - доказано е.И хайде отидете на работата, защото народа Ви плаща вече заплата за това - длъжен сте

255

Анонимен

преди 3 години

Ще разбереш как се живее в банановите републики след около 10 години, ако не емигрираш.Там наистина *** като мухи от всякакви болести, но имат изобилие от храна и нямат нужда от отопление.Тук ще е малко по-зле.